NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Josefe Neznám (možná mimo tebe) člověka, který by si jako soukromé auto kupoval kategorii MB S, A8, BMW7 a podobně Firma tyhle věci neřeší a koupí novou káru a ten, kdo na novou nemá, málokdy auto této třídy potřebuje.Akorát kluci od kolotočů, ti mají často starý eSka a jezdí s nima do první opravy, na kterou nemají prachy Já ti tvoje eSko přeju, ať ti dobře slouží a dělá radost. Opravdu. A upřímně.Jen si prostě myslím, že v tomhle jsi výjimka. A podle výjimek bych trh fakt neposuzoval
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Gabo, souhlasit se mnou nemusíš Můj názor je, že nová věc (auto, hodinky, ...) má své kouzlo.Jasně, tvoje zánovní Ečko v AMG paketu byla jistě dobrá koupě, nicméně koupit si ojetý Céčko nelákalo ani ženu, ani mě. Navíc na jejích 10.000km ročně je ten Ceed se 7 letým servisem zdarma nejlepší volba.
Josef01 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Asi je to tím, že mám rád kvalitní věci a stejně jako u hodinek a jiných věcí mi nevadí, když nejsou nové. Čím jsem starší, tím víc mám rád věci, které nejsou nové a čím starší, tím lepší. Pokud se dobře pamatuju, kupoval jsem z těch desítek hodinek asi 4 hodinky nové a v tomhle poměru je to asi podobné se vším Jediné co kupuju nové je spotřební elektronika a věci na sebe.Co se týká Kia Ceed, jeden zákazník jich má plný dvůr (vyhráli výběrové řízení), ale soukromě je nikdo nechce, když vidí ty faktury za servis....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Gabo, souhlasit se mnou nemusíš Můj názor je, že nová věc (auto, hodinky, ...) má své kouzlo.Jasně, tvoje zánovní Ečko v AMG paketu byla jistě dobrá koupě, nicméně koupit si ojetý Céčko nelákalo ani ženu, ani mě. Navíc na jejích 10.000km ročně je ten Ceed se 7 letým servisem zdarma nejlepší volba.to maš pravdu, ze nove je nove.... to chápem.ale ja uz nechcem byt ten, co vzdy na tom novom kopec penazi prerobil Mercedes E Coupe AMG paket Upraveno 12. května 2015 uživatelem maxigabrielg
Josef01 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Tega Gabo mezi námi, já myslím, že prerobíš víc na těch babách než na autech
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Tega Gabo mezi námi, já myslím, že prerobíš víc na těch babách než na autech zial nie, auta su drahe ako svina....baby su mile a zlate a pritulne.to sa zvladne a ukeca - ale S klasse nie, tam ho musis tvrdo zaplatit!
VasekN Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Gabo, souhlasit se mnou nemusíš Můj názor je, že nová věc (auto, hodinky, ...) má své kouzlo.Jasně, tvoje zánovní Ečko v AMG paketu byla jistě dobrá koupě, nicméně koupit si ojetý Céčko nelákalo ani ženu, ani mě. Navíc na jejích 10.000km ročně je ten Ceed se 7 letým servisem zdarma nejlepší volba.Já nevím no, ale za cenu Ceed už je poměrně pěkně vybavenej Passat s malým nájezdem :-)
Duke650 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 MaxiG to E coupe je / bude nastupce tveho XF?
sibirnaya Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 to Ecko kupe je nadherny auto, i kdyz je to na podvozku Cecka. je to zhavej kandidat na nastupce CRVcka, s kerym jezdi ted draha, samozrejme koupit vojetinu do 100tkm, a idealne v benzinu..
Josef01 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 MaxiG to E coupe je / budenastupcetveho XF? Podle té změny značek už je nástupce maxigabrielg: Zajímalo by mě porovnání Jaguar - Ečko
Josef01 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Josefe Neznám (možná mimo tebe) člověk a, který by sijako soukromé auto kupovalkategoriiMB S, A8, BMW7 a podobně Je pravda, že většina chce prostě DPH zpět a když se podíváš do inzerce, tak ze 30-ti prodávaných aut jsou 4 od fyzických osob neplátců (nelze odečíst DPH).
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 (upraveno) nie, to som mal este pred CLS Jagyho som mal len teraz cez zimu, E coupe asi tak 2 roky dozadu ccaZrovnanie: Jagy 3.0 objem 6 valec vo full, kde vela hra aktivny podvozok a vemi dobra vybava ( chladene sedadla s memory, etccc...)motor ovela lepsi, ticho a klud uz od prveho kilometra, kultura ale asi o liter spotreba vacsia, slabsie image v Cr, Mercedes je lepsie predajny, lepsie image, ale podstane menej priestoru, horsie audio ( Harman Kardon), slabsia vybava a ovela vyssia cena! Sibir ano, je to vlastne prezlecene Cecko ( preto tam nie je Airmatic), ale je to este vzdy pekne auto a myslim, ze za slusne ceny. to som dnes nasiel, ako priklad dobrej ceny: Mercedes E coupe 22.500 EURUnfallfrei Sportwagen/Coupé, GebrauchtfahrzeugEZ 03/201219.377 kmBenzin (E10-geeignet)135 kW (184 PS) Upraveno 13. května 2015 uživatelem maxigabrielg
sibirnaya Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 jenze to je ta 1,8ka, co? tvl, ten downsizing me mrda.. no, nas to ceka tak za dva roky, a favorit bude tim padem soucasna generace http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mercedes-benz-e-200-alu-xenon-dortmund/208224031.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=13&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=47%2C48%2C51%2C56%2C57%2C58%2C60%2C64%2C66%2C179&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar&noec=1#
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 jenze to je ta 1,8ka, co? tvl, ten downsizing me m.da..pre pani to nebude zle riesenie, rozumne naklady.ale pre nas je to tazke prijat.... kedysi boli bezne dvojlire v Astre ci v Golfe a teraz davaju do Mondea litrovy trojvalec???Mat Ecko s objemom 1.8 je uz nepochopitelne ( v tom prezlecenom Cecku este no povedzme....)
Micey Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 No a to je aspon ctyrvalec, v tom ecku. Do trojkovyho BMW se uz dava benzinovej trivalec a do petkovyho ma pristi rok prijit trivalcovej diesel..
sibirnaya Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 nejvic me dostal ctyrvalec s vodpojovanim dvou valcu v supu, usetris pul litru na 100... tvl, uspora 40korun na trase praha brno, to je proste parada..
Micey Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Jo, tendle koncernovej motor davaj do Golfu, Supu, snad i Passatu.. Prej to funguje dobre, nevim. Kdyz muze mit treba SL 65 AMG start-stop system..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 to sa len snazia splnit nezmyselne normy....
sibirnaya Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 ale to ja vim, proc to delaj, ale to nic nemeni na faktu, ze me to sere
JR_2010 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 ale to ja vim, proc to delaj, ale to nic nemeni na faktu, ze me to s..e Kdyby Ti to na palubce nenapsalo, že jedeš na dva válce, tak to ani nepoznáš...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se