Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

No, nechávat břitvy takhle otevřené... To bylo jen na fotku pro efekt, že? Já mám pro každou z mých dam mám samostatnou bukovou krabičku vyloženou saténem. V ní na mě žádostivě čeká, až ji vezmu a přiložím na tvář poté, co ji nejdříve pěkně objedu. Na řemenu, samozřejmě :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Jelikož s Italama byla těžká domluva, tak jsme se nakonec nedomluvili a žádný Proraso nebude. Tak jsem místo toho nakoupil u Trumperů a tam žádnej problém nebyl. Spolu s tou hromadou Feather a Tiger žiletek, co mám v šuplíku, jsem teď vybavenej na hóóódně dlouho - mimo jiné i proto, že jakmile tahle paráda dorazila, mě napadlo jenom tak ze srandy nechat vousy růst - teď to mám necelý dva týdny a snáším to dobře, ženě i synkovi se to prý líbí... tak asi budu ještě shánět zastřihovač  :frusty:

Nějaké tipy?  :rolleyes:

post-14111-0-52543800-1484959573_thumb.jpg

post-14111-0-43001900-1484959580_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Dnes mě potěšila zásilka od Embrace soaps   a to vzorky holícího mýdla od paní Báry.Voní velmi dobře,mám té vůně plný byt,nos,snad to sežeru místo holení :-) .Tož ještě mně zbývá sehnat nějakou slušnou břitvu a můžu začít trénovat v nejvyšším levelu  :suicide_anim:

Zde odkaz /nějak mi to nejde vložit/  http://embracesoaps.com/obchod.php

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Hoši, ja se tou ziletkou oholim dvacetkrat... Pokud vydrzi dve oholeni tak je neco spatne... Mam 100 ks uz dva roky, tak je mozny ze sla kvalita dolu, ale tomu neverim...

A perma sharpy sem mel taky, je to dobra ziletka, ale dle me na stejne vlne s featherem... 1-2 oholeni u featheru je nesmysl

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Hoši, ja se tou ziletkou oholim dvacetkrat... Pokud vydrzi dve oholeni tak je neco spatne... Mam 100 ks uz dva roky, tak je mozny ze sla kvalita dolu, ale tomu neverim...

A perma sharpy sem mel taky, je to dobra ziletka, ale dle me na stejne vlne s featherem... 1-2 oholeni u featheru je nesmysl

Nutno dodat ze tie 2 oholenia feather znesie len ak celmi dokladne a trpezlivo zmakcim pred holenim celu tvar (teplou vodou). Ludia maju velmi rozdielnu hrubku aj tvrdost fuzov/brady, to ze ti to vydrzi 10 nasobok ako mne je prave z tohto dovodu. Ked som parkrat skusal tie viacziletkove jednorazovky tak som nespravil ani 10cm tah, ta ziletka bola proste hned uplne vystrbena a tupa.

Edit: tie Feathery (aj Permy) mam uz dlhsie nez 2 roky, mozno 3-4, takze znizenim kvality to nebude.

Upraveno uživatelem eskimak
Odkaz ke komentáři

Mam Feathery a v nejakem zachvatu jsem koupil před rokem/dvěma asi 6 baleni. Vysledek je, ze jedna žiletka mi vydrzi na cca. 10-15 oholeni a to ji pak vyhodim jen proto, ze je mi to uz trapny, když jsem koupil tolik baleni :-) Zmekcit vousy naparenim a olejem je snad povinnost, ne?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...