Tom4 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Přesně tak, řízky ideál ale nejsou hutné, strukturou je to nadýchaný obláček Ještě to jde jen tak na másle opéct. Dnešní úlovek je z trávy z kraje horské louky asi 750 mnm, ale v roští a ano, v kopřivách roste třeba i u nás na Hané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 a pak ze nerostou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Takový mláďátko bych udělal na kari a k tomu jasmínovou rýži . . . mňam, zítra zajdu na "svoje" stromy, úplně jsem na něj dostal chuť, díky za inspiraci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Ja vubec nevim co to je Vypada to jedovate a bylo to uprostred rochniste divokejch prasat, tak jsem to jen vyfotil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Sírovec žlutooranžový, takhle vypadá až vyroste, ale nejlepší je mladý kterým projede nůž jak máslem. Úžasně voní, velmi aromatická houba. Chuťově super. Jak jsem psal, na kari ve smetaně nebo obalit jako řízek. Foto z loňska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 aaa tak ten byl o kus dal..zitra se pro ne asi stavim, jestli je prasata nesezrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 To malý na první fotce je taky sírovec, zaměnitelné to u nás prakticky s ničím není, šíří se po stromech, když je v aleji tak je většinou na více stromech ne jen na jednom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Sucho sucho, ale i tak něco na oběd bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Tome, u nás na chalupě už to začíná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 A sakra, asi taky vyjedu nahoru do kopců když to tak vidím, parádní úlovek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Tak tady ani prd. Teď jsem prochodil skoro 2 hoďky v lese a vůbec nic, ani prašivky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Americkej, to je divný jako . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Tome, u nás na chalupě už to začíná... Kde je u vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Americkej, to je divný jako . . . 20180908_110800-768x1024.jpg No jistě, ještě otáčej nožem v ráně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Ale abych teda předvedl, že umím houbařit, tak jsem jednu houbu taky přinesl. Ale hned oponentka že jsem travič, že to nejsou žádná kuřátka, ale bůhvíco... Včíl mudruj. Pro měřítko krabička zápalek, (kterou jsem nenašel, tak tedy MM-ka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Oponentka má pravdu, je to krásnorůžek lepkavý . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 No to je den, jdu někam zalízt a vo nic se nepokoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Kde je u vás?Divoký Východ - Hostýnské vrchy. Ale sucho je i tu, rostly jen na mych mistech kolem potoků a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Jak jste na tom s houbama? Tady lidi nosí stovky smrkovejch .... Já se po obědě vypravil a kromě pár pěkných hříbků, křemenáčů a bedel jsem našel jen odřezky. Bedly jsem si orestoval, ale manželka mně postrašila žlučníkem, tak jsem jen lehce ochutnal. Je mi líto je vyhodit - uvidim, co na to v noci řekne žlučník /minulý týden mně poprvé v životě zabolel ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Dej si Febichol, a bedly sežer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se