Gustaf Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 dotaz, jak to je s dálniční známkou, když prodávám auto a mám jí...a na novým není? Prostě můj prohranej boj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 jde strhnout a nechat si jí vyměnit na poště.. ale nevim za jakých podmínek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 aha...tak to nevím....teď jsem někde vyčetl, že na poště za 50 kč. Pořád lepší než kupovat novou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 jj já jí taky takhle získal od kamaráda o kupoval auto a měl v tu chvíli dvě..strhnout dojít si na poštu a vymění ti novou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 tak díky...vyzkouším...snad se mi jí podaří nějak strhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 tak díky...vyzkouším...snad se mi jí podaří nějak strhnout ohřej ji fénem a opatrně sloupni, jen dávej bacha na perforovaná místa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 ok ok..zkusím...díky kucíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 hlavně potřebuješ i druhou část..bez tý ti to asi nebude moc platný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 jj, tu mám i s dokladem o koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 tak známka pořešená....sundaná z auta, deosprejem vymazené SPZ číslo a napsané nové a nalepené na novém autě Jinak na tu poštu jsem volal a informoval jsem se, tak to provést přes ně v tomhle případě nejde. Teď ještě mám dotaz...nevíte někdo o nějaké firmě, která profi lepí zatmavovací folie na utoskla s atestem? Kolik to tak přibližně stojí (všechna boční skla a zadní). Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 našel jsem tuhle firmu http://www.autosklosm.cz/cenik/ cena se mi zdá přívětivá. Máte někdo zkušenost?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Opakovaně dobrá zkušenost s http://www.autofolie-praha.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 .. to rikam furt http://ekonomika.idnes.cz/skoda-bodovala-v-britske-soutezi-d4a-/ekoakcie.aspx?c=A140502_120850_ekoakcie_fih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 To je ten suchý britský humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 kde se bere ta nase nevrazivost vuci znacce skoda? .. meli bychom byt pysni... ono totiz, i kdyz se to nemecke matce nelibi a snazi se to ruzne ovlivnit, dilenska kvalita skodovek je prinejmensim srovnatelna s vw. to rikam diplomaticky, prinejmensim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Jaká pak nevraživost? Vždyť já jsem na každou montovnu aut u nás pyšný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Přesně tak, německý auta jsou prostě německý auta! Něco jako švýcarský hodinky, nebo cikánská pečeně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 kde se bere ta nase nevrazivost vuci znacce skoda? .. meli bychom byt pysni... ono totiz, i kdyz se to nemecke matce nelibi a snazi se to ruzne ovlivnit, dilenska kvalita skodovek je prinejmensim srovnatelna s vw. to rikam diplomaticky, prinejmensim. Nevím jak teď, ale před cca 5 lety, když jeden z mých příbuzných dělal ve Škodě, tak co tam se dělo... Dveře nesedí a nejdou namontovat? Nevadí, prostě to tam namlaťte. Novinka Rapid, to je tak hnusnej plasťák, že by to mohli prodávat v hračkárně. Dříve mi vadil i design (fabka, dvojkova okta), ale nová okta a sup jsou OK. A ta zelená studie se mi taky moc líbí, jsem zvědav. Celkově mi navadí ani tak zpracování, ale hlavně poměr cena výbava. Nechápu proč u nás jsou "naše" auta dražší, než v zahraničí a proč nabízí tak spartanskou výbavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Takový ty zaručený info od známých, co dělali tam a tam a tam se ti teda děly věci, ty jsou nejlepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 ty dveře tam namlátí uplně stejně u Porsche jako u BMW nebo Škodovky...jen jinde budou mít to kladivo menší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se