TLD Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Janko, vidim, ale uplne tu prvni generaci.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Tak som neni sam Ja si budem musiet vystacit s Foresterom, ale po cca roku pouzivania som spokojny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Mě se stejně z těchto typů nejvíce líbí tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Dúfam, že tvoj šofér nepozerá TV s tebou...To nevies ze sofer aj spolujazdec su v autosedackach a nic zle sa im teda nemoze stat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Tak som neni sam Ja si budem musiet vystacit s Foresterom, ale po cca roku pouzivania som spokojny..Však on toho zvládne víc, než ten medvěd:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Však on toho zvládne víc, než ten medvěd:-).netvrdim, ze nie ale tak ten medvedisko je uz zase trochu niekde inde ako ten forejs co do komfortu a vybavenia... ale porovnavat samozrejme nemozem lebo este mi nikto toho medaka na zapozicanie neponukol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Janko, tatik ma tusim 2004 forestera a je taky strasne spokojenej. Jediny co resil, bylo zatejkani skrz zadni dvere. Byl ucpanej ten kanalek. Jinak nic. Je to fajn auto,tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Janko, vidim, ale uplne tu prvni generaci.tlU Forestera a Outbacka ta dnešní vlna SUV a Allroadů stejně začala. Jen škoda, že to začalo tak narůstat do obludných rozměrů.Jinak za mě Subaru4Ever Sent from my iPad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 nedavno sme to tu prežúvali - tema Subaru. Ja to samozrejme o prioritach, ale mne ten desing a materialy a aj poruchovost nedokaze vyvazit, ze raz za cas to dokaze viac v terene. Mne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Interiéry v Subaru jsou kapitola sama pro sebe, slušně řečeno jsou "konzervativní".Spolehlivost motorů ok, ale ten zbytek . . . Outback, od nového, po 150tisklekla aut. převodovka, repas / oprava rozpočet 180tis. a nová origo 300tis. s prací.Vyřešeno v neautorizovaném servisu za polovinu.Možná špatnej kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Musím se trochu Subaru zastat. Mam Forestera MY10, najeto přes 100t km a měním jen žárovky. V benzinu. Nové boxer nafťáky měly zpočátku problémy, ale údajně již vyřešeno. Je to univerzální auto, se kterým se i trochu sportovně svezeš a nedám na něj dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Teď šel zrovna test Outbacku na Primě. Nájezd kolem 100 tis. je trochu nevypovídající ohledně spolehlivosti, naprostá většina solidních aut tam má minimální počet závad, kamarád kupuje Fiaty (má asi pátý kousek, vždy jiný model) a nikdy nic, ovšem kolem 100 tis. to prodá a koupí nový. Já měl kdysi 2 a vždy po 100-120 tis. se začaly rozpadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 tommas, to byl starsi Outback nebo model 2010 a vyse? tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 2012 benzin s nějakým typem převodovky co se dnes už nepoužívá tuším, také proto taková palba za její opravu nebo výměnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Dnesbyl test Octavia 1.6 TDI v Autosalonu. Jedna klasická 66kW druhá čipnutá na 80kW. Spotřeba na trase do Chorvatska té běžné byla 4.7l/100km což odpovídá spotřebě MB benzínovému motoru 90kW, tedy žádný rozdíl, je vidět, jak se hodně dotáhl benzín na naftu. Zase jsem tam zaslechnul další perličku, už by to měl někdo sepsat Test zrychlení obou Octavek tak, že řidiči sešlápli plyn na podlahu. Obě auta se od sebe vzdalují rychlostí dvou předjíždějících kamionů a expert Radek prohlásil "...Martinovi zmizím jako střela, to bylo dílem okamžiku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 tommas, sem si to myslel. Jsem kupoval v r2010 novou 3,6 otb, auto super, motor krasnej, ale uz se to taky sidi...po cca 10tis vymena kuze na prednim sedadle (u saaba, volvo po 100tis kuze jako nova), mlzil se dotykovej displey toho mm centra, sibr promrzal dovnitr a pak ti kapalo na hlavu:).... proste takove blbiny co te u auta pres mega strasne se..u. Alespon teda me. Jinak ta Tva prevodovka to je narez. To bylo CVT?tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 po cca 10tis vymena kuze na prednim sedadle (u saaba, volvo po 100tis kuze jako nova),..To já měl teda obráceně - u Saabů (ale to to ještě nebyly Opely) jak kůže, tak semiš vydržely všechno, u Volva jsem viděl jen pár XC90 a všechny měly sice měkkou, ale tímpádem totálně zničenou kůži.U MB a BMW jsem taky problémy nezaznamenal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Outback H6 3.0, ročník 2003, najeto 205tisíc, za tu jediná "závada" - prorezlý zadní díl výfuku. Jinak nic. Ale je fakt, že slyším od majitelů té poslední generace stížnosti, a říkaj to i v servise, že to jde do kopru.Marně koukám po nějakém třílitru 2008-9, to jsou asi poslední držáky. Ale už nemají dřevěný volant:-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Jeremy,xc 90 ,,neznam´´ . Ja to tak mel u xc70, 2004 a 2007. A ty sedaky jsou krasny, tz velky svy:)Decebal, ja ted blbnu a koukam po Baje Paradni auto na jezdeni s kolem. Akorat skoro nejsou a kdyz jo, tak za ranec.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 nedavno sme to tu prežúvali - tema Subaru. Ja to samozrejme o prioritach, ale mne ten desing a materialy a aj poruchovost nedokaze vyvazit, ze raz za cas to dokaze viac v terene. Mne!auto si chlap kupuje podla zivotneho stylu a potreby, vsakze ja mu ten interier odpustim ak ma v zime dopravi von z nasej dedinky tak ako to zvladol tuto zimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se