efreeti Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Jj...Toytota Tercel známý to povoz vařičů metamfetaminu Kdo zná Perníkového tátu, tak ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Náhoda, asi jako když ráno vyjde zrovinka náhodičkou slunce Třeba zrovinka včera v centru Brna nááááhodou Aston Martin se značkou 007.Kluci z forenzních služeb EY na to měli pěknou analýzu...http://www.ey.com/CZ/cs/Newsroom/News-releases/2012_Probiha-pridelovani-premiovych-SPZ-nahodne... a jeden detail, cituji: ?pět ze sedmi aston martinů obsahuje kombinaci čísel 007?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Chlapi, potřebuju radu ...dospěl jsem do stavu, kdy potřebuju auto, neb žena jezdí s tím hlavním autem. Takže jsem výběr zúžil na BMW 330i (r. 2001, bohužel naj. cca 190tis.) a Audi TT (1,8T, r.2000, naj. 160tis.)...naftu nechci, z 90% budu jezdit sám. Je něco na těchhle dvou fakt špatný, že bych ho měl vyřadit a přidat třeba volvo? (viděl jsem C4 r 2008 naj. 100tis., ale je to citroen....:-( )dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Audi TT je auto homosexualnich kaderniku, 330i je v pohode, jednoduchy auto s dostatkem dilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 a motorově v pohodě? kolem 200 K km je celkem dost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 To zalezi kus od kusu, jestli se menil olej, nedelaly studene starty, muze bejt super. Jestli se k nemu chovali spatne, tak uz presluhuje. Musi se na to podivat profik. Na BMW foru chvali www.autopupik.cz, kam jsem diky tomu zacal jezdit s X5 a spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 330i jsem měl 2 roky a asi 50 tisíc km (100-150 podle tacho) a bylo to skvělé a vcelku spolehlivé auto. Motor bezproblémový, ale typický spotřebou oleje. U mě to dělalo asi litr na 4-5 tisíc km, bývá i víc. Jinak s motorem jsem neměl nikdy problém. Krásný atmosferický motor s perfektním průběhem výkonu a dokonalou reakcí na plyn. Pořád mám chutě ji koupit někdy znovu. Spotřeba dlouhé trasy kolem 9,5l, dlouhodobě lehce přes 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 tenge pokud chceš jedno lehce sportovní auto s dobrýma jízdníma vlastnostma a slušnou spotřebou běž do te 330i, TT je sice taky spolehlivé ,ale dozadu neposadíš ani 8mi letou holku a nebude s nim taková legrace jako s 330i. I když pro někoho může vypadat atraktivněji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Pěkné, decentní , nezničitelné až na tu tuzing koncovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Pěkné, decentní , nezničitelné až na tu tuzing koncovkutuzning koncovka je tam od vyroby -sportline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 No když myslíš ja si na 99% myslím, že nee. Ale hod mi nějakej dobovej odkaz a rád se omluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 To rozhodně není originál z výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Mel jsem to samy a sportlajn, jako ze fakt sportlajn a koncovku jsem mel obyc s dvouma trubickama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 ale, když já bych si v tom MB připadal jak 70letý důchodce ze západního Německa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 ale, když já bych si v tom MB připadal jak 70letý důchodce ze západního Německa..V kupatku prece neee :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 No me zase ta trojka v kupe evokuje mladyho vymetace diskotek. Trochu odbocim, tohle me vcelku interesuje. http://www.sauto.cz/osobni/detail/jeep/grand-cherokee/15110182?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Takže ten asfalt u vás ještě nespravili? Zase by jsi pod tím mohl parkovat čtyřku, takže je to vlastně i garáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 jo tak to Laredo je pěkný.To máš recht, nejhorší je co vybrat..jeden říká to, druhý zase ono...TT - jeremy to řekl pěkně a odepsal ho, MB důchodcovský, BMW pro frajírky..nejsem ani jedno, takže mám brát koncern, když se mi nelíbí? už v tom vybírání ležím přes 2 měsíce, takže jsem dospěl k názoru, že chci benzín, není mi 20 = nechci trhat asfalt, není mi 50 = abych koupil usedlou káru. Chci něco se sportovnějším vzhledem protože rodinné auto máme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Takže ten asfalt u vás ještě nespravili? Zase by jsi pod tím mohl parkovat čtyřku, takže je to vlastně i garáž Cesta je uz spravena, ale obrubniky u Lidlu jsou vysoke. A 4 je uz par mesicu z baraku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se