Přejít na obsah

Quartz a quartzik

Návštěvník Alda

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

To by mě zajímalo, s čím si ty hodinky před 11ti lety porovnával... :-D

S tím stejným, co teď ... Zvukový signál ČRo1 - Radiožurnálu. Mají kompenzaci zpoždění přenosu signálu od přesného času atomových hodin a taky myslím, že je lepší zkombinovat dva vjemy ... zvukový + vizuelní.

Mimochodem, Tobě, quartzíku, asi ještě moc let nebude, že?

Edit: Tady už budu reagovat jen na posty týkající se MM. Omlouvám se za předchozí OT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Dobře si udělal Kamile.

Víš co je to za opruz? Musím z každé stránky zaškrtat příspěvky, přesunout a pak pokračovat s další stránkou. Nejde to najednou.:(

To mu radši příště dám ban.:D

Odkaz ke komentáři

Reagoval jsem na člena lib, tak tady neklapačkuj...

Ty jseš s těmi urážkami a držkováním docela ostrej.

Ty asi nikdy na žádný sraz nepůjdeš co ?

To by bylo facek jako máku v koláči.Posted Image a nezachránili by tě ani ty tvé " superhodinky hrdinů"

Když píšeš tak zapoj prosím tě krom těch dvou prstů kterými píšeš i hlavu !

Odkaz ke komentáři

Já vím do čeho jsem jel. Tyhle Omegy nemají termokompenzaci a řekl bych, že i ta Ronda 715 v Traserech je přesnější než tahle quartz Eta, ale moje hlavní kritérium při výběru hodinek nebyla dokonalá přesnost, byly tam i jiné faktory. Nitro hodinek jsem viděl zamozřejmě již před koupí. Dále třeba vzít v úvahu, že teď byla vysoká vedra, takže ta odchylka byla věčší a jelikož teď dělám manuálně, tak hodinky vúbec nešetřím. Dostávají pořádně zabrat. A ono je to již hodně starý model, řekl bych, takže tyhle nová Seika budou mít v tomhle navrch. Uvidíme, jestli si udrží stabilní odchýlku. Moje další vysněné hodinky jsou zcela jistě nějaké Breitling se superquartzem. A že je cena nepřimeraná? To bych také řekl, ale jsou to přece Breitlingy do p....e a nikoliv ňáká Seika... :-D

hele a jsou ty hodinky vubec origo? Takova presnost by dobre pasovala na nejake levnejsi quartz strojky od Seika

Odkaz ke komentáři

moje staré otlučené Prim sport quartz dělají za měsíc asi 10 sekund a to je řek bych docela jiná cenová kategorie. Jinak teda netuším v čem je "čaro" quartzu. Snad jen v tom že se nezastaví když je hodím na pár dní do šuplíku. Už jsme kdysi rozdíl mezi q a mech probírali, já to vidím tak že quartz byl špičkovou technikou. Byl, už není. Stal se masovou technikou kterou vyrobí i někde v boudě v džungli za dolar na týden.

Odkaz ke komentáři

odskočím o pár stránek zpátky

[quote že je měl Bond při natáčení, neboť automaty by zřejmě skončily v šrotu.

automaty by neskončily ve šrotu, ony toho snesou dost, ale ten herec při natáčení udělá asi jako nejnebezpečnější věc tak možná běh po schodech a zavření dveří u auta. Tím během po schodech si nejsem moc jistej. Oni ti slavní si moc nemůžou vyskakovat, pojišťovny a manažeři mají svý prachy moc pečlivě podchycený.

Odkaz ke komentáři

odskočím o pár stránek zpátky

automaty by neskončily ve šrotu, ony toho snesou dost, ale ten herec při natáčení udělá asi jako nejnebezpečnější věc tak možná běh po schodech a zavření dveří u auta. Tím během po schodech si nejsem moc jistej. Oni ti slavní si moc nemůžou vyskakovat, pojišťovny a manažeři mají svý prachy moc pečlivě podchycený.

Je to podľa mňa dosť individuálne. Taký Jackie sa pri natáčaní "láme" jedna radosť :)

Odkaz ke komentáři

Přesně tohle jsem čekal od lidí, co nosí automaty. Naprosté buranství bez argumentú, pouze urážky od začátku. Žádám admina, aby zasáhl...

Nebude lehké tě najít, odchytit a nechat utratit. Adminům jejich práci někdy fakt nezávidím...

Odkaz ke komentáři

4 Quartzík - můžeš mi,prosím,prozradit,jaký cíl sleduješ????(mimochodem,věřím,že mne neobviníš z toho,že jsem frajírek od automatů.....to fakt nejsem :lol: - přihřeju si polívečku,cestičku digoškám a baterkám jsem tu prošlapal hlavně já ;) - ano,bylo to trochu těžší a není to jen má zásluha(abych si nehonil triko nějak moc) - v době,kdy jsem se tu regnul,tu jely opravdu hlavně mechaniky ). Celkem by mne to zajímalo,páč ,jak to sleduju,tak hlavně nasíráš lidi a chováš se jako fanatik.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník quartzik

hele a jsou ty hodinky vubec origo? Takova presnost by dobre pasovala na nejake levnejsi quartz strojky od Seika

Jsou zakoupeny u oficiálního prodejce Omega v CZ - Goldeligius. Myslím si, že tyhle Omegy nikdy nepatřili mezi nejvyšší třídu hodinek a proto mě vyšly pouze 1300 éček. Ale pro mě mají prostě čaro. Jsou to mé první hodinky z první ligy.

Odkaz ke komentáři

Jsou zakoupeny u oficiálního prodejce Omega v CZ - Goldeligius. Myslím si, že tyhle Omegy nikdy nepatřili mezi nejvyšší třídu hodinek a proto mě vyšly pouze 1300 éček. Ale pro mě mají prostě čaro. Jsou to mé první hodinky z první ligy.

rekl bych "z lepsi ligy". z prvni rozhodne ne. tam asi Omega az tak jiste misto nema (spis tam proste nema misto vubec, rekla by asi vetsina). no a ten strojek uz vubec ne. jinak nic proti omegam, mam je moc rad.

to byla jen takova mala fakticka poznamka, nacelniku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník quartzik

moje staré otlučené Prim sport quartz dělají za měsíc asi 10 sekund a to je řek bych docela jiná cenová kategorie. Jinak teda netuším v čem je "čaro" quartzu. Snad jen v tom že se nezastaví když je hodím na pár dní do šuplíku. Už jsme kdysi rozdíl mezi q a mech probírali, já to vidím tak že quartz byl špičkovou technikou. Byl, už není. Stal se masovou technikou kterou vyrobí i někde v boudě v džungli za dolar na týden.

Moje udělaly 10 sekund, ale za 2 měsíce. A nemyslím si, že tyhle Seamastery by byly nějaká extratřída, ale jsou to prostě Omegy, mají pouze jiné nitro než Omega Seamaster automat. Seiko si dělá strojky samo a tady Omega zřejmě zvolila takový zlatý střed pro lidi jako já, co nevidíme na automatech nic extra a hlavně chceme dizajn, jistotu, přesnost, odolnost, jednoduchost, tradici, historii a spolehlivost. Přesně takhle vnímám tyhle hodinky já. A že mě fascinuje quartz? A proč bys to měl chápat, kyž tebe fascinuje automat? Možná mě fascinují i proto, že quartzové hodinky beru jako hodinky do nepohody, akce, určené pro dobrodružství...

Odkaz ke komentáři

Moje udělaly 10 sekund, ale za 2 měsíce. A nemyslím si, že tyhle Seamastery by byly nějaká extratřída, ale jsou to prostě Omegy, mají pouze jiné nitro než Omega Seamaster automat. Seiko si dělá strojky samo a tady Omega zřejmě zvolila takový zlatý střed pro lidi jako já, co nevidíme na automatech nic extra a hlavně chceme dizajn, jistotu, přesnost, odolnost, jednoduchost, tradici, historii a spolehlivost. Přesně takhle vnímám tyhle hodinky já. A že mě fascinuje quartz? A proč bys to měl chápat, kyž tebe fascinuje automat? Možná mě fascinují i proto, že quartzové hodinky beru jako hodinky do nepohody, akce, určené pro dobrodružství...

hmm ale ty primky stály asi sedm stovek před skoro dvaceti rokama, ve srovnání s tvýma Omegama mi vychází poměr cena výkon docela slušně. A vůbec nerozumím tomu že sis vybral quartz když vyžaduješ tradici a historii. Quartz taky nosím jako hodinky do nepohody. Když je rozbiju, nebude jich škoda. Úplně stejně nosím i mechanické Prim sport. Už toho zažily tolik že je velká pravděpodobnost že prostě nejdou rozbít. A automaty mě nefascinujou, jedny mám ale málo je nosím, hodí se spíš k obleku a to není mé obvyklé oblečení. Já to klidně natáhnu ručně, tu chvilku si vždycky najdu.
Odkaz ke komentáři

Toto je najhnusnejsie vlakno ktore som tu cital (mozno s vynimkou Rene vs. Breitlingen). Neodporuje tento styl vyjadrovania nejakym pravidlam? Keby to bolo na mne, 123 prispevkov by sa quartzik urcite nedozil. :ban:

V kazdom pripade, toto forum povazujem za najslusnejsie forum ake poznam a ake som kedy navstivil a taketo individua bez zakladov slusneho spravania mu velmi kazia meno. :sniper:

Odkaz ke komentáři

to bandicoot: to je přesně ono!!! Já pořád, že mi ten styl vyjadřování něco připomíná- sci fi jak vyšité, taková zaplivaná galaktická putyka, kde je mix mimozemšťanů, podivných tvorů a prostitutek se třema .... a do toho automaťáci a rakeťáci a ponorkáři. Bomba :starwars:

Odkaz ke komentáři

Quartziku, děkuji Ti za tohle vlákno. Právě jsem ho se zalíbením dočetl. Ta parta debilů, co pro mně kope příkopy je v mých očích najednou skupina lidí schopná rozumné intelektuální debaty. To víš chlapče, právě jsem zjistil, že může být i hůř.

Odkaz ke komentáři

Jebu na vás všechny, automaťáci, křemíkáři a tišťáci s čísličkama. Vrátil jsem se vod móře, plný kapsy písku a bude ze mě přesýpkář. A ultra.

Sand forever !!!

:D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...