M10 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Tak zrovna třeba LED žárovky z Lidlu mi doma svítí a z jejich světla mě nebolí oči, na rozdíl od několikanásobně dražších "značkových" LEDek ze specializovaného e-shopu, kterémužto jsem ty "nejmodernější technologií vyráběné produkty" promptně hodil na hlavu S klobásami je to horší, mám v Lidlu jeden druh odzkoušený, jinak je to slabší - ale pořád lepší než síť řeznictví Procházka.až ochutnáš klobásky od řezníka Pandrhola(.cz), a nebo jeho uzené maso...tak se budeš blahem odkopávat celou noc, jako já žárovky jsou problém kvůli EU...to je zase jiná kapitola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 (upraveno) Aha asi nebylo v ČR zveřejněno, ze v Německu je v poslední době pranyrovan ADAC za podvody v testech aut, resp z manipulace výsledku...Například v jednom případe se testu/ hlasování zúčastnilo 3.500 lidi, výsledky presentovane ven = 35.000 lidi....Anketa auto roku v Německu to samé a v hlavní roli také ADAC a vw tiguan... Upraveno 14. března 2014 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Ale bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 víte co se v těch testech nikdy nedozvíte? Chování pneumatiky na českých silnicích. Mě vůbec nezajímá valivý odpor na zkušebním bubnu a hlučnost změřená na kvalitním povrchu testovací dráhy. Já se s takovýma podmínkama v praxi nikdy nesetkám. Mě zajímá valivý odpor na rozbité silnici a hluk jaký se z toho povrchu přenese do vozidla. A to nikde v testech není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Kup ty nejdrazsi gumy a tydle blbosti te vubec nemusej zajimat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 nebo vyloučit Čínu a pak už je to skoro jedno, nehledě na to, že jedna a tatáž guma se bude u každého auta/koncepce podvozku chovat trochu jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Jedna a tataz guma se navic bude chovat odlisne i v jinych rozmerech. Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 sorry, ale levné věci jsou levné z nějakého důvodu. Pokud stejné věci stojí více, má to svůj důvod. Jako lidé jsme stále nepoučitelní a stále zkoušíme v obvyklých situacích obdržet zázrak. Jenomže zázraky se obvykle nedějí, obvykle se dějí věci obvyklé. Prostě stará moudrost : "Nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci ", je stále platná. V mnoha a mnoha případech jsem se o tom na vlastní kůži přesvědčil a přesvědčuji stále (protože stále ten čertík výhodného kupu je silnější, než zdravé poučení ze zkušenosti). Nepopírám, že cena a hlavně různé posudky jsou vždy syntézou mnoha okolností, o nichž třeba ani netušíme, ale v zásadě : pokud je nějaká kvalitní věc nějak ohodnocená, asi to nebude jen tím, že dělají masivní reklamu, mají svoje obchody apod.. V Lidlu a podobných hitlermarketech si můžete koupit krásné věci za neuvěřitelně nízké ceny. Proč ne, je to jen na každém z nás. Já si pro maso prostě raději zajdu k řezníkovi, kterého mám odzkoušeného a který je několikrát dražší, než maso z hitlermarketu. Ale je to moje svobodná vůle. Zrovna tak si v Bille nekoupím pneumatiky na auto. Je to to jediné, co mě drží na vozovce, a v případě ochrany života není žádná cena dost vysoká.Nikdo z vás nezažil situaci, kdy potřeboval lékaře , a dal by všechno co má i nemá za to, aby ho vyléčil? není lepší investovat daleko menší sumu do prevence, ergo : nákupu co nejdostupnější kvality?Ale třeba se mýlím Dyť Ti nikdo nebrání- klidně plať i několikanásobek rozumné ceny. Trh je přece svobodnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Je bajecne, jak v tom vsichni mate jasno. "Vsechno je podvod, platej to zavedeni vyrobci, jsou to nymandi v tom Nemecku, ja vim nejlip a nejvic, rikam ti mamo, levne jsou stejne dobre, jako drahe, jenom neplatim reklamu a marzi nenazranym znackovym vyrobcum. Na me si, mamo, ti holomci neprijdou."<br /> Taky se domníváš, že v tom máš jasno, na rozdíl od ostatních. Nebo je to něco jiného? Spíše, než kupovat to nejlevnější, tu vidím tendenci nežrat pozlátko vyhnané marketingem výrobců nebo pochybnými experty-hodnotiteli. Navýšení ceny leckdy neodpovídá navýšení kvality a objektivita testů, které si navíc kolikrát protiřečí, taky bývá podivná. Plky o limitních situacích ... jsou zhruba stejně od věci jako globální spiknutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Ad plky o limitnich situacich. Ze srdce ti preji, aby to vzdy byly jen ty plky. To je asi vse, co k tem plkum jeste muzu dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Promiň, ale vybral sis z toho příspěvku zrovna tu část, o kterou mi šlo nejméně. Neměla to být nějaká jízlivost, a o tvém nájezdu si můžu nechat leda zdát. Ale kupuju-li si gumy na auto na dojíždění 25 km do práce a zpět po okreskách, není to, jako bych si vybíral gumy na rallye Tisíce jezer. (V tom se nakonec shodnem). Testy "expertů", kde řeknou, že zrovna tuhle jóóó a tuhle teda nenene, přičemž si porůznu protiřečí, bych nebral jako neomylné a/nebo nestranné a o to mně šlo hlavně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Bavím se když vidí některé ,,leštěnky" adrenalinovo- testosteronových pak. Mají na tachometru nalítáno třicet čtyřicet tisíc tisíc, ale auťák má ve skutečnosti dávno přes kilo najeto, tlumiče jsou původní, čep řízení vykvedlanej, ložiska hučí jak Niagára, hypokineťáky jsou už v zatáčkách mimo mísu a geometrie se dělala naposled ve fabrice- ale ty Mišelíny sou holt Mišelíny, to jim nikdo nevymluví :lol2: a jak sou tichý, woe, přes ty ložiska vůbec není guma slyšet!! A v zatáčkách jak na asfaltu krásně knučej- no kdo by dělal optiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Dyť Ti nikdo nebrání- klidně plať i několikanásobek rozumné ceny. Trh je přece svobodnej.tak určitě ... . No asi jsem to nenapsal úplně přesně, tak jen dodám, že samozřejmě ne vždy to, co je nejdražší, je nejlepší... Ale předpokládám, že se tady na chronomagu scházejí lidé, kteří používají svoji hlavu ( i když v případě hodinek spíš srdíčko ), a dokážou si udělat svůj vlastní názor. Předpokládám, že zde nejsme ovce, kterým někdo musí jejich názor předžvýkat a ony pak jdou volit ne podle svého názoru a zkušeností, ale podle toho, co jim který trumbera nakuká .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 tak určitě ... . No asi jsem to nenapsal úplně přesně, tak jen dodám, že samozřejmě ne vždy to, co je nejdražší, je nejlepší... Ale předpokládám, že se tady na chronomagu scházejí lidé, kteří používají svoji hlavu ( i když v případě hodinek spíš srdíčko ), a dokážou si udělat svůj vlastní názor. Předpokládám, že zde nejsme ovce, kterým někdo musí jejich názor předžvýkat a ony pak jdou volit ne podle svého názoru a zkušeností, ale podle toho, co jim který trumbera nakuká ....No dyk. Je to tady v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Michelíny tiché? ted na jedněch jezdím a ikdyž má vzorek ještě 5mm tak hučí jako svi....ale je to model od modelu, třeba michelin cup nemaji na suchu konkurenci naopak když je mokro je to vo hubu....hold neexistuje nejlepší guma do všeho, je to jen kompromis. Bud sedí jak přibitá ale najedeš 15tkm nebo je směs tvrdší najedeš 40tkm ale zas nemůžou sedět jak ty lepidla. Vše je o kompromisu, rozumnej člověk si na rychlé auto dá gumu s nejlepšíma jízdníma vlastnostma kdy si je vědom ,že při 300-400+ PS nejde o vysokej nájezd (max 5-15tkm) ,ale o bezpečí a pak stejně jsou situace ,když na auto mamince klidně dám třeba nové bravurisy, protože auto má 60PS a jezdí s ním kolem komína a její top speed je 100km/h. Pravdou je, že na auta v rodině se snažíme dávat značky typu pirelli, goodyear,conti nebo michelin, čínu zavrhuji už z principu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Film Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod, že tam ten pan Pou jezdí v Tatře 603? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Jo jezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Jj taky si rikam 603 je nadherna na jednu jsem delal Flanelovou plachtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 My love... (2x) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 ST220? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se