Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 Tado, dobrý..zplynovat... Hm, nebo splynovat..? Vím já? Do školy už nechodím a nic mě tam nenaučili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 Hm, nebo splynovat..? Vím já? Do školy už nechodím a nic mě tam nenaučili No nevím jestli to je dobře...jde jen to, že tento výraz se používal v letech IIWW k likvidaci cyklonem B... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 A jako bonus budeš jezdit s outbackem za 13 litrů,to je taky príma Což nemusí být pravda pokud, si ho objednáš s dieselem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) nojo, co naděláš... Takhle večer to na mě přijde Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 nejsem samozřejmě odborník jako Táda aj., Tiguana máme doma a maximální spokojenost, jezdíme za 8l nafty, když na to šlapu 10l, není to samozřejmě žádné pravověrné 4x4, ale co potřebuješ na sněhu nebo šotolině vyjede pokud to není tankodrom, haldex se sepne, když je třeba... pohodlně se vystupuje, nastupuje, kufr přijatelný, žádný problém, velká spokojenost. šel bych být tebou do výbavy track&field, přece jenom jsi skoro horal a u ní jsou vyšší nájezdová úhly + jakástakás ochrana pod motorem. Tak nějak to taky vidím a možná ani ten Track&Field nebude nutný - Sport&Style má prý zase lepší sedačky. 95% budu jezdit na zpevněných cestách, jen minimum na trávě a v horším terénu skoro vůbec. Spíše jde o led a sníh přes zimu. Kuga se mi taky líbí, ale je nad můj finanční limit. CX7 taktéž. Ještě jsem chvilku uvažoval o Freetracku, ale tam mě odradily stěrače, které se zasouvají do A sloupků. Hlavně v zimě si to nedovedu představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Subaru jde celkem dobře zplynovat. Provozu na LPG bych se dnes už nebál nejonom u Subaru, u sekvenčního vstřikování není téměř žádní rozdíl při jízdě na LPG nebo benzín a není problém nechat namontovat do vozu s turbem. Cena za montáž je do 35 tis. Sám mám najeto zatím 40 tis. se sporákem a nemůžu si na nic stěžovat. Jinak ze zde doporučovaného Fordu Kuga jsem byl trošku zklamanej. Né z auta jako takového, ale jen ze sedaček, jsem jinak prostorově řešenej, prostě tlustej a sedačky jsou dost úzké, ale možná jsem taky jen rozmazlenej ze svejch křesel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 U LPG je potřeba myslet na jednu věc, nesmí se s tím parkovat v podzemních garážích.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 U LPG je potřeba myslet na jednu věc, nesmí se s tím parkovat v podzemních garážích.... Pravda, proto vozím v autě samolepky CZ a když už to nejde jinak a do podzemních garáží jedu tak ten nápis LPG prostě přelepim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Pravda, proto vozím v autě samolepky CZ a když už to nejde jinak a do podzemních garáží jedu tak ten nápis LPG prostě přelepim Dobrej napad ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 JakubS: Fakt super, máš ještě další podobné "skvělé" finty ohledně zákonů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 JakubS: Fakt super, máš ještě další podobné "skvělé" finty ohledně zákonů? Nemám akorát pro tento zákon nemám pochopení. Ve většině Evropské unie podobný zákaz neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 V Evropě existují různá omezení, např. zákaz přepravy autovlakem spojujícím Gasteinertal a Mölltal , tzv. Autoschleuse Böckstein - Mallnitz, nebo vjezd do Eurotunelu nebo některé trajekty. Viděl jsem i cedule na podzemních garážích v Německu a Holandsku. Těžko říci proč ten zákaz je, podle studie ADAC není plyn při jízdě na silnici více nebezpečný než jiné palivo. Myslím, že zákaz bude v průběhu několika málo let odstraněn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 (upraveno) V Evropě existují různá omezení, např. zákaz přepravy autovlakem spojujícím Gasteinertal a Mölltal , tzv. Autoschleuse Böckstein - Mallnitz, nebo vjezd do Eurotunelu nebo některé trajekty. Viděl jsem i cedule na podzemních garážích v Německu a Holandsku. Těžko říci proč ten zákaz je, podle studie ADAC není plyn při jízdě na silnici více nebezpečný než jiné palivo. Myslím, že zákaz bude v průběhu několika málo let odstraněn. Duvod je podle me minimalni moznost rozptyleni plynu v uzavrenem prostoru pri pripadnem uniku - moznost vybuchu? Upraveno 27. dubna 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Taky myslím, že potenciální výbuch může ohrozit statiku objektu (garáží, tunelu, kolejí). Díky samo domo instalacím je v česku zákon podle mě oprávněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 fak to je v nějakém zákonu (lpg + pozemky)? není to spíš na majiteli garáže co si tam pustí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 fak to je v nějakém zákonu (lpg + pozemky)? není to spíš na majiteli garáže co si tam pustí? Si vyber : §19 vyhlášky Ministerstva dopravy a spojů č. 341/2002 ze dne 11. července 2002 o schvalování technické způsobilosti a o technických podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích v kapitole ?Provoz vozidel poháněných zkapalněným ropným plynem nebo stlačeným zemním plynem? pod písmenem e): ?je zakázáno vjíždět do uzavřených skladovacích, garážních a obdobných prostorů, u nichž není výslovně povolen vjezd vozidel poháněných LPG nebo CNG.? § 30 odst. 8) vyhlášky Ministerstva vnitra č. 23/2008 ze dne 29. ledna 2008 (platnost od 1.7.2008) o technických podmínkách užívání stavby: ?V podzemní hromadné garáži určené pro veřejné užívání nelze parkovat vozidla s pohonem na plynná paliva.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 klasicky stredoeuropsky stredovek, my sme na tom snad este horsie.. nieco v style: vyfuk motocykla ma vyustovat vo vyske 20cm nad urovnou vozovky btw, v Nemecku zakon/vyhlasku zakazujuci parkovanie v podzemnych garazach zrusili, dnes dostavaju pokuty majitelia verejnych parkovacich domov, ktori neodstranili tabule zobrazujuce zakaz vjazdu pre vozidla s LPG do podzemnych garazi /naopak sukromne garaze si mozu regulovat vjazd ako chcu/.. takyto zakon ako plati u nas je bohapusta buzeracia a znevyhodnovanie aut s pohonom na LPG bez nejakeho technickeho opodstatnenia. To je akoby niekto tvrdil, ze z bezneho auta v uzatvorenej podzemnej garazi nemoze vytiect benzin /o naftu sa nebojim, v tom sa snad daju dusit vajgle/, a ked uz aj vytecie, ze je menej nebezpecny ako LPG /a to by som sa zasmial/. Dovedene do extremov, s flasou propan-butanu v kufri 40 rocneho hrdzaveho benzinoveho auta tam parkovat mozem.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 s flasou propan-butanu v kufri 40 rocneho hrdzaveho benzinoveho auta tam parkovat mozem.. lol Moc se o tom nerozšiřuj, aby si toho někdo nevšiml a nezakázali i to. Bomba s plynem, nádrž benzínu, k tomu ještě náplň ostřikovače a pět výbušných pneumatik (nechce se mi vypisovat, co všechno ještě), dokonce i hasící přístroj může po nahřátí vybuchnout. To už je potenciál pro solidního teroristu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) ..a ono to je akoze miestny veduci od skautikov.. a pritom terorista po zuby ozbrojeny skladacim nozikom a s /mudzahedinskou/ satkou na krku.. no ved povedz, ved taky slusny clovek na prvy pohlad to bol.. edit: 2x zobrazeny text Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 nic me nerozesmeje vic, nez kdyz ma nekdo BMW 740 na LPG... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se