Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Josefe :)

Neznám (možná mimo tebe) člověka, který by si jako soukromé auto kupoval kategorii MB S, A8, BMW7 a podobně :)

Firma tyhle věci neřeší a koupí novou káru a ten, kdo na novou nemá, málokdy auto této třídy potřebuje.

Akorát kluci od kolotočů, ti mají často starý eSka a jezdí s nima do první opravy, na kterou nemají prachy :)

Já ti tvoje eSko přeju, ať ti dobře slouží a dělá radost. Opravdu. A upřímně.

Jen si prostě myslím, že v tomhle jsi výjimka. A podle výjimek bych trh fakt neposuzoval ;)

Odesláno

Gabo, souhlasit se mnou nemusíš :)

Můj názor je, že nová věc (auto, hodinky, ...) má své kouzlo.

Jasně, tvoje zánovní  Ečko v AMG paketu byla jistě dobrá koupě, nicméně koupit si ojetý Céčko nelákalo ani ženu, ani mě. Navíc na jejích 10.000km ročně je ten Ceed se 7 letým servisem zdarma nejlepší volba.

Odesláno

Asi je to tím, že mám rád kvalitní věci a stejně jako u hodinek a jiných věcí mi nevadí, když nejsou nové. Čím jsem starší, tím víc mám rád věci, které nejsou nové a čím starší, tím lepší. Pokud se dobře pamatuju, kupoval jsem z těch desítek hodinek asi 4 hodinky nové a v tomhle poměru je to asi podobné se vším :) Jediné co kupuju nové je spotřební elektronika a věci na sebe.

Co se týká Kia Ceed, jeden zákazník jich má plný dvůr (vyhráli výběrové řízení), ale soukromě je nikdo nechce, když vidí ty faktury za servis....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

Jasně, tvoje zánovní Ečko v AMG paketu byla jistě dobrá koupě, nicméně koupit si ojetý Céčko nelákalo ani ženu, ani mě. Navíc na jejích 10.000km ročně je ten Ceed se 7 letým servisem zdarma nejlepší volba.

to maš pravdu, ze nove je nove.... to chápem.

ale ja uz nechcem byt ten, co vzdy na tom novom kopec penazi prerobil

Mercedes E Coupe AMG paket

post-1887-0-06769200-1431469019_thumb.jpgpost-1887-0-18383700-1431469039_thumb.jpgpost-1887-0-95539000-1431469058_thumb.jpgpost-1887-0-74386300-1431469093_thumb.jpg

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Tega Gabo mezi námi, já myslím, že prerobíš víc na těch babách než na autech  :D

zial nie, auta su drahe ako svina....

baby su mile a zlate a pritulne.

to sa zvladne a ukeca - ale S klasse nie, tam ho musis tvrdo zaplatit! :lol2:

Odesláno

Jasně, tvoje zánovní  Ečko v AMG paketu byla jistě dobrá koupě, nicméně koupit si ojetý Céčko nelákalo ani ženu, ani mě. Navíc na jejích 10.000km ročně je ten Ceed se 7 letým servisem zdarma nejlepší volba.

Já nevím no, ale za cenu Ceed už je poměrně pěkně vybavenej Passat s malým nájezdem :-)

Odesláno

to Ecko kupe je nadherny auto, i kdyz je to na podvozku Cecka. je to zhavej kandidat na nastupce CRVcka, s kerym jezdi ted draha, samozrejme koupit vojetinu do 100tkm, a idealne v benzinu..

Odesláno

MaxiG to E coupe je / budenastupcetveho XF?

Podle té změny značek už je nástupce :)

maxigabrielg: Zajímalo by mě porovnání Jaguar - Ečko

Odesláno

Josefe

:)

Neznám (možná mimo tebe) člověk

a, který by sijako soukromé auto kupovalkategoriiMB S, A8, BMW7 a podobně :)

Je pravda, že většina chce prostě DPH zpět a když se podíváš do inzerce, tak ze 30-ti prodávaných aut jsou 4 od fyzických osob neplátců (nelze odečíst DPH). 

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

nie, to som mal este pred CLS 

Jagyho som mal len teraz cez zimu, E coupe asi tak 2 roky dozadu cca

Zrovnanie:

Jagy 3.0 objem 6 valec vo full, kde vela hra aktivny podvozok a vemi dobra vybava ( chladene sedadla s memory, etccc...)

motor ovela lepsi, ticho a klud uz od prveho kilometra, kultura ale asi o liter spotreba vacsia, slabsie image v Cr,

Mercedes je lepsie predajny, lepsie image, ale podstane menej priestoru, horsie audio ( Harman Kardon), slabsia vybava a ovela vyssia cena!

Sibir

ano, je to vlastne prezlecene Cecko ( preto tam nie je Airmatic), ale je to este vzdy pekne auto a myslim, ze za slusne ceny.

to som dnes nasiel, ako priklad dobrej ceny:

Mercedes E coupe

22.500 EUR

Unfallfrei  

info_icon.png

Sportwagen/Coupé, Gebrauchtfahrzeug

EZ 03/2012

19.377 km

Benzin (E10-geeignet)

135 kW (184 PS)

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

jenze to je ta 1,8ka, co? tvl, ten downsizing me m.da..

pre pani to nebude zle riesenie, rozumne naklady.

ale pre nas je to tazke prijat.... kedysi boli bezne dvojlire v Astre ci v Golfe a teraz davaju do Mondea litrovy trojvalec???

Mat Ecko s objemom 1.8 je uz nepochopitelne ( v tom prezlecenom Cecku este no povedzme....)

Odesláno

ale to ja vim, proc to delaj, ale to nic nemeni na faktu, ze me to s..e :)

Kdyby Ti to na palubce nenapsalo, že jedeš na dva válce, tak to ani nepoznáš...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...