Liqid Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Stojánek pěknej, jen bych si teda nedával automaty na reprák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 To bylo ,,pouze" pro foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 No, nechávat břitvy takhle otevřené... To bylo jen na fotku pro efekt, že? Já mám pro každou z mých dam mám samostatnou bukovou krabičku vyloženou saténem. V ní na mě žádostivě čeká, až ji vezmu a přiložím na tvář poté, co ji nejdříve pěkně objedu. Na řemenu, samozřejmě :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Jelikož s Italama byla těžká domluva, tak jsme se nakonec nedomluvili a žádný Proraso nebude. Tak jsem místo toho nakoupil u Trumperů a tam žádnej problém nebyl. Spolu s tou hromadou Feather a Tiger žiletek, co mám v šuplíku, jsem teď vybavenej na hóóódně dlouho - mimo jiné i proto, že jakmile tahle paráda dorazila, mě napadlo jenom tak ze srandy nechat vousy růst - teď to mám necelý dva týdny a snáším to dobře, ženě i synkovi se to prý líbí... tak asi budu ještě shánět zastřihovač Nějaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tak tipy na zastřihovač už nepotřebuju, žena přes víkend zjistila, že zarostlý chlap je možná fajn na pohled, ale jinak to má dost nevýhod - tak jsem rád, že ta holící výbava nepřijde vniveč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Na břitva fóru jsem objevil zajímavou brožuru pro břitvomilce a tak ji se svolením PepySFI http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/2302-pepasfi/ sem dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 ... Spolu s tou hromadou Feather a Tiger žiletek, co mám v šuplíku, jsem teď vybavenej na hóóódně dlouho...jaký máš nejoblíbenější žiletky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Přidávám jednu publikaci z webu http://www.pravygentleman.cz/wp-content/uploads/Holen%C3%AD-Snadno-a-rychle.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 jaký máš nejoblíbenější žiletky?Feather Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Dnes mě potěšila zásilka od Embrace soaps a to vzorky holícího mýdla od paní Báry.Voní velmi dobře,mám té vůně plný byt,nos,snad to sežeru místo holení :-) .Tož ještě mně zbývá sehnat nějakou slušnou břitvu a můžu začít trénovat v nejvyšším levelu Zde odkaz /nějak mi to nejde vložit/ http://embracesoaps.com/obchod.php Upraveno 22. února 2017 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 velmi slušnou břitvu můžu nabídnout-dělaná na zakázkukdyž tak sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Featherdíky za tip ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 díky za tip !Jen bych doplnil - holit se ideálně po sprše a netlačit. Featherska Tě jinak proškolí, vydatně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Ja osobne ovela radsej nez Feather pouzivam Perma sharp. Feather je bud velmi tenky alebo je z blata, po prvom-druhom holeni nepouzitelne tupe. Perma vydrzi podstatne dlhsie a pocitovo je rovnako alebo viac ostra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Mám úplně stejnou zkušenost a řešení jako eskimak. Feather má hlavně skvělou reklamu a dost se, podle mě, přeceňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Hoši, ja se tou ziletkou oholim dvacetkrat... Pokud vydrzi dve oholeni tak je neco spatne... Mam 100 ks uz dva roky, tak je mozny ze sla kvalita dolu, ale tomu neverim... A perma sharpy sem mel taky, je to dobra ziletka, ale dle me na stejne vlne s featherem... 1-2 oholeni u featheru je nesmysl Upraveno 24. února 2017 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Hoši, ja se tou ziletkou oholim dvacetkrat... Pokud vydrzi dve oholeni tak je neco spatne... Mam 100 ks uz dva roky, tak je mozny ze sla kvalita dolu, ale tomu neverim... A perma sharpy sem mel taky, je to dobra ziletka, ale dle me na stejne vlne s featherem... 1-2 oholeni u featheru je nesmyslNutno dodat ze tie 2 oholenia feather znesie len ak celmi dokladne a trpezlivo zmakcim pred holenim celu tvar (teplou vodou). Ludia maju velmi rozdielnu hrubku aj tvrdost fuzov/brady, to ze ti to vydrzi 10 nasobok ako mne je prave z tohto dovodu. Ked som parkrat skusal tie viacziletkove jednorazovky tak som nespravil ani 10cm tah, ta ziletka bola proste hned uplne vystrbena a tupa.Edit: tie Feathery (aj Permy) mam uz dlhsie nez 2 roky, mozno 3-4, takze znizenim kvality to nebude. Upraveno 24. února 2017 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Mam Feathery a v nejakem zachvatu jsem koupil před rokem/dvěma asi 6 baleni. Vysledek je, ze jedna žiletka mi vydrzi na cca. 10-15 oholeni a to ji pak vyhodim jen proto, ze je mi to uz trapny, když jsem koupil tolik baleni :-) Zmekcit vousy naparenim a olejem je snad povinnost, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Já mam raději taky Permasharp než Feather, ale je to možná i kombinaci strojku a pěny. Zelená astra se taky dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se