Návštěvník Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 To je ono Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Njn, se zapaří jak je po ránu kosa a vlhkost se vysráží naspod klobouku a už to jede.Jak nejsou vidět roury a je povlak tak nechat. Né že tam ale někdo budete aktivně nechávat mladičkýkousky který mají rourky ještě bílý a nevybarvený! edit - já sem radši doplním foto když už jsem s tou plísní strašil já, jo . . .takže horní plátek houby je starší plodnice, klobouk rozvinutý do placataa spodní je mladá plodnice, tedy noha jako kráva a na ní svinutý, zakulacený kloboučekmalý v poměru k noze (ta je ještě napůl v zemi)oba jsou v pořádku, takto to má být Upraveno 4. října 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Včera poránu jsme se sousedy vyrazili na houbařský výlet k Dolním Kralovicím. U nás slabě mrholilo, po příjezdu na místo taky, jenže po půlhodince sbírání začalo lít. Pocourali jsme asi dvě hodinky, půlka velkého koše byla, hřiby, suchohřiby, kozáci a ryzce, ale nálada nic moc, byli jsme úplně durch... Fotky jsem ani nedělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 pořád rostou v lese víc lidí jak v Olympii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 (upraveno) eh, fotky naprd, tak jsem to smazal, snad jen pěkná pýchavka pýchavka obecná - jedlá, dobrá houbamuchomůrka citrónová - mírně jedovatárulík zlomocný - smrtelně jedovatý!muchomůrka zelená - smrtelně jedovatá! Upraveno 6. října 2017 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Krásnej rulík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 U nas roste max ten rulik, uz 3 tydny zakopavam max o prasivky, sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 U nas roste max ten rulik, uz 3 tydny zakopavam max o prasivky, sakra.nesmíš courat po Praze, musíš vyrazit do lesů......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 nesmíš courat po Praze, musíš vyrazit do lesů.........Woe :-), kazdej vikend - nad Berounem, smer Karlstejn, jen sama prasivka a i tech je malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Tak přijeď do Tábora, vezmu tě na houby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Tak přijeď do Tábora, vezmu tě na houby O vikendu jsem rozhodnutej to zlomit, nevylezu z lesa dokud nenasbiram kos ( v Brdech rostou, to bohuzel vim ), je to kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Hmm,no nevím,nevím ?? O víkendu má bejt pěkně hnusně ... , a možná prej budou padat i houna s hákama . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Hmm,no nevím,nevím ?? O víkendu má bejt pěkně hnusně ... , a možná prej budou padat i houna s hákama .To mi vzhledem k chystane dovolene opravdu neva, spis naopak :-), hlavne at rostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 hlavne at rostou.Rostou, ale pozor na berušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Tak jsem se konečně dostal do lesa. Trochu mi to ale pokazilo ty zástupy lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Rostou, ale pozor na berušky.Screenshot_20171005-211824.jpgKdo Tě našel v lese a naučil Tě to všechno, co nosíš v košíku a ukazuješ i mimo.Byl to dědeček hříbeček? Já znám dva, tři hříby a to je vše. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Takový ten klasický základ mám od dědy když jsem byl malý,zbytek je jen záliba. A samozřejmě pomáhá mít kontakty nalidi co jsou studovaný mykologové Bezpečně na 100% dokážu určit v lese z hlavy, bez atlasu (aplikací atd.) okolo 60-ti druhů hub, víc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 O vikendu jsem rozhodnutej to zlomit, nevylezu z lesa dokud nenasbiram kos ( v Brdech rostou, to bohuzel vim ), je to kousek. Taky tam budu. Třeba se potkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Bezpečně na 100% dokážu určit v lese z hlavy okolo 60-ti druhů hub, víc ne.Tomáši, obrovský obdiv, když to tady letos čtu jak tu radíš s houbama, tak si říkám, že bych si houby rád dostudoval, jestli poznám 10-15 tak je to moc, 60 je bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Teď když je toho v lese hodně, tak má člověk se šanci i něco naučit, ale z ryzcema mám fur trápení, myslím si, že jedlý není žádnej a to druhý u toho taky netuším Citronovek bylo taky poměrně hodně Tohle nám vyrostlo na zahradě, je to nějakej žampion? A takovou pýchavku sem nikdy neviděl, dycky jen ty malý a spíš bílý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se