Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

Pokud se neoholíš Braunem, zkus Phillips, třeba to dopadne:-) Mě například oholí základní řada Brauna lépe než vyšší řada od Phillipse, ale jak píšeš, každá tvář je originální a třeba mého tátu oholí pouze břitva :-) Jinak Ježíšek donese také pětku,už se těším, ale pssst'

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dotaz. Shodou okolnosti jsem byl donucen se holit žiletkovym strojkem. Koupil jsem Feather žiletky, dal je do obyčejnýho holitka co jsem koupil dědovi před dvaceti lety za dvacku a zkouším se holit. Problém jsou na bradě vystupující kořínky chlupů, který si pokaždé seříznu a krvácím. Co dělat jinak abych se nepořezal, ale byl jsem oholený?

Odkaz ke komentáři

Vystouplé kořínky ? Jde to nafotit ? Jediné, co se tu může doporučit je pořádná příprava-napařit tvář horkým ručníkem atd. a případně neholit proti směru růstu vousů. Samozřejmě na strojek netlačit. Víc mě nenapadá.

Odkaz ke komentáři

Chci si koupit Muhle R89 Grande. Ptám se, než si koupím tento strojek jestli budu pořád pořezanej. Budu objednávat na Uprav.se a přihodím k tomu mýdlo. Jaké by jste doporučili? Asi bych šel do Taylor. Momentálně používám Nivea pěnu,funguje líp než Brabus,to jsem byl jak žena 28 dne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...