Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Většina se shoduje, ale střešní nosič má jen kombík a to samý elektrický uzavírání kufru... :)

Když už si s tím hraješ, tak corner mlhovky se nevyplatí, pže už to umí ty bixenony v základu, takže fungujou jen v minimálních rychlostech...

A okna už jsou nějakým způsobem zatmavený tuším v základu a tohle je na víc procent ... 

A co se alarmu týče, tak váhám construct vs alarm, do obojího investovat nechci ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já čekám každým týdnem doručení své objednané L&K, takže hodně z toho, co chceš připlácet, tak už mám v sérii, každopádně Columbus jsem přihodil, všichni, co to mají, tak nelitují ani koruny příplatku, to samé v recenzích. Canton tam budu mít taky, poslechl jsem si ho v Superbu II, předpokládám, že v Octě to bude velmi podobné, nehraje to špatně. Srovnání s Logic7 (a dalšími podobnými audio v prémiovkách - B&O, H&K, ML), co mám teď v 3er to asi jako úplně nesnese, ale aspoň se to dá poslouchat, čímž si u sériového audia v octě nejsem úplně jistý.

Alarm jsem nedával, budu dávat Sherlog a dobrou pojistku.

El.sedačky nevím, jestli bych připlácel. Sice paměti jsou fajn, ale pokud je člověk vysokej, tak mu nemusí vyhovovat, že el.sedačku nedostane tak nízko jako manuální. Já je teda mít budu, opět série pro L&K.

Senzory 100% ano, dozadu i dopředu, ale tak to je snad u RS už ve standardní výbavě.

Odkaz ke komentáři

Xenony umí nahoru/dolů, do boku myslim že ne, ale můžu se mýlit. Sunset je zatmavený o 30%? než "série" pokud ty vozy máš vedle sebe je rozdíl znatelný. Za ty prachy ty 2 velký a 2 malý okna... Construct je tam už v sérii. Loni mi auto za bílýho dne řvalo na parkovišti, rozmlácený boční okýnko a odcizeny věci asi za pětikilo. Ovšem toho kdo poleze pro Kolumba to asi neodradí. 

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Jeremy: Vyhřejvanej volant neumí. Nez.topení do octy jde, haldex do RS nejde, 18" je série.

Ad koncern vs. BMW - přesně to jsem řešil, když jsem ten nový pracovní potah v prosinci vybíral, fully-loaded Octa vč.adaptivních tempomatů, adapt.bixenů, prostě se vším, co jde zaškrtnout, tak mě vyšla na 760 s DPH ceníkově, k tomu cca 14% sleva. Byl jsem samozřejmě i u BMW, protože nějaké pořád ještě doma mám a mít budu, tak mě zajímalo, jak bych se pohyboval cenově u nich a když jsme to dovybavili na úroveň té Octy, tak jsme byli na 1,2 s DPH po slevě. No a jelikož si to platím sám (resp. moje firma), tak volba byla jasná :D

Lion: bixeny v octě jsou natáčecí.

Odkaz ke komentáři

Senzory 100% ano, dozadu i dopředu, ale tak to je snad u RS už ve standardní výbavě.

Nemají :) 9200 zadní a cca 17000 i přední

Uz umej v koncernu vyhrejvanej volant?

Tak ten a k tomu nez. topeni, oboje pipaky, 4motion, nejlevnejsi navi, 18" kola.

A nebo rovnou radsi neco od BMW nebo MB.

neuměj :). BMW super, ale nevychází mi business case ani na 3 roky starý z Mnichova ... 

Jeremy: Vyhřejvanej volant neumí. Nez.topení do octy jde, haldex do RS nejde, 18" je série.

Ad koncern vs. BMW - přesně to jsem řešil, když jsem ten nový pracovní potah v prosinci vybíral, fully-loaded Octa vč.adaptivních tempomatů, adapt.bixenů, prostě se vším, co jde zaškrtnout, tak mě vyšla na 760 s DPH ceníkově, k tomu cca 14% sleva. Byl jsem samozřejmě i u BMW, protože nějaké pořád ještě doma mám a mít budu, tak mě zajímalo, jak bych se pohyboval cenově u nich a když jsme to dovybavili na úroveň té Octy, tak jsme byli na 1,2 s DPH po slevě. No a jelikož si to platím sám (resp. moje firma), tak volba byla jasná :D

Lion: bixeny v octě jsou natáčecí.

Série jen 17 u RS ...

Mám to podobně, korporátní sleva 16% už je celkem znát, jen teď řeším problém s prodlouženou zárukou. Nechtějí mi prodat za 999 5let/100k km, protože se to prý nevztahuje na velkoodběratele a já budu využívat nabídku pro velkoodběratele, ale v podmínkách na škoda-auto.cz jsem nic takovýho nenašel a v benefit programu máme napsáno, že mám nárok na 16% z ceníku a žádný jiný ale už tam nejsou, tak zkusím zítra v práci řešit, ale moc na jejich pomoc nesázím :( ...  

Upraveno uživatelem abbot
Odkaz ke komentáři

abbot: Mas pravdu, myslel jsem si, ze je vetsina zakladni vybavy LK a RS shodna, ale skutecne tam jsou 17 a senzory za priplatek :(

S tim balickem zaruky mam stejne info, taky jsem jej chtel, ale prodejce mi rekl, ze "podnikatelske zvyhodneni" a zaruka za 999 nejde kombinovat.

Odkaz ke komentáři

Jnj, zkousnul bych zaplatit o něco víc, ale tenhle balíček mi nenabídnou a jiný jsou pro moje využití absolutně nesmyslný. 

Předpokládám nájezd 10-15k km/rok a chtěl jsem mít garanci na 5 let, jak dlouho auto plánuji mít... 

A oni mi nabízí jen 5let/150k km za úplně nesmyslnou cenu nebo 4 roky a 120k km za o něco málo míň nesmyslnou cenu, tohle jsou věci, co mě vždycky na Škodě 100% na..rou, podobně jako nutnost dokoupit za 2700 zadní stěrač. 

Kdybych neměl přítelkyni, tak jsem koupil golf gti performance a byl spokojenej parchant :) ... 

Odkaz ke komentáři

..... mlhovky s corner asi nema cenu priplacet, je to SW zalezitost tj. da se to zapnout dodatecne i kdyz to tam z vyroby 'neni'.

Vyhrivany okno... radsi vyzkiuset, jsou v nem dratky a nekomu to muze vadit, hlavne vecer se v tom svetla protijedoucich aut tak divne trpyti... Nevim jestli stoji za to, kvuli par dnum bez skrabani ledu, celej rok koukat na silnici skrz dratenou sit. Podle me je daleko lepsi nezavisly topeni.

No a jak to nekdo psal 2.0 tdi pd tak neeee, a cipnout uz vubec neee. Kdyz uz tak totez v CR, ale PD je omyl.

Odkaz ke komentáři

Canton hraje pěkně a za ten příplatek to rozhodně stojí,vzal bych Bolero,graficky pěkné a levné.Vzhledem k offline mapám Columbuse nemá moc význam.Parkáče určitě vpředu i vzadu,vyhřívané čelní sklo (nejen odmražení,ale i odmlžení bleskové),adaptivní tempomat (za těch 17tis to stojí),pokud budeš vozit děti,je vyhřívání zadních sedaček zbytečné,stejně maj svoje,kessy rozhodně ano

Odkaz ke komentáři

Corner mlhovky jsou fajn, rozhodně nesouhlasím s tím, že je to nesmysl jen kvůli tomu, že auto má natačecí bi-xenony. Jestli to funguje stejně jak v mém passatu, tak xenony zatáčí až od 40km/h vejš, do této rychlosti řeší přisvětlování mlhovka. Takže ve městě prakticky neustále.  

Odkaz ke komentáři

..... mlhovky s corner asi nema cenu priplacet, je to SW zalezitost tj. da se to zapnout dodatecne i kdyz to tam z vyroby 'neni'.

Vyhrivany okno... radsi vyzkiuset, jsou v nem dratky a nekomu to muze vadit, hlavne vecer se v tom svetla protijedoucich aut tak divne trpyti... Nevim jestli stoji za to, kvuli par dnum bez skrabani ledu, celej rok koukat na silnici skrz dratenou sit. Podle me je daleko lepsi nezavisly topeni.

No a jak to nekdo psal 2.0 tdi pd tak neeee, a cipnout uz vubec neee. Kdyz uz tak totez v CR, ale PD je omyl.

Už zase? Já osobně neznám nikoho komu se BKD pokazilo. Řešilo se to tu pár stran zpět.

Mám na něm 160k km, budu ho jen odkupovat.

Odkaz ke komentáři

Proč ti mamlasové ve Škodovce měnili něco, co tak hezky funguje, co?

Kupříkladu emisní limity, PD nemá rádo DPF.

Nevím co čekáš že řeknu, CR a PD jsem tu nesrovnával, nebo jo? Říkal jsem že je CR na prd?!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...