Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

každý auto co jsem prodával, jsem prodal do AAA, vždycky jsem dostal nejlepší cenu...., i když je nutno uznat, že je potřeba se před takovým to prodejem v AAA obrnit a nebo se preventivně ožrat.... (kupuji do firmy pouze nová auta a prodávám cca po 3-5letech- Audi, VW a Škoda, auta jsou servisovaná u AD).... u AD jsem dostal vždy nižší cenu, občas poměrně výrazně....

to je dobre vediet, ja som doteraz mal uplne iny nazor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeremy

asi to rozhoduje aj to, ze o akom aute je rec

je jasne, ze ked si priviezol do BMW svoje 3 az 5 rocne auto, tak v pohode.

ale u starsich aut to moze byt uplne inak

..

Proto jsem psal, že nevím, co je to za auto.

BTW, moje auto mělo v té době věk 9 let.

Odkaz ke komentáři

Áčka dobře zaplatí auto koupené nové v ČR, s prokazatelnou historií a dobrým rokem výroby, pak překvapí cenou. U ostatních (šunky, auta s vadou či špatně prodejné kusy) se chovají obezřetně a více "tržně". To jsem si s nimi ověřil na X autech a vždy to bylo tak....

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři

moje zkušenost byla obdobná jako píše DavidLC v první větě, ale kámoš se nemohl zbavit staré hujdy a to co dostatl v ačkách mu vyrazilo dech, takže platí obojí, ale někdy budou vyjimky, tak jak to bývá všude

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

aha...

ja predaj riesim vzdy cez znameho a on da inzeraty a mne potom prinesie nejake peniaze

:-)

jojo, takhle jsem kupoval X5 naposled. Ten zprostředkovatel si evidentně na úkor majitele přilepšil tak o 50 tisíc, podle návrhů dohod a vypořádání.. Ale co já vím, třeba byli fakt tak dohodnutí.. :-)

Odkaz ke komentáři

Mne z aciek volali na moj inzerat ked som predaval BMW 1 a ponukali 10000 do telefonu, tak som sa uracil k nim a pandrlak po 40 minutach zahlasil, ze ma pre mna super ponuku 7k,som odpovedal, ze radsej to necham hnit na ulici, dalsich 15 minut nieco riesili a prisiel ma ohurit, ze mi vybavil 7300... O dva mesiace som ho predal za svojich 10, nikdy viac...

Odkaz ke komentáři

Pokud je to auto pro AAA zajímavé (obecně zajímavé), tak to vykoupí a úplně se nehandrkují o ceně - taky mám zkušenost, že dají nejvíce na výkupní ceně.

Prodávat auto na přímo to chce čas a mít náladu na x debilů co volají dám x Kč a hned si to odvezu, pak x čumilů a testovacích jezdců co si to ještě rozmyslí a nakonec na někoho rozumného, kdo přijede a projde si to , zaplatí si prohlídku v servise a pokud servis řekne OK, tak vyplatí plus/mínus inzerovanou cenu :-)

Odkaz ke komentáři

Jestli se chcete pobavit tak zavolejte do acek...

Neskutecny idioti!

Me nabidli za bawo pred mesicem 350 :)

Tak jsem se jim vysmal. Za pul hodiny volali ze mluvili s managerem a ze za 400...tak jsem jim rekl ze az nasetri plus 150 tak at zavolaji. Ztrata casu tam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...