Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes po ránu jsem jel tady u nás po jedné okresce a jak tak koukám, tak si povídám "tam je snad pravík". A když jsem před polednem jel zpět, tak opravdu jo a o dva metry dál druhý. Protože jsem měl chvíli na to domluvenou schůzku, musel jsem si nechat zajít chuť to tam projít dál, ale za chvíli se tam zajedu podívat líp.

post-2245-0-83920900-1508160214_thumb.jpg

Odesláno

Pořád rostou nadherné kousky,chutnají ještě líp

Potvrzuju, akorát po letošních cca 15 takových košících to už nikdo nechce jíst a celá širší rodina to už odmítá... ;)

be0a27e984fa94b093d963f4d95a6b40.jpg

Odesláno

Potvrzuju, akorát po letošních cca 15 takových košících to už nikdo nechce jíst a celá širší rodina to už odmítá... ;)

pěkná úroda :cheers:

u nás se to zatím sní,něco usuší,něco tepelně zpracuje a zamrazí

Odesláno

Někdo pro to prostě nemá vlohy, to se nedá nic dělat. Není třeba se kvůli tomu věšet, zase mu jde dobře něco jiného...  :)

Odesláno

myslim, ze jsem stejnou vec videl dneska v lese.. bylo tam toho docela dost, tak by me take zajimala pozi/nepozivatelnost, ze bych to zitra skocil dystak sklidit :-)

.. jinak, aktualne docela ?rostou? :)

Odesláno

ještě by to chtělo ostřejší foto třeně (nohy) prosím,

chvíli jsem teda listoval pamětí a atlasem a tipnul - upozorňuji že zatím pouze tipnul - na lakovku statnou,

pošli mi ostřejší foto, nechám to ověřit u mykologa pro jistotu, já si rozhodně jistý nejsem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...