Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vyzkoušel jsem jak Philips tak několik Braunů ale není nad klasiku Gilette Mach3-rychlost a kvalita oproti mechanickým strojkům nesrovnatelná.Takže Braunem nyní jen zastřihuji knír.

Odesláno

Zkoušel jsem kromě břitvy všechno a skončil jsem u žiletek. K tomu štětka z jezevce a obyčejný krém v mističce. A kamenec. Mám velmi citlivou pleť a žiletkou v ručním strojku se oholím nejšetrněji. Holím se 3x týdně.

Odesláno

Potrebuju strihat vlasy i vousy. Mam kolem dokola cele hlavy zhruba stejny porost. Ale kokos nakonec striham tak na devitku a ksicht zastrihavace se sundanym nastavcem, takze tak na 0,5 mm. Pri extra prilezitostech se oholim na mokro, ale to je posledni dobou dost vyjimecne. Stary Philips mi odesel, tak jsem o vikendu koupil Braun cruZer 6 Beard and Head, ale po prvnim holeni jsem ho byl vratit. Motorek desne slaby, holil a strihal jsem se asi hodinu. Tak jsem zabrouzdal a narazil jsem na BaByliss E960E. Vypada poctiveji, ma silny motorek (3,6 V). Nema nekdo nejake zkusenosti, nebo alternativni napad? Cena nehraje roli, chci nejakou fajnou hracku. Diky za napady.

Dej se prosím fotku, tedy tvou. Ukázaná platí.:smile_anim:

Tak deset let používám na vousy zastřihovač 2 až 3 mm a na vlasy z 80% strojek na 6 mm ( tedy ne já , ale kadeřnice a v nouzi žena)

Strojek na vousy je rok nový a hodně vymakaný bo se super reguluje výška střihu vydrží při holení obden tak měsíc nabitý a hlavně VOUSY VYSÁVÁ jako lux po ušmiknutí dovnitř takže jensou po celém umyvadle a po celé koupelně. je to nějaký PHILDA.

Také jsem , ale po cestě k tomuto odzkoušel BR i ROW a ostatní.

Kdyby jsi ho nenašel na netu dle toho vysávání až přijedu domu podívám se a napíši přesně model.

Odesláno

Tak já hlavu i hubu holím žiletkou jen někdy když jsem lenoch tak používám strojek Remington HC5150 Alpha

Odesláno (upraveno)

ja se holim timhle remingtonem a zatim dobry. chtel jsem neco na aku, puvodne sem chtel koupit moser na ebayi, co pouziva aji moje kadernice, nakonec sem se rozhodl usetrit a neni to blby. striham si vlasy na 2mm a fousy na 0,5mm, a i kdybych pocital nejlevnejsi strihani tady siroko daleko - 70kc, a priserny - tak uz se zaplatil. hlavne se nemusim holit uz na mokro, a to je supr. jak to ma slabej motorek ale netusim, nikdy sem se po tom nepidil..

tady je special pro longa - chcete me? :)

prolonga.jpg

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno (upraveno)

tak bez do mosera, ten ti vydrzi dloouho.. ale jak rikam, ten remington taky neni blbej, vono moznosti je asi mrte. v brne, co sem chodil, tak mel bud mosery, nebo jaguary, aspon v tech lepsich kadernictvich.

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

ja se holim timhle remingtonem a zatim dobry. chtel jsem neco na aku, puvodne sem chtel koupit moser na ebayi, co pouziva aji moje kadernice, nakonec sem se rozhodl usetrit a neni to blby. striham si vlasy na 2mm a fousy na 0,5mm, a i kdybych pocital nejlevnejsi strihani tady siroko daleko - 70kc, a priserny - tak uz se zaplatil. hlavne se nemusim holit uz na mokro, a to je supr. jak to ma slabej motorek ale netusim, nikdy sem se po tom nepidil..

tady je special pro longa - chcete me? :)

prolonga.jpg

kde já jsem toho chlapa viděl? :D

homer-fear2.jpg

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Na dovolené jsem se při náhodném nakupování v místní drogerii nechal inspirovat kolínskou vodou Chypre, a nakoupil celý klasický (z mého pohledu RETRO) holicí set - klasické žiletky a strojek, barbus, štětku a již zmíněnou vodu po holení.

A dva dny po sobě vyzkoušel klasické mokré holení s "obyčejnými" žiletkami. Výsledek: musím říct, že jsem se rychle a rád vrátil ke svému elektrickému holicímu strojku, který mi nabízí bezpečné a dokonale hladké oholení.

Ale za vyzkoušení to stálo :)

big-728b1cc8-706b-4de9-b15e-68a3cb32f585.jpg37001.jpg

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Na dovolené jsem se při náhodném nakupování v místní drogerii nechal inspirovat kolínskou vodou Chypre, a nakoupil celý klasický (z mého pohledu RETRO) holicí set - klasické žiletky a strojek, barbus, štětku a již zmíněnou vodu po holení.

A dva dny po sobě vyzkoušel klasické mokré holení s "obyčejnými" žiletkami. Výsledek: musím říct, že jsem se rychle a rád vrátil ke svému elektrickému holicímu strojku, který mi nabízí bezpečné a dokonale hladké oholení.

Ale za vyzkoušení to stálo :)

Můžu se zeptat, k jakému elektrickému strojku jsi se vrátil? Neustále brouzdám netem a vybírám, jaký strojek si pořídit, mám už dost toho věčného drbání obličeje :D A dokonale hladké oholení zní dobře :)

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Cca od roku 2004 mám Panasonic, model ES7026. Pamatuji se, že jsem se tehdy rozhodoval i mezi Philipsem a Braunem, ale Panasonic mi z toho vyšel nejlíp. A nelituji :) Zatím nepotřeboval servis, a stále mám původní planžetu.

i-panasonic-es-7026.jpg

Z aktuální nabídky strojků bych vzal asi tenhle - LINK

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Cca od roku 2004 mám Panasonic, model ES7026. Pamatuji se, že jsem se tehdy rozhodoval i mezi Philipsem a Braunem, ale Panasonic mi z toho vyšel nejlíp. A nelituji :) Zatím nepotřeboval servis, a stále mám původní planžetu.

Z aktuální nabídky strojků bych vzal asi tenhle - LINK

Díky za radu, můj problém je zřejmě vyřešen :)

Návštěvník Ondra
Odesláno

Díky za radu, můj problém je zřejmě vyřešen :)

To jsem rád. Tak ať ti dělá radost :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...