bandicoot Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Ty to chceš jako EDC, aha. Já myslel jako dvojku k babaráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Ty to chceš jako EDC, aha. Já myslel jako dvojku k babaráku. No, u nás doma možná dojde k zásadní reorganizaci vozového parku - z původního složení SUV-330Ci na denní provoz a moje auto na víkendy se asi stane jen následující: velký kombík (možná s pohonem 4x4) a moje auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Tak jsem si vybral auto na blbnutí a musím uznat, že je to opravdová raketa. Tento víkend jsem se v něm svezl v Brně na okruhu a nechtělo se mi ani uvěřit, že nás na čtyřech kolech nikdo nepředjel a to s námi jeli takový rakety jako Efka a upravený GT 3, Nisany GT-R a dokonce dvě Ferrari chaleng apod .Spíš těm slabším řidičům jsme to na dvou kolech dali o kolo.Musím touto cesto poděkovat Pavlovi H a jeho otci jsou to závodníci, jo dali jsme okruh za 2,20 a to je slušný. Tak že tip pro Tadu. Byl sem tam taky, když KTMko jelo taxem si myslel, že sem přiletěli jezdit Transformers jinak já mám brněnskej za 2:35 určitě bych to teď už dal o cca 5sekund líp, ale 2:20 je velmi pěknej čásek, na to se nechytám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Byl sem tam taky, když KTMko jelo taxem si myslel, že sem přiletěli jezdit Transformers jinak já mám brněnskej za 2:35 určitě bych to teď už dal o cca 5sekund líp, ale 2:20 je velmi pěknej čásek, na to se nechytám. Já to jezdil okolo dvou minut... ...pak mi ale zabavili playstation. V reálu nejrychleji Brno asi s Mullerem jako zátěž v jeho wtcc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Hm, pořád přemýšlím, jestli si letos nezajet na Nürburgring... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 (upraveno) Me by zajimalo, cim jezdi manzel me kamaradky. Nemate nekdo tuseni? Ja auta celkem znam, i starsi, ale ocividne ne dost, protoze tady se nechytam. Je to asi nejaka italie, ale co..? Upraveno 10. května 2010 uživatelem JanBeles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Me by zajimalo, cim jezdi manzel me kamaradky. Nemate nekdo tuseni? Ja auta celkem znam, i starsi, ale ocividne ne dost, protoze tady se nechytam. Je to asi nejaka italie, ale co..? Odpovim si sam . Ferrari 412. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Odpovim si sam . Ferrari 412. Tak toto auticko neskutocne zeriem... ze závidím odkáž známemu ferrari 400i je pre mna fak ze jo krasne auto a pri jeho dnesnych cenach nieje ani nedosiahnutelne 30000 doláčov je myslim pohoda za túto krásu.. jedno z mála áut z 80´s co ma šmrnc a ešte k tomu hralo v super filme ELECTROMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 midloch: škoda, že jsme se nepotkali, mohl jsem ti okouknout hodinky i poršátko a pokecat. Třeba příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 midloch: škoda, že jsme se nepotkali, mohl jsem ti okouknout hodinky i poršátko a pokecat. Třeba příště. neva, já su z Brna a kolem okruhu se motám furt, takže příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 K časům v Brně BRNO neděle: X-BOW CLubsport oranžové 2.16.3 X-BOW Superlight bílé 2.14.5 Gumy homologované pro provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Tak to jsou teda hodně dobré časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Chystá se někdo na Autocar day do Sosnové? Já tam asi vyrazím, protože je to spojené s prvním závodem Jaguar Challenge Malá ochtunávka z Jaguar Challenge 2009: Upraveno 15. května 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 (upraveno) Tak jsem pořídil do rodiny druhou káru. Hlavně teda pro manželku . Všechny ofuky a přední folie půjdou pryč. Stejně jako pekelný aluminiový "koberce" z Polska. Upraveno 16. května 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Tak jsem pořídil do rodiny druhou káru. Hlavně teda pro manželku . Všechny ofuky a přední folie půjdou pryč. Stejně jako pekelný aluminiový "koberce" z Polska. Vyjímečný a zajímavý vůz, vždycky se za ním ohlídnu, nicméně ti přeji, aby byl v pořádku, jeho vyhlášená nespolehlivost byla jedním z faktorů proč nedošel právoplatného uznání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 to KFL - divím se volbě vozu, co Tě k tomu vedlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Cena?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 super, kultovní úlet, který nepostrádá motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Heh,tak konecne uz vim kam ti zabaci nacpali motor ze Zetka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Heh,tak konecne uz vim kam ti zabaci nacpali motor ze Zetka Fakt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se