Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

tak známka pořešená....sundaná z auta, deosprejem vymazené SPZ číslo a napsané nové a nalepené na novém autě  :clap:  :clap:  :clap:  Jinak na tu poštu jsem volal a informoval jsem se, tak to provést přes ně v tomhle případě nejde. Teď ještě mám dotaz...nevíte někdo o nějaké firmě, která profi lepí zatmavovací folie na utoskla s atestem? Kolik to tak přibližně stojí (všechna boční skla a zadní). Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kde se bere ta nase nevrazivost vuci znacce skoda? .. meli bychom byt pysni... ono totiz, i kdyz se to nemecke matce nelibi a snazi se to ruzne ovlivnit, dilenska kvalita skodovek je prinejmensim srovnatelna s vw. to rikam diplomaticky, prinejmensim.

Nevím jak teď, ale před cca 5 lety, když jeden z mých příbuzných dělal ve Škodě, tak co tam se dělo...

Dveře nesedí a nejdou namontovat? Nevadí, prostě to tam namlaťte.

Novinka Rapid, to je tak hnusnej plasťák, že by to mohli prodávat v hračkárně.

Dříve mi vadil i design (fabka, dvojkova okta), ale nová okta a sup jsou OK. A ta zelená studie se mi taky moc líbí, jsem zvědav.

Celkově mi navadí ani tak zpracování, ale hlavně poměr cena výbava. Nechápu proč u nás jsou "naše" auta dražší, než v zahraničí a proč nabízí tak spartanskou výbavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...