Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
No to jsem zvědavý. Každopádně, až budeš snižovat aby to nevypadalo jako SUV, mám pro tebe červený eibachy za rozumnou cenu :baaasmiley:

Nevím nevím, když by se poštěstilo, tak bych do toho jen nerad hrabal :) Navíc doteď jsem jezdil v celkem ne úplně nízkých autech, tak aby ten šok pro mě nebyl až příliš velikej :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tada se zapojil do diskuse, což jsem čekal, protože mám od něj pro radost tohoto Méďu, zatím poslední přírůstek do stáje. Včera jsem na něj sice dostal velmi dobrou nabídku, ale v tomhle stavu bych asi druhé nesehnal, navíc je to auto s příběhem a to, jak chronomagoři ví, se cení...:-)

post-3283-1273230728.jpg

Odkaz ke komentáři

Musím se pochlubit, včera jsem objednal asi nejhezčí Mercedes typ CLS s motorem 350CDI v té nejméně praktické, ale hezké barvě v černé.

post-10655-1273237659.jpeg

Moc pěkné, ale málo klasické... Já se holt vracím do let svého mládí a nesplněných přání...:-). A to hned vedle stojí ještě tohle, dlouhodobá srdeční záležitost..

Sibirnaya: jak znáš ty údaje?? Něco jsem přehlédl?

post-3283-1273238231.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Mazdička je krásná a taky obratná, ale iluze si nedělej, u Poršů budeš mít nárok jen na smrad z vejfuků.

Ten jsem cuchal doted a jeste z velke dalky,ted mam alespon sanci se jich trosku drzet :) Akoad porad vaham mezi pevnou plastovou strechou a sestikvaltem,proti platnu s petikvaltem - ta je nova,najeto 7tis a dnes jsem si v ni uzil bezvadne odpoledne.

Odkaz ke komentáři

Ten jsem cuchal doted a jeste z velke dalky,ted mam alespon sanci se jich trosku drzet :) Akoad porad vaham mezi pevnou plastovou strechou a sestikvaltem,proti platnu s petikvaltem - ta je nova,najeto 7tis a dnes jsem si v ni uzil bezvadne odpoledne.

Royhodne s pevnou. Da se s tim jezdit dyl, teoreticky celorocne a podle testu je rozdil ve vaze temer neznatelnej. A sestikvalt je jasne lepsi volba.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Royhodne s pevnou. Da se s tim jezdit dyl, teoreticky celorocne a podle testu je rozdil ve vaze temer neznatelnej. A sestikvalt je jasne lepsi volba.

No, hluk v tom bude podle mě stejnej... A prej ta skládací pevná střecha vrže, zítra uvidím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
No zalezi, jestli to beres jako auto na 6-7 mesicu, nebo na 12. Protoze v druhem pripade bys s platenkou musel asi poridit hardtop...

Tak v zimě to budou spíš krátké a ojedinělé jízdy...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...