Moty Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Romane, jaký bylo oholení v Istanbulu? Nechal sis i jílový zábal? https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1pgWRNsivpg#t=572 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Byl by někdo ze zdejších ochoten se podělit o balíček žiletek Feather a/nebo PermaSharp? Stačil by i jeden kousek od každé. Rád bych obě značky vyzkoušel a porovnal, než je objednám na ebay, kde jsou k mání většinou jen větší balení. Nejmenší množství s poštovným zdarma, co jsem našel, jsou Feathery - 10 ks a PermaSharpy 50 ks. Popřípadě, kdyby se chtěl někdo připojit k objednávce. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 včera mi přišly Feather 10ks, tak jsem hned otestoval s Merkurem 23C a jinou žiletku už nikdy :-) vůbec jsem po holení nevěděl, že jsem se holil, ani náznak podráždění na krku a ani malá ranka, což se mi u nové žiletky ostatních značek nikdy nepovedlo, jedním slovem luxus. výdrž neřeším, ale určitě bude špičková. jinak štětku mám z DM (ne jezevec) a mýdlo Proraso white. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Mozna by stalo za to udelat nejakou hromadnou objednavku Feather na ebay, koukal jsem ze pri 100 ks by jedna vysla na neco pres 7 Kc, to uz je slusna cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Byl by někdo ze zdejších ochoten se podělit o balíček žiletek Feather a/nebo PermaSharp? Stačil by i jeden kousek od každé. Rád bych obě značky vyzkoušel a porovnal, než je objednám na ebay, kde jsou k mání většinou jen větší balení. Nejmenší množství s poštovným zdarma, co jsem našel, jsou Feathery - 10 ks a PermaSharpy 50 ks. Popřípadě, kdyby se chtěl někdo připojit k objednávce. Díky. Mozna by stalo za to udelat nejakou hromadnou objednavku Feather na ebay, koukal jsem ze pri 100 ks by jedna vysla na neco pres 7 Kc, to uz je slusna cenaDo toho bych asi šel, ale s ohledem na zásobu PermaSharp bych bral max 3-4 balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Ja bych tak 20 ks snesl, co vim tak Bert by taky vzal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Taky bych se přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 asi bych vzal taky pár kousků na test.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 taky bych se na Feathery přidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Taky bych si par krabicek vzal jestli by nebyl problem potom poslat postou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 http://www.ebay.com/itm/Double-Edge-Safety-Razor-Blade-FEATHER-Stainless-Steel-Platinum-Coated-Vintage-/231494526663?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item35e62626c7 tady je 100ks žiletek, resp. 20 balíčků za 763Kč. To by šlo, ne? Tak kdo, kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 (upraveno) 1. Bob + Bert - 40 ks = 8 balicku Chtel bych predani - osobka v Praze Upraveno 13. března 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 FrantisekH 10ks - 2 balíčkyza předpokladu, že byla ochota poslat poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Otazka jestli se to pak vyplati rozesilat, pak se ta cena navysi, klidne to v obalce rozeslu, ale nevim kolik bude postovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 14 kč obyč dopis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 No tak to by asi slo :-) ja myslel tak 50, posledni dobou posilam jen baliky :-)Tak mam jich tedy 100 ks objednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 1. Bob + Bert - 40 ks = 8 balicku2. FrantisekH 10ks - 2 balíčky3. ondra.palas 20ks - 4 balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Koza_c - 10ks = 2x balicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Taky bych si vzal 2 balíčky, pokud by byla možnost poslat poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 1. Bob + Bert - 40 ks = 8 balicku2. FrantisekH 10ks - 2 balíčky3. ondra.palas 20ks - 4 balení4. Koza_c 10 ks - 2 baleni5. Milan.w 10 ks - 2 baleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se