tikzot Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Místní profíci- co je tohle za houbu..? Jak z jiný planetynikdy jsem to v lese neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Je to podobné pajelence, teda rosolozubu huspenitému, ale má to trochu tmavší klobouk. Jetli je to na řezu průhledné, tak to bude ono. Asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Prostě taková houbová ústřice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 před 24 minutami, orol napsal: Je to podobné pajelence, teda rosolozubu huspenitému, ale má to trochu tmavší klobouk. Jetli je to na řezu průhledné, tak to bude ono. Asi Wauu díky, řez jsem nedělal, byl jsem na túře a tohle potkal, pružný a pevný a krásně zvrásněný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Mladé - světlé jsou jedlé za syrova. Úpřimně, nic moc, ale je to efektní, utrhnout to a sežrat před zraky souhoubařících Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Tak to je mazec, to by asi lidi čumělia jà takydíky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 18.11. To sem mi ještě nestalo, maj půl kila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 To je ale kjááása, pane Kjob! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Dnes sa nieco podarilo najst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března (upraveno) . Upraveno 9. března uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března (upraveno) A sakra, to abych se šel zítra pořádně podívat na zahradu, smrže se tam objevují normálně až tak v květnu... Upraveno 9. března uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Tak vzhlem k medialni masazi, ze to roste sme vyrazili taky, a krom tohot mega sirovce nic, ale poprvy sem na nej narazil, tak jsem vzal jen pulku, stejne se teda pronesl. Myslim ze @Tom4 doporucival na kari, rika se tomu pry taky zlute kure z kesa, takze vsechny kureci recepty by taky meli jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Není to už moc staré? Osobně jsem ho nikdy nezkoušel, ale někdo tu doporučoval brát jen mladé kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Ze spoda byl uplne zluty jak kanarek, ale chutove blby, jak tvrdy kuře, takze to pujde na kompost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Rostou ..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Takhle mi to přijde jak hořčáky tedy, ale možná jen klame fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Ale prd! Dubový hříbky - hořčáci ještě nerostou .... Tady rostou snad všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června …tady; to je kde??Prosím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Obligatni každoroční dotaz - Kovàř? (Uz mi roste na zahrade). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června A to sme sli jen s pejskem na prochazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se