Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Slyšeli jsme pravého a nefalšovaného Oktávkáře. Amen.

Ale ne tak to není, přečti si vše co jsem psal , na vic nemám a k tomu se přiznám. Jinak jsem s ni spokojen, trochu tvrdší, ale jizdni vlastnosti fakt obstojný. Bral bych tvého Mustanga, ale kdo by mi tankoval?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co máte všichni s tou spotřebou! Dal jsem sem info s teimentu a 108 průměr není loudání a že to nežere je jen velký bonus.

Tady spíš šlo o tu část  věty: Jinak co máš ty za car, dám s tebou klidně závod.

Která jak by byla vyjmuta z fóra o tuzingu :)

Odkaz ke komentáři

Já se nemám komu omlouvat, nikomu nic nezávidím a na to co mám jsem si musel viděla. Jen to tu trchu obhajuji a zavzpomínal jsem na mládí.

Jettero: máš trochu pravdu, ale jak píšeš tak to trchu přeženeš, na žádným tuzink fóru nejsem. Na to už dávno nejsem, radši natankuju a jedu.

Upraveno uživatelem pavel23
Odkaz ke komentáři

.. mozna by se meli vsichni, co jezdi obycejnou skodovkou a jsou spokojeni, omluvit tem, co si svou pili a nezmernym usilim vydelali na lepsi vozy...

Prosím moc, je zbytečné to takhle hrotit. Já jsem se slušně (a s upozorněním na no offence) zeptal, a kolegové tady odpovídají. Neřešíme kdo na co má a nemá a už vůbec ne závist na to, že někdo má lepší či dražší auto.  Mně šlo o to, že nový design Skoda mě velice zaujal... ovšem po měsíci, kdy vidím Octavie a hlavně Superb každý den, se mi ta auta dost zajídají i na pohled (odhlédnouc od značky). Mám takový nepříjemný dojem, že design výtečný na první pohled, ale (bohužel, prvoplánový) nějak moc rychle se okoukal...to dřív byla výsada renaultů apod. Toť vše. Takže, prosím ještě jednou, neurážejme se tu. Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Prosím moc, je zbytečné to takhle hrotit. Já jsem se slušně (a s upozorněním na no offence) zeptal, a kolegové tady odpovídají. Neřešíme kdo na co má a nemá a už vůbec ne závist na to, že někdo má lepší či dražší auto. Mně šlo o to, že nový design Skoda mě velice zaujal... ovšem po měsíci, kdy vidím Octavie a hlavně Superb každý den, se mi ta auta dost zajídají i na pohled (odhlédnouc od značky). Mám takový nepříjemný dojem, že design výtečný na první pohled, ale (bohužel, prvoplánový) nějak moc rychle se okoukal...to dřív byla výsada renaultů apod. Toť vše. Takže, prosím ještě jednou, neurážejme se tu. Děkuji.

.. promin. to rozhodne nebylo na tebe...

edt.: .. nekteri oktavkari (ted nemyslim ty @zavodni@ firemni tdi), jsou proste spokojeni s tim, co maji.. a na co maji... a nemaji nutkavou potrebu se modlit k vsemozne haveti - ferrari, lamborghini, porsche a tak ...

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

Prosím moc, je zbytečné to takhle hrotit. Já jsem se slušně (a s upozorněním na no offence) zeptal, a kolegové tady odpovídají. Neřešíme kdo na co má a nemá a už vůbec ne závist na to, že někdo má lepší či dražší auto.  Mně šlo o to, že nový design Skoda mě velice zaujal... ovšem po měsíci, kdy vidím Octavie a hlavně Superb každý den, se mi ta auta dost zajídají i na pohled (odhlédnouc od značky). Mám takový nepříjemný dojem, že design výtečný na první pohled, ale (bohužel, prvoplánový) nějak moc rychle se okoukal...to dřív byla výsada renaultů apod. Toť vše. Takže, prosím ještě jednou, neurážejme se tu. Děkuji.

Já jsem tě pochopil. To mě taky štve s tim, že to má každý. Líbí se mi moc alfy, ale za ty peníze co jsem dal za octu ve výbavě elegance nic podobnýho neseženeš a výběhový model jsem nechtěl ani oII.

Odkaz ke komentáři

.. promin. to rozhodne nebylo na tebe...

edt.: .. nekteri oktavkari (ted nemyslim ty @zavodni@ firemni tdi), jsou proste spokojeni s tim, co maji.. a na co maji... a nemaji nutkavou potrebu se modlit k ruzne jine haveti - ferrari, lamborghini, porsche a tak ...

Montemare, a co mám asi napsat člověku, který ani neví, jaké auto má jeho protějšek (viz věta: Jinak co máš ty za car, dám s tebou klidně závod.) a na závod jej alespoň virtuálně vyzve. Navíc o několik příspěvků dále se k ježdění v Oktávce opravdu přihlásí.

Odkaz ke komentáři

Kdyz to tak tady sleduju, tak vam ty vase spotreby zavidim...v T813 se pod 40 nedostanu, v OT-64 taky ne a kdyz jsme rozverni a vytahneme na vikend tank, tak by za to byly slusne hodinky, co proleti vyfukem :-))).

Odkaz ke komentáři

Já jsem tě pochopil. To mě taky štve s tim, že to má každý. Líbí se mi moc alfy, ale za ty peníze co jsem dal za octu ve výbavě elegance nic podobnýho neseženeš .......

Tak to je asi pravda, nikdo jiný nic podobného nevyrábí, ale najdou se lepší auta.

Odkaz ke komentáři

Montemare, a co mám asi napsat člověku, který ani neví, jaké auto má jeho protějšek (viz věta: Jinak co máš ty za car, dám s tebou klidně závod.) a na závod jej alespoň virtuálně vyzve. Navíc o několik příspěvků dále se k ježdění v Oktávce opravdu přihlásí.

Jestli je to na mě, jak mám vědět kdo má jaké auto? U některých si to pamatuji a někteří to tady ani nepíší. Na tvého Megana cabrio si taky pamatuji. Nic nechme toho, nikoho nenapadám, nezávidím a jestli na fóru nemůžu presentovat svůj názor tak proč tu ta sekce je?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...