Alessio Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 V sobotu se to rozhodne, rád bych MX5 NC 2.0 No to jsem zvědavý. Každopádně, až budeš snižovat aby to nevypadalo jako SUV, mám pro tebe červený eibachy za rozumnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 No to jsem zvědavý. Každopádně, až budeš snižovat aby to nevypadalo jako SUV, mám pro tebe červený eibachy za rozumnou cenu Nevím nevím, když by se poštěstilo, tak bych do toho jen nerad hrabal Navíc doteď jsem jezdil v celkem ne úplně nízkých autech, tak aby ten šok pro mě nebyl až příliš velikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Nevím nevím, když by se poštěstilo, tak bych do toho jen nerad hrabal Navíc doteď jsem jezdil v celkem ne úplně nízkých autech, tak aby ten šok pro mě nebyl až příliš velikej Odpovím fotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Sny se maj plnit Já si splnil už dva Mercedesí Tak se pochlub a nahod nějaké bližší info + foto. Já se v mercedesech nevyznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Tada se zapojil do diskuse, což jsem čekal, protože mám od něj pro radost tohoto Méďu, zatím poslední přírůstek do stáje. Včera jsem na něj sice dostal velmi dobrou nabídku, ale v tomhle stavu bych asi druhé nesehnal, navíc je to auto s příběhem a to, jak chronomagoři ví, se cení...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Co je v to, za motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Co je v to, za motor?benzinpočet válců: 6počet ventilů na válec: 2objem [cm3]: 2962výkon [kW]: 132kroutící moment [Nm]: 265zrychlení 0-100 km/h : 9maximální rychlost [km/h]: 205počet rychlostí: 5převodovka: manuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 benzinpočet válců: 6počet ventilů na válec: 2objem [cm3]: 2962výkon [kW]: 132kroutící moment [Nm]: 265zrychlení 0-100 km/h : 9maximální rychlost [km/h]: 205počet rychlostí: 5převodovka: manuálníDěkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matterhorn Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Musím se pochlubit, včera jsem objednal asi nejhezčí Mercedes typ CLS s motorem 350CDI v té nejméně praktické, ale hezké barvě v černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Já si říkám, kdo mi ho vyfoukl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Musím se pochlubit, včera jsem objednal asi nejhezčí Mercedes typ CLS s motorem 350CDI v té nejméně praktické, ale hezké barvě v černé. Moc pěkné, ale málo klasické... Já se holt vracím do let svého mládí a nesplněných přání...:-). A to hned vedle stojí ještě tohle, dlouhodobá srdeční záležitost.. Sibirnaya: jak znáš ty údaje?? Něco jsem přehlédl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Když jsme u těch Benzů, taky bych už potřeboval něco novějšího, modrák už atakoval 200.000 Km, nebo to vyhandlovat za nějaký hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matterhorn Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 (upraveno) to Josef01 - asi nevyfoukl, bydlím v Berlíně. Upraveno 7. května 2010 uživatelem Matterhorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Tak jsem se dnes poprve svezl v MX5, to neni auto! To je droga! A ja chci vic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Jen počkejte jestli budu mít těch 160 japonskejch čehosi To uvidíte, budou chlupy lítat Mazdička je krásná a taky obratná, ale iluze si nedělej, u Poršů budeš mít nárok jen na smrad z vejfuků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Mazdička je krásná a taky obratná, ale iluze si nedělej, u Poršů budeš mít nárok jen na smrad z vejfuků. Ten jsem cuchal doted a jeste z velke dalky,ted mam alespon sanci se jich trosku drzet Akoad porad vaham mezi pevnou plastovou strechou a sestikvaltem,proti platnu s petikvaltem - ta je nova,najeto 7tis a dnes jsem si v ni uzil bezvadne odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Ten jsem cuchal doted a jeste z velke dalky,ted mam alespon sanci se jich trosku drzet Akoad porad vaham mezi pevnou plastovou strechou a sestikvaltem,proti platnu s petikvaltem - ta je nova,najeto 7tis a dnes jsem si v ni uzil bezvadne odpoledne. Royhodne s pevnou. Da se s tim jezdit dyl, teoreticky celorocne a podle testu je rozdil ve vaze temer neznatelnej. A sestikvalt je jasne lepsi volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Royhodne s pevnou. Da se s tim jezdit dyl, teoreticky celorocne a podle testu je rozdil ve vaze temer neznatelnej. A sestikvalt je jasne lepsi volba. No, hluk v tom bude podle mě stejnej... A prej ta skládací pevná střecha vrže, zítra uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 No, hluk v tom bude podle mě stejnej... A prej ta skládací pevná střecha vrže, zítra uvidím. No zalezi, jestli to beres jako auto na 6-7 mesicu, nebo na 12. Protoze v druhem pripade bys s platenkou musel asi poridit hardtop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 No zalezi, jestli to beres jako auto na 6-7 mesicu, nebo na 12. Protoze v druhem pripade bys s platenkou musel asi poridit hardtop... Tak v zimě to budou spíš krátké a ojedinělé jízdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se