ricous Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Murphy97: Na firmě jsme před 2 měsíci měnili Orlanda a místo původně uvažovaných Oktávek nakonec máme Citroeny Berlingo XTR. Sice jsem moc potěšen nebyl, ale už si pomalu zvykám. Tabulková cena někde kolem 550k, ale byly různé akce a jeden přišel na cca 380k ve velmi slušné výbavě. Sám bych si ho zřejmě nekoupil, ale zrovna manželka s ním jezdí raději než se svým i30 kombi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ricous: diky, verim, ze se s tim pekne jezdi, ale tenhle typ auta uplne neni to, co ted chceme/potrebujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Murphy97: Na firmě jsme před 2 měsíci měnili Orlanda a místo původně uvažovaných Oktávek nakonec máme Citroeny Berlingo XTR. Sice jsem moc potěšen nebyl, ale už si pomalu zvykám. Tabulková cena někde kolem 550k, ale byly různé akce a jeden přišel na cca 380k ve velmi slušné výbavě. Sám bych si ho zřejmě nekoupil, ale zrovna manželka s ním jezdí raději než se svým i30 kombi...To sa mi paci. Na dalsi rok budem tiez nieco nove kupovat a zamyslam sa nad kombikom (nova fabia, spaceback) alebo nad niecim takym ako ty spominas. Ake to ma nevyhody oproti kombiku? Hladam auto rodinneho charakteru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 To sa mi paci. Na dalsi rok budem tiez nieco nove kupovat a zamyslam sa nad kombikom (nova fabia, spaceback) alebo nad niecim takym ako ty spominas. Ake to ma nevyhody oproti kombiku? Hladam auto rodinneho charakteru.Za ty dva měsíce +: spotřeba 5,3 nafty (jezdím 50/90/130), živej motor 1,6 HDI, uvedená verze zvedlej podvozek + nějaký oplechování zespoda, posez a místo vepředu i vzadu, posuvné otevírání zadních dveří, spousta úložného místa -: přeci jen je to "dodávka" a ve větších rychlostech v zatáčkách na nerovnostech ustřeluje mírně zadek, elektrické ovládání oken na panelu u řadící páky, zadní sedadla se nesklápí do roviny = naklopí se na přední, zadní okna jen výklopná Doporučuji dokoupit věci jako tempomat, dešťovej senzor, parkovací asistent, zadní dělená sedadla, roleta rolovací s možností ukrytí do podlahy (ne pevné plato). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Muzes se trochu rozepsat? Proc?Už se to tu psalo, stránku nebo dvě zpátky. Zejména rozvody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) ahoj, umí tu někdo něco zjistit o historii konkrétního forda v Německu. Můj kontakt mi říká, že prý se dá zjistit jen, že byl jako nový prodaný v Německu. To je možný? v sevisce je z německa uvedeno jen Remarketing VIW-5 Ford-Werke AG Koln H s cca 20tis km. už po půlroce je na STK v ČR, tak mě především zajímá jestli dovozce nevzkřísil bouračku. Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Zítra jedu koupit nějaké poskakovátko, které bude jezdit vzdálenosti do 20 km denně, pokud se vůbec zahřeje :-) dostal jsem na něj ve firmě dvě kila, no a našel jsem Opel Corsa 2011, 1,2 benzín, automat, první majitel, kupovaná v Čr, dvacet tisíc najeto, vizuálně nový auto prý, uvidíme zítra' co vy na to? Opel stál dříve za prd, ale teď už to prý jde, nevím no' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 u vas ma auto i uklizecka ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 u vas ma auto i uklizecka ne?:-) přesně, osobně jsem hlasoval proti a byla hádka se šéfem...věděl bych lépe, kde utopit dvě kila, že by Rolex? :-) hi hi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Kup auto za kilo fakturu na dve a na jety suby mas hned ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Kup auto za kilo fakturu na dve a na jety suby mas hned ne?sitak ňák................ :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Kup auto za kilo fakturu na dve a na jety suby mas hned ne?Hm, asi zapomínáš, že nejsem šéf :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 ale jednou budeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Pokud mě nejebne, do té doby musím držet krok, zpátky k tématu kluci, co vy na toho Opla Corsu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Ak je to ten trojvalec, tak tam tá rozvodová reťaz tiež prd vydrží.. Ja si myslím, že Opel je stále nič moc auto. Ale tak môžem sa mýliť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 20.000km a denně max 20km co chces řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 To by asi vydržel i Trabant, že? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Jj, chvilku jsem pro opel ag pracoval v Německu a auta nad rv2009 jsou lepší než celej blaznivej vw koncern Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 African: můj názor je takový, že s Oplem mám jen pozitivní zkušenost, měl jsem dva a vždy toho vydržely hodně, jednalo se o Vectru(1995,2000). Jinak k tomu, co popisuješ by Ti bohatě stačilo Grande Punto ... 1.2 FIRE, třeba toto: http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/grande-punto/16082634?goFrom=list Neznám lepší druhé bezúdržbové auto do města než je Punto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se