Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Neprošpikovaný elektronickejma kurvítkama a splňující Euro 5 (6) ?  Sem s tipama !!

A k čemu je ta EU 5 nebo 6? Je to něco, co musím mít?

Kromě služebního diesla mám 2 hezký, tak akorát starý evropský auta v benzínu bez turba a jakou maj EU ani netuším, nikdy jsem to nepotřeboval vědět..

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A k čemu je ta EU 5 nebo 6? Je to něco, co musím mít?

Kromě služebního diesla mám 2 hezký, tak akorát starý evropský auta v benzínu bez turba a jakou maj EU ani netuším, nikdy jsem to nepotřeboval vědět..

Nojo, to Ti závidím. Pokud jezdím autem po Evropě, musím mít k vjezdu do mnoha měst na okně zelenou placku a brzo asi bude ještě hůř.  Takže- bohužel ano, musím to mít...

Odkaz ke komentáři

No, moje auta mají EUR4, takže i kdyby byly v dieslu, mohly by i do Němec.

Jenže voni jsou v benzínu a pro benzín platí:

Před rokem výroby 1993, tj před EUR1 - žádná plaketa

EUR 1 (!) a lepší - zelená plaketa - tj. i s autem 1995 můžeš v Německu všude.

(hezká tabulka na konci) http://www.uamk.cz/aba/item/2018-ekologick%C3%A9-plakety-v-n%C4%9Bmecku

Jestli to zhoršej, tak EUR4 u benzíňáků bude 100% ještě dlouho v pohodě, takže kvůli tomu japonce fakt nikdo kupovat nemusí.

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

No, pokud u benzíňáku vůbec dvouhmoťák je, tak oddělat ho musí bejt fakt dílo - buď smůla na šmejd (jasně, i u slušnejch aut se to může stát, statistika je statistika), nebo děsnej styl jízdy, furt v nízkejch otáčkách...

Odkaz ke komentáři

Starší japonci niečo ozaj vydržali ale keď sa to vysypalo tak to stálo peňazí kvôli drahým dielom. Dnešní japonci ani veľa nevydržia, hnijú a drahé diely su stále. Takže sa to už vôbec neoplatí. To je tak keď sa to spája s takým črepom akým je renolt a ford..  A šetria dnes už aj oni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Včera běžel na čt 2 film Paša s mým oblíbencem Gabinem z roku 1968. Film vcelku mizernej, ale policajti se tam přemisťujou docela ostrým modrým kupátkem, něco ve stylu alpinky, ale alpinka to nebyla, to auto bylo takový hranatější. Bylo docela legrační koukat na tři docela velký chlapy, jak jsou v tom autě namačkaný jako sardinky. Nevíte náhodou co to bylo zač?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...