Jeremy Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 (upraveno) Neprošpikovaný elektronickejma kurvítkama a splňující Euro 5 (6) ? Sem s tipama !!A k čemu je ta EU 5 nebo 6? Je to něco, co musím mít? Kromě služebního diesla mám 2 hezký, tak akorát starý evropský auta v benzínu bez turba a jakou maj EU ani netuším, nikdy jsem to nepotřeboval vědět.. Upraveno 7. prosince 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 A k čemu je ta EU 5 nebo 6? Je to něco, co musím mít? Kromě služebního diesla mám 2 hezký, tak akorát starý evropský auta v benzínu bez turba a jakou maj EU ani netuším, nikdy jsem to nepotřeboval vědět..Nojo, to Ti závidím. Pokud jezdím autem po Evropě, musím mít k vjezdu do mnoha měst na okně zelenou placku a brzo asi bude ještě hůř. Takže- bohužel ano, musím to mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 (upraveno) No, moje auta mají EUR4, takže i kdyby byly v dieslu, mohly by i do Němec. Jenže voni jsou v benzínu a pro benzín platí:Před rokem výroby 1993, tj před EUR1 - žádná plaketaEUR 1 (!) a lepší - zelená plaketa - tj. i s autem 1995 můžeš v Německu všude.(hezká tabulka na konci) http://www.uamk.cz/aba/item/2018-ekologick%C3%A9-plakety-v-n%C4%9Bmecku Jestli to zhoršej, tak EUR4 u benzíňáků bude 100% ještě dlouho v pohodě, takže kvůli tomu japonce fakt nikdo kupovat nemusí. Upraveno 7. prosince 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Ahoj, poradite mi nekdo prosim nejaky slusny DVD do auta za rozumny peniz.Aktualne staci neco bez sluchatek. Kluci maj 2 a 4 roky, takze by jim na hlave nevydrzely dele jak 5s :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Jestli máš tablet, tak tohle bude ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Na to staci si koupit benzinaka bez turba..No, ten dvojhmoťák mi odešel na dvoulitru benzínu bez turba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 No, ten dvojhmoťák mi odešel na dvoulitru benzínu bez turba. Tak to musel bejt teda podařenej motor :-DDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Byl. Jeden z nejlepších. Zetec, co se dával do Mondea a Mazdy 6. Prostě kazí se všechny stroje. Některé míň, některé víc, ale auto, které se nikdy nepokazí neexistuje. Ani v Japonsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 No, pokud u benzíňáku vůbec dvouhmoťák je, tak oddělat ho musí bejt fakt dílo - buď smůla na šmejd (jasně, i u slušnejch aut se to může stát, statistika je statistika), nebo děsnej styl jízdy, furt v nízkejch otáčkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 (upraveno) Motor ze sekačky, kola z Bůh ví čeho a pro nedostatek citu v dětství plaší srny v lese. Ani na to nekoukejte, nuda, nuda, šeď, šeď . . . :D https://www.youtube.com/watch?v=1m2jyXSJs2w Upraveno 7. prosince 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Auto jsem kupoval jeté. Kdo ví, co s tím první majitel dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Straspol - ze ty si chlape nikdy nemal japonske auto..Jojo, mě se dvouhmota rozpadla na Toyotě RAV4 až ve 140t.Výměna za pade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Starší japonci niečo ozaj vydržali ale keď sa to vysypalo tak to stálo peňazí kvôli drahým dielom. Dnešní japonci ani veľa nevydržia, hnijú a drahé diely su stále. Takže sa to už vôbec neoplatí. To je tak keď sa to spája s takým črepom akým je renolt a ford.. A šetria dnes už aj oni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Ford nie je črep, Ford je už jediná značka kterou si kupuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Mě teda docela naštvalo když jsem zjistil že moje V6 mondeo má dvouhmotu :-D Ale zatím slouží teda no, ale byl bych klidnější kdyby tam nebyla (nevidím důvod jí tam cpát) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Jestli máš tablet, tak tohle bude ideálniTablet nemam, presto diky za tip.Uz je to vyresene :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 (upraveno) to je maso Fiat obsah 28,5 litru..... Upraveno 7. prosince 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Mondeo2: tak timhle videem's me rozsekal. Vidim, ze mam na ctyrkolce jeste znacne rezervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Včera běžel na čt 2 film Paša s mým oblíbencem Gabinem z roku 1968. Film vcelku mizernej, ale policajti se tam přemisťujou docela ostrým modrým kupátkem, něco ve stylu alpinky, ale alpinka to nebyla, to auto bylo takový hranatější. Bylo docela legrační koukat na tři docela velký chlapy, jak jsou v tom autě namačkaný jako sardinky. Nevíte náhodou co to bylo zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Motor ze sekačky, kola z Bůh ví čeho a pro nedostatek citu v dětství plaší srny v lese. Ani na to nekoukejte, nuda, nuda, šeď, šeď . . . :D Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se