Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

"TR" je stejně nejhezčí Tetaróza. Ta první s jedním zrcátkem byl ještě vehykl a Modifficata zase trochu větší znásilnění těma světlama a nárazníkem z F355.

Apropo, viděl jste někdo tu žlutou starou Teturózu co se v Práglu prodává? To je pekelnej vrak, ta žlutá je na tom natřená snad temperama :D

Tohle je to auto shora, že?

post-5919-1273129244.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem v tomhle vlákně chvíli nebyl a jenom čumím co se tady strhlo. Přirovnávat TTčko, autíčko přihřátelch kadeřníků, :D k Porche 911, tak to mě dostalo. Midlochu, byl jsi se srdnatě, dobře, že někdo hájí barvy. :clap:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem v tomhle vlákně chvíli nebyl a jenom čumím co se tady strhlo. Přirovnávat TTčko, autíčko přihřátelch kadeřníků, :D k Porche 911, tak to mě dostalo. Midlochu, byl jsi se srdnatě, dobře, že někdo hájí barvy. :clap:

welcome back DALI přidej svých 480 plnokrevných německých koní k mým 350 a společně je zadupem :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Trochu se sem vlámu: právě jsem přebral auto po kolegovi, co byl odejit:

Superb TDI CR 125 kW Comfort + navíc

? DSG

? šedá Platin

? zadní parkovací senzory

? tempomat

? alarm

? HF BT

? sunset

? rádio Bolero

Takže manuální klima, plastový volant (!!!), atd., ale ty dva měsíce to nějak přežiju (minulý týden jsem dal výpověď). Jezdí lidi i v horších autech. A za ty prachy...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Odšedší si u vás "svoje" auta neodkupují?

Ne, jedině po skončení leasingu. On se ten operativní leasing taky dost blbě vypovídá, na tom bychom prodělali boty. Proto když člověk odejde, dědí po něm auto někdo jiný. No a teď jsme zrovna vyhazovali asi 80 lidí, po kterých zbylo nějakých 20 aut.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...