Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 každý auto co jsem prodával, jsem prodal do AAA, vždycky jsem dostal nejlepší cenu...., i když je nutno uznat, že je potřeba se před takovým to prodejem v AAA obrnit a nebo se preventivně ožrat.... (kupuji do firmy pouze nová auta a prodávám cca po 3-5letech- Audi, VW a Škoda, auta jsou servisovaná u AD).... u AD jsem dostal vždy nižší cenu, občas poměrně výrazně....to je dobre vediet, ja som doteraz mal uplne iny nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Jeremyasi to rozhoduje aj to, ze o akom aute je recje jasne, ze ked si priviezol do BMW svoje 3 az 5 rocne auto, tak v pohode.ale u starsich aut to moze byt uplne inak..Proto jsem psal, že nevím, co je to za auto.BTW, moje auto mělo v té době věk 9 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 aha...ja predaj riesim vzdy cez znameho a on da inzeraty a mne potom prinesie nejake peniaze:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Áčka dobře zaplatí auto koupené nové v ČR, s prokazatelnou historií a dobrým rokem výroby, pak překvapí cenou. U ostatních (šunky, auta s vadou či špatně prodejné kusy) se chovají obezřetně a více "tržně". To jsem si s nimi ověřil na X autech a vždy to bylo tak.... Upraveno 13. července 2015 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) moje zkušenost byla obdobná jako píše DavidLC v první větě, ale kámoš se nemohl zbavit staré hujdy a to co dostatl v ačkách mu vyrazilo dech, takže platí obojí, ale někdy budou vyjimky, tak jak to bývá všude Upraveno 13. července 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 a ma smysl zkouset ruzne pobocky Acek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Osobně si myslím že ne, protože to stejně provolávají na "centrálu" kde se to jistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 aha...ja predaj riesim vzdy cez znameho a on da inzeraty a mne potom prinesie nejake peniaze:-)jojo, takhle jsem kupoval X5 naposled. Ten zprostředkovatel si evidentně na úkor majitele přilepšil tak o 50 tisíc, podle návrhů dohod a vypořádání.. Ale co já vím, třeba byli fakt tak dohodnutí.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Otázka je na kom si vlastně přilepšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 No, já to kupoval za slušnou cenu a myslím si, že prodávající dostal o pade míň. Z toho usuzuju, že na něm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Mne z aciek volali na moj inzerat ked som predaval BMW 1 a ponukali 10000 do telefonu, tak som sa uracil k nim a pandrlak po 40 minutach zahlasil, ze ma pre mna super ponuku 7k,som odpovedal, ze radsej to necham hnit na ulici, dalsich 15 minut nieco riesili a prisiel ma ohurit, ze mi vybavil 7300... O dva mesiace som ho predal za svojich 10, nikdy viac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 O 3A je kopec clankou ako to u nich chodi a na co sa pripravit... S pevnymi nervami, kopcom casu a chutou hrat ich hru sa da... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 len ci ta hra ma zmysel, minat cas a nicit si nervy, no neviem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Tak záleží, jak to máš s penězi, a jestli se ti chce debatovat s oslíky, kteří ti budou telefonovat, možná se přijdou podívat, a ve finále nemají ani korunu. Já to raději nechám všechno na bazaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Pokud je to auto pro AAA zajímavé (obecně zajímavé), tak to vykoupí a úplně se nehandrkují o ceně - taky mám zkušenost, že dají nejvíce na výkupní ceně. Prodávat auto na přímo to chce čas a mít náladu na x debilů co volají dám x Kč a hned si to odvezu, pak x čumilů a testovacích jezdců co si to ještě rozmyslí a nakonec na někoho rozumného, kdo přijede a projde si to , zaplatí si prohlídku v servise a pokud servis řekne OK, tak vyplatí plus/mínus inzerovanou cenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 aha...ja predaj riesim vzdy cez znameho a on da inzeraty a mne potom prinesie nejake peniaze:-)tak preto riesim takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Mě by zajímalo co chceš prodat? Jestli je to Škoda nebo koncern, tak AAA ti daji nejlepší cenu. Výhoda AAA je, že ti peníze vyplatí hned na stůl a máš klid. Nikdo tě už neotravuje, že tam něco nefunguje, tam něco klepe atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Tak snad nejhorší je prodat auto sousedovi. Do AAA prodáš sračku která nebrzdí, nejede, teče volej, nefunguje ABS no a za týden je ve skvělém technickém stavu a prodává se o 20% dráže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Jestli se chcete pobavit tak zavolejte do acek... Neskutecny idioti! Me nabidli za bawo pred mesicem 350 Tak jsem se jim vysmal. Za pul hodiny volali ze mluvili s managerem a ze za 400...tak jsem jim rekl ze az nasetri plus 150 tak at zavolaji. Ztrata casu tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Hele klid, za chvíli budou volat, že manager mluvil dokonce s top managerem! a že můžou jít až na 430!! Fakt jsem větší šmejdy nezažil, otravovali ještě třikrát poté, co jsem je poslal do pihele. Horší jak Jehovovi svědci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se