parre Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 To je nádherný auto, ale jak píše Sibiř, za kilo pade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Chlapi, jak se Vám líbí tohle? To je samozřejmě nádhera...Včera jsem mluvil s chlapíkem z BMW a ten mi řikal že na to maj tak pozitivní ohlasy že neni vyloučeno že něco podobnýho třeba i udělaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Mně se ten koncept strašně líbí.Původní CSL, co postoval Pavel je samozřějmě klasa a nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 To ani není koncept bmw. Je to práce nejakyho grafika a nadšence. Bohužel. Je to krásný retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 K tem konceptum ještě. Pamatuju ty ohlasy před cca 14 lety nad Stepenwolfem od Audi a nakonec nic. Myslím ze když dnes vidí v Audi prodejní úspěchy X6 tak litují ze ho nezačali vyrábět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Me se to hodne libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 K tem konceptum ještě. Pamatuju ty ohlasy před cca 14 lety nad Stepenwolfem od Audi a nakonec nic. Myslím ze když dnes vidí v Audi prodejní úspěchy X6 tak litují ze ho nezačali vyrábět.To je dost možný. Mně se ještě líbí tohle retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Já vím, ale sen to je hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 taky sdilim pavluv sen, nejhezci bmw Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 tak pul napul ofiko firmu nemám ale kamarádům znamým obchodním partnerum se o interiery starám už dlouho hlavně u jaguaru je potřeba o jemnou kuži pečovat zlatej mercedes a BMW a občas udělám něco i pro něakej bazar Ano přesně to plánuju mám tu interier Mercedes W124 cupe zadní sedačky potřebuje trochu opravit hlavně praskliny a nastříkat na černo je béžovej a černá bude víc praktická . Jen času je zoufale málo Jinak sedí se v tom užasně neznám lepší sedačky v poměru komfort/sportproblem s kuzi ve w124 je ten ze prakticky nejde nicim naimpregnovat protoze ta kuze nic nesaje jinak "nastrikat to z bezovy na cernou" bych nedoporucoval osobne sem zazil to fiasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Parre, Sybirnaya - ať to BMW stojí cokoliv, je to dobrá investice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 problem s kuzi ve w124 je ten ze prakticky nejde nicim naimpregnovat protoze ta kuze nic nesaje jinak "nastrikat to z bezovy na cernou" bych nedoporucoval osobne sem zazil to fiaskoJá mám W209 a sedadla jsou neuvěřitelný - z roku 2005, denně používaný, nalítáno 150 tisíc a obě sedadla vepředu jsou jako nový.To jsem u žádnýho jinýho auta neviděl moje zkušenosti: (XC90 v 60 zralá na výměnu sedadel, X5 po 130 furt slušný - ale je vidět, že to není funglovka, Passat po 40 vypadá jetě, Několik Saabů kolem 120: slušný ale používaný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Njn, vono to je taky o údržbě tý kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Parre, Sybirnaya - ať to BMW stojí cokoliv, je to dobrá investice...jak kdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) Jan: neni to pravda pár 124 jsem dělal jak udržbu včetně impregnace tak opravu tak částečně i přelakování aktuálně mám nalaková sedák a "bochánky" barva drží dokonale! včetně impregnace zrovna včera jsem to stíral mokrým hadrem a ani čmouha de hodně o to co se použije za chemii a za barvy já si vše beru s Anglie od lidí co renovujou RR a Bentley takže spičkova proveřená kvalita ale hold si taky neřeknu za renovaci 500 ani 1000 ale většinou jsem na 10-20 Což je furt méně než dobrej čalouník Jeremy: Ano mercedes a BMW maj slušnou kuži která drží ale pravidlo je čím kvalitnější tím méně vydrží NAPPA se musí udržovat hodně pak je to o upravě zda je lakovaná nebo jen barvená atd těch faktorů je hodně Obecně co pul roku to udržba podle stylu používaní a oblékaní znám Jago jezděne kravaťákem v obleku najeto 280tis. nečalouněné udržované a interier je dokonalej! ale taky je to Monaco tak i udržba byla jinde:) Edit: Jan seš pražák přijeď se podívat Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 jako takhle. samozrejme je mi jasny, ze jezdit s veteranem v zime neni to pravy orechovy, ale praha zas neni uplne tim mestem, ve kterem by prilis casto byla tuha zima a kdyz uz nejakych tech par dnu ci tydnu je fakt hnusne, tak jsem schopen jezdit mhd (pravda, chce to trochu toho sebezapreni). nicmene pro me je zasadni, ze fakt nemam kapacitu ani ochotu se v tom stourat, takze pokud se to bude srat kazdy druhy mesic a bude treba k tomu neco shanet, tak to je pro me naprosto fail. z toho pohledu je teda takovy mb/bmw kupatko GO nebo NOGO? alternativne co treba nejaka letita 911 s limitem 15k eur? da se realne pri tehle najezdech a veku ocekavat, ze to vicemene nebudu muset cely rok resit? docela tezko se mi lame manzelka na SUV, vyhovuje ji, ze jezdi scenicem, kteryho si muze omlatit jak se ji zachce a ma strach, ze kdyz by mela najednou jezdit autem za +- mega, tak ze se bude bat a tim spis to nekde vohobluje.. jenze zase nez ji poridime neco poradnyho, tak ja nemuzu prodat svoje a koupit si takovouhle hracicku, protoze pak zas nebude cim poradne jezdit a desetiletym scenicem na dovolenou nepojedu.. takze to tak nak musim vymyslet najednou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 911 je podle mého ještě větší vražda na servis než to SL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 P.S. jsi Pražák osobní konzultace možná todle je můj šálek kávy a chápu tě! P.S. 2. Chce to vlastní garáž! Muže se stát že auto bude měsíc stát(čeká se na díl) to je asi nej. mínus diky za nabidku, mozna prilezitostne vyuziju garaz nemam, akorat dve podzemni stani.. ale poslouzi to taky, spis ze nemam kam odkladat vetsi mnozstvi rozmernych kramu.. komora v byte na to neni idealni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Kup si něco kolem 80-90let a budeš spokojenej dostatečně moderněnemoderní a spolehlivé hlavně né Karbec a už vubec né K-jet od MB takže W124 cupe ale už FC třeba 320 cegy jí měl tak poreferuje je to super káranebo BMW 6 E2X nevím přesně třeba 635Jágo XJ40 nebo XJS ale né V12 apod jediné co doladíš je antikorozní ochrana nástřik vosk v Praze hrozně solej to znáš to by byla má volba kolem ceny toho SLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) Kafe neni problém pokud bude jezdit XJR tak tě mohu i svést je to sice 2002 ale už dost retro . Jinak stejně se u aut z 80-90 let nevyhneš malému hrabošení Nahradní pár světel za dobrou cenu náhradní chrom(kor u denního provozu po praze) atd ale u 124 XJ40 atd je dílu a aut na díly dost u SLC se vše shání ž dost špatně a to i třeba na Piano cupe toho moc není krom předku vše atyp a nové dost drahé Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se