Návštěvník Snow Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Jo Thesis, to bylo dobré auto, někdy mě mrzí, že jsem ho prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Když už sem dáváte ty fotky interiérů, tak u mě by soutěž o nejhezčí interiér vyhrál jednoznačně Spyker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Jo, Spyker je nádherný, líbí se mi materiál přístrojovky a hlavně páčkové přepínače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Vypadá to jako ranná "Tetaróza", 512TR/512M mají středovou konzolu až na zem ne? Ale tohle má tři budíky jako 355, tak co to xakru je? kdo hádal 512TR vyhrává lízátko s koníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 To jsem měl jako angličáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 kdo hádal 512TR vyhrává lízátko s koníkem hurá! třikrát sláva! Ale v 512TR je plochej dvanáctiválec ne?, takže spíš F12 než V12, ale to už bych byl hnidopich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 plochej motor se označuje jako H teda myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 "TR" je stejně nejhezčí Tetaróza. Ta první s jedním zrcátkem byl ještě vehykl a Modifficata zase trochu větší znásilnění těma světlama a nárazníkem z F355. Apropo, viděl jste někdo tu žlutou starou Teturózu co se v Práglu prodává? To je pekelnej vrak, ta žlutá je na tom natřená snad temperama Tohle je to auto shora, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 kdo hádal 512TR vyhrává lízátko s koníkem to je krása! mám hrozně rád ty "kasické" hranaté tvary ferrari... to musí být opravdu zážitek takové auto o víkendu vytáhnout z garáže tvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Tak jsem v tomhle vlákně chvíli nebyl a jenom čumím co se tady strhlo. Přirovnávat TTčko, autíčko přihřátelch kadeřníků, k Porche 911, tak to mě dostalo. Midlochu, byl jsi se srdnatě, dobře, že někdo hájí barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Tak jsem v tomhle vlákně chvíli nebyl a jenom čumím co se tady strhlo. Přirovnávat TTčko, autíčko přihřátelch kadeřníků, k Porche 911, tak to mě dostalo. Midlochu, byl jsi se srdnatě, dobře, že někdo hájí barvy. welcome back DALI přidej svých 480 plnokrevných německých koní k mým 350 a společně je zadupem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Jen počkejte jestli budu mít těch 160 japonskejch čehosi To uvidíte, budou chlupy lítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 (upraveno) To uvidíte, budou chlupy lítat vzteklej goro bílý pes Upraveno 6. května 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 vzteklej goro bílý pes Jo a já v mysliveckém klobouku tomu budu šéfovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Trochu se sem vlámu: právě jsem přebral auto po kolegovi, co byl odejit: Superb TDI CR 125 kW Comfort + navíc ? DSG ? šedá Platin ? zadní parkovací senzory ? tempomat ? alarm ? HF BT ? sunset ? rádio Bolero Takže manuální klima, plastový volant (!!!), atd., ale ty dva měsíce to nějak přežiju (minulý týden jsem dal výpověď). Jezdí lidi i v horších autech. A za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 ale ty dva měsíce to nějak přežiju (minulý týden jsem dal výpověď) Odšedší si u vás "svoje" auta neodkupují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Tado do čeho jdeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Tado do čeho jdeš? V sobotu se to rozhodne, rád bych MX5 NC 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Odšedší si u vás "svoje" auta neodkupují? Ne, jedině po skončení leasingu. On se ten operativní leasing taky dost blbě vypovídá, na tom bychom prodělali boty. Proto když člověk odejde, dědí po něm auto někdo jiný. No a teď jsme zrovna vyhazovali asi 80 lidí, po kterých zbylo nějakých 20 aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 operativní leasingaha, to mluví za vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se