Sphinxx Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 instant: no myslel jsem si to ... koukal jsem ,že jsou docela dostupný, ale hold se asi nedá nic dělat ... CEGY: Ty jo, ani ses nepochlubil, že jsi jezdil takovou starou parádou, jinak tohle je taky fešák jaxsviň: http://www.rajveteranu.cz/5235-mercedes-benz-500-sec-500-bratislava . BTW už jsi něco sehnal?
CEGY Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 CEGY: Ty jo, ani ses nepochlubil, že jsi jezdil takovou starou parádou, jinak tohle je taky fešák jaxsviň: http://www.rajveteranu.cz/5235-mercedes-benz-500-sec-500-bratislava . BTW už jsi něco sehnal?Jo, paráda to vcelku byla. Jezdil jsem to asi 1,5 roku. Pak mě to krapet přešlo. Jezdil jsem po srazech, které byli skoro všechny stejné. Tak jsem to prodal a koupil sedana, že s tím budu jezdit každodenně, což mi u kupé bylo líto. No a pak jsem se na to vykakal úplně. Vzhledem k tomu, že jsem chtěl vyzkoušet zase něco jiného, tak jsem pořídil Forda Explorera. Teď je u mechanika, kterej ho plynuje, liftuje, zvětšuje mu kola a tak podobně. Tím pádem budu asi potřebovat Explorery II.
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Fakt jo? Tak super, ne? A na Jeepa ses nakonec vykašlal nebo nic nenašel? Tak hlavně ať Tě Explorer baví . A Renda je pryč, toho jsi prodal?
Pavel K. Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 nova kola:)Pěknej medvídek. Tohle kupé se mě vždycky moc líbilo.
lib Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 ...Sleduje.. byla r.v. 77 měl jsem ji asi dva roky a užil hodně zábavy! Já blbec jsem ji ale prodal. Měl jsem si ji nechat.... Jo a umím i bez automatu :-)Fajn!Jeste si Thomas docvici citace a bude vsechno richtig!
tmoris Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Tak Ti musím říct, že bohužel i BMW rezaví....modely e36, e46 i e39 nebo e38 docela tragicky pokud se jedna o auto, které jezdí v zimě a soli....u mercedesu je to fakt ostuda, kamoš kupoval viano za 1,6 mega rok 2007 a je rezavé jako čert. Tmorisi, v podstatě si kup cokoliv, bmw lépe uservisuješ a když koupíš benál 6ti vál , třeba to zetko tak budeš jen jezdit a uservisuješ to hravě. U všech exotů jde servis nahoru, stejně i dostupnost dílů a jejich cena. Pokud chceš auto ve kterém Tě bude bavit každej kilometr a koketuješ s cenovkou kolem 15.000 eur tak neváhej a jdi do M3 e46. Nic lepšího v dané kategorii neexistuje, jede fakt hodně pěkně, má famózní zvuk a hlavně Tě v tom bude bavit každej kilometr, je to kupé (kábro) ale klidně v tom zajedeš do chorvatska, do divadla nebo na lyže. Spotřeba je od 9 do 15, při normální svižné jízdě dlouhodobě cca 12-13. Extrém na okruhu je víc ,ale pokud budeš jezdit 50 město 50 mimo podle předpisů (v emku moc nejde) tak budeš jezdit za 12. Takže pokud si chceš udělat fakt radost a rád se dobře svezeš volba je jasná, pokud chceš něco jen na oko vyber něco jinýho. me ten dizajn e46 nebere, neni to pro me.. to 635 tady na foru asi nikdo nema, co?
Návštěvník Jagman Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Hašna: chceš mi tvrdit ze masarka po FC nerezne? Takze v garazi mam asi opel pac tam stoji w210 2,8 z roku 2002 natoceno skutecnejch 180tis a uz kdyz sem ji koupil jako 9letou kdyz mela 120tis byla rezava do oprav koroze uz jsem dal tolik ze bych si koupil lehce jete suby . W210 rezne furt a porad jedno jak stara jedno jak jeta cinske plechy sou proste na.... Aktualne je rozebrana a ceka na dokonceni renovace
Hasňa Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 (upraveno) Takovou zkusenost nemam, jezdil jsem s jednou s prvnich W210 v republice, tedy pred fejsliftem. Sef si ji tehda dovezl ze Zlina, v Ostrave jeste nebyla, 290 Turbodiesel. O zlepseni situace po nem jsem pouze slysel, vlastni zkusenost nemam. Neb sef to naboural, koupil potom pofejsliftovy 420 benzin, ale s tim jsem uz za A nejezdil, presel jsem na Maximu, a za B to zase byla funglovka, takze rez asi nebyla na poradu dne.<br /> Upraveno 4. dubna 2014 uživatelem Hasňa
JR_2010 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 me ten dizajn e46 nebere, neni to pro me.. to 635 tady na foru asi nikdo nema, co?Tohle je moje, 630 CSI Dost jsem s ním najezdil, ale potom jsem dostal nabídku, která se neodmítala a tak Ti mohu případně sdělit jen zkušenosti. Potom jsem si koupil tohle, M 300 C Ale to už nebylo ono. Ty volanty v Mercedesech jsou obrovský, ale určitě se tam vejdeš. Sorry za ty fotky, ale to byla ještě éra kinofilmu
CEGY Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Fakt jo? Tak super, ne? A na Jeepa ses nakonec vykašlal nebo nic nenašel? Tak hlavně ať Tě Explorer baví . A Renda je pryč, toho jsi prodal?Jeepu je mraky. Explorer je ale vetsi a levnejsi. Lagunu mam par dni na bazosi a asi to bude fuska prodat.
Návštěvník jan333 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Pěknej medvídek. Tohle kupé se mě vždycky moc líbilo.diky je to ale neskutecna kasicka na penize a ted me pravdepodobne ceka vymena el. svazku /320 24v/ + existuje par dilu ktery jsou dost zasadni a blbe se shaneji
M3maniac Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Moris: tak hlavně si musíš uvědomit, že 635 je uz oldtimer jak vyšitej, je to nádherný auto, jen rezne jako všechny starší báwa. A pokud je v top stavu stojí raketu. Musíš počítat, že když ji koupíš v né top stavu tak prostě opravovat a servisovat budeš, přeci jen z 90% to bude 30 let staré auto. Ale jako tohle auto doporučuji, je to jedno z nejhezčích bmw a myslím, že s nim někdy v polovině 70let předběhli dobu tak o 10 let.... Podle mě je to auto pro fandy, kteří budou ochotni do něj sypat peníze a dělat z něj mazla.
CEGY Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Tohle uz ale ztraci myslenku auta na denni jezdeni.
M3maniac Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Tak tak, 6ky je škoda na denní ježdění......je to pak dosti drahé udržovat ji ve 100% stavu....
Návštěvník Jagman Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 M3: oldtimer to rozhodně neni a zas tak málo aby toho byla škoda jich taky není pokud se odladí pár věcí udělá se dobře spodek ošetřej se problémová místa bude to OK. a 100% stav neni pro denní používaní podstatnej stejně jako uplná originalita. Horší bude shánění problemovejch dílu ale i to co jsem vytelefonoval neni nakonec zas až takovej problém
M3maniac Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Jistě že jsem měl na mysli youngtimer ,ale napsal oldtimer......no celkem vím ,co znamená odladí několik věcí.....vybitej podvozek, steřelé gumy, těsnění a pár drobností jako brzdy a bum 80k. Jde o to, že jestli se nepletu tak psal ,že nechce ladit ,shánět a opravovat... a o tom 30let stará 635ka není at chceš nebo nechceš.
Návštěvník Jagman Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) tak neshání kousek za 100tis řekl bych že kolem 200-250 sežene už kus kde nebude muset hned vrážet 80 ač něco tam pro začátek bude kouká se po autě co má už stříkačku né karbec a s konce výroby tak motoricky by to mělo bejt ok Jediné co souhlasím a bojim se je dostupnost gumovejch těsnění a jejich cenna ale to sem Tmorisovi psal at se zajde optat do BMW Jinak podvozek brzdy apod bych nedával originál pak by to cenově nemusela bejt taková vražda Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Jagman
sibirnaya Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 pockej, tys to doted nepochopil, jagmane, von prave na to ma vyhrazenejch 100-120, pokud si dobre vzpominam, proto nevzal 330i E46, bo za kilo sezenes leda hujdu. jinak se v tom placa jak mucha v polifce a nerek bych, ze uz se objevilo svetlo na konci tunelu..
Návštěvník Jagman Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) ale vždyt tu dával odkaz na SLC za 300? Nechtěl E46 Tenge? Já už mám ve vás bordel kluci Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Jagman
m.n. Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 330i E46 zvažoval tenge, tmoris chce taky něco kolem kila, ale pak nadhodí 911 za 15kEUR Proto zopakuji, ať vezme Z3C za 8-9 tisíc a je šťastný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se