ggrand Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Kluci, nemáte někdo na prodej Merkur 37C ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Neměl by někdo tip, jak pořádně vyčistit/odmastit elektrickej voděodolnej strojek? Jednou za uherskej rok jsem nucenej ho použít a vodou a kartáčem to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Ultrazvuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 To je dobrá idea, ale myslel jsem na něco běžnýho, co by člověk měl doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Půjčím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Pokud se neoholíš Braunem, zkus Phillips, třeba to dopadne:-) Mě například oholí základní řada Brauna lépe než vyšší řada od Phillipse, ale jak píšeš, každá tvář je originální a třeba mého tátu oholí pouze břitva :-) Jinak Ježíšek donese také pětku,už se těším, ale pssst' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Matthew - a nechceš si to ještě rozmyslet, a holit se namokro? Výsledek je opravdu lepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 uz tak 10 let mach3kou. je nejaka vhodnejsi easy to use ziletka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 To je dobrá idea, ale myslel jsem na něco běžnýho, co by člověk měl doma...slivovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 slivovice ...a to by mi zas bylo líto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esotery Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 African: já už před nějakou dobou přešel na wet shaving:), nemůžu si vynachválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Mám dotaz. Shodou okolnosti jsem byl donucen se holit žiletkovym strojkem. Koupil jsem Feather žiletky, dal je do obyčejnýho holitka co jsem koupil dědovi před dvaceti lety za dvacku a zkouším se holit. Problém jsou na bradě vystupující kořínky chlupů, který si pokaždé seříznu a krvácím. Co dělat jinak abych se nepořezal, ale byl jsem oholený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Vystouplé kořínky ? Jde to nafotit ? Jediné, co se tu může doporučit je pořádná příprava-napařit tvář horkým ručníkem atd. a případně neholit proti směru růstu vousů. Samozřejmě na strojek netlačit. Víc mě nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Ježíš já věděl, ze jsem to blbe popsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Zkusil bych méně agresivní strojek. Pokud nechceš moc investovat, tak doporučuju platový Wilkinson, nebo si připlať za nastavitelnýho merkura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Chci si koupit Muhle R89 Grande. Ptám se, než si koupím tento strojek jestli budu pořád pořezanej. Budu objednávat na Uprav.se a přihodím k tomu mýdlo. Jaké by jste doporučili? Asi bych šel do Taylor. Momentálně používám Nivea pěnu,funguje líp než Brabus,to jsem byl jak žena 28 dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Já mám (ne tedy mýdlo ale krém) Mr. Taylor od Taylor of Old Bond Street a spokojenost, takže za mě mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Jaké jsou výhody krému? Díval jsem se spis po měkkém mýdle. Vezmu trochu a našlehám štětkou. Krém bude asi pro cestování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Je to asi celkem jedno, já ho koupil víceméně na zkoušku jestli bude vyhovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se