Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtel jsem jeste verejne podekovat vazenemu clenovi little_w, ktery mi nakonec sehnal a koupil v Evrope nedostupne Seiko Landmonster. Ani se do Evropy neposilaj, takze i o to to bylo těžší. Vazim si toho, mistře little_w!!! Díky. Posted Image

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak tak, já a dalších 6 členů jsme Honzovi velmi zauzlováni za jeho pomoc při nákupu. Luxusní přístup a provedení. Díky ;)

Edit: pravopis

Upraveno uživatelem Churchill
Odesláno (upraveno)

Chtěl bych poděkovat členovi little_w za zprostředkování nákupu Maratac strapů a taky členovi Churchill za vyřízení objednávky.Strapy vypadají opravdu super,bytelné a se stěžejkami,slušné spony,za mě jednička za zpracování.

Upraveno uživatelem bohumil.talak
  • po 2 týdnech...
  • Po roku...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky jsem zapomněl přidat pochvalu, story byla tady. Doufám, že ti v lednu na ostravském srazu konečně koupím panáka, když jsme oba nemohli na předvánoční.:)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Díky Honzovi za zprostředkování a nákup tady už nesehnatelných kukaček. Nebýt jeho plno znás by nemělo své vysněné hodinky. Snad to nějak Honzovi budu moci někdy oplatit.

Upraveno uživatelem vraby
  • po měsících...
  • Po letech...
  • Po roku...
Odesláno

Také já se připojuji s laskavým poděkováním člověku, který mi pomohl k hodinkám, se kterými jsem zde před čtyřmi lety začínal. Děkuji moc..

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...