Bert Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 V 2. 3. 2017 v 19:26, Marty35 napsal: Bohužel, z pořádných strojků jen s R89. Ale Futur má sklon čepele nastavitelný co vím..To mas naprostou pravdu, ale pri vaze 130 gramu je to mazec i na jednicku :-)
morepower Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Pěkný bagříky máte, pánové, jen co je pravda Já jsem léta věrný Edwinu Jaggerovi, co jsem kdysi dostal k narozkám. Nedám na něj dopustit. Jinak k těm žiletkám - vyzkoušel sem ty, co lze normálně koupit, ať už wilkinsony, derbi, obě astry a pár jinejch, co už nepamatuju. Většinou dost hrozný, kromě zelený astry, tu používám. Ty Feathersy už na mě čekaj, jen nemám čas si je vyzvednout, ale jestli vydrží žiletka i 20 sjezdů(jak píše Filip.J, že dokonce několik měsíců), tak to mám do důchodu, páč sem jich koupil tolik, aby mi poštovný nepřišlo přehnaný...
Lamiczka Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Neuměli byste prosím doporučit kde koupit nějaký rozumný mýdlo, případně balzám/kolínskou do začátků. Našel jsem doma starý holení, tak jsem koupil žiletky astra, štětku a mýdlo v DM a zkusil se parkrát oholit. Celkem mě to chytlo a hlavně jsem oholenej mnohem líp jak s klasickým strojkem (mach3), byť je pořád co vychytávat Klidně pokud někdo budete zase objednávat větší balení, tak bych se přidal. Žiletky zkusím Feather, snad se s nima nedořežu Časem i nějakej novej bagr, ale tam neutším kam se případně pohnout...
Lamiczka Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Jeste tam byla i britva, ale na tu si netroufam, minimalne zatim. Ma cenu ji nejak nechat renovovat?
Lion Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 (upraveno) Eshopy https://www.luxusni-holeni.cz a https://www.upravse.cz Na tu britvu bych se asi vykašlal Upraveno 26. září 2017 uživatelem Lion
stosi Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 V 26. 9. 2017 v 8:54, Lamiczka napsal: Neuměli byste prosím doporučit kde koupit nějaký rozumný mýdlo, případně balzám/kolínskou do začátků. Našel jsem doma starý holení, tak jsem koupil žiletky astra, štětku a mýdlo v DM a zkusil se parkrát oholit. Celkem mě to chytlo a hlavně jsem oholenej mnohem líp jak s klasickým strojkem (mach3), byť je pořád co vychytávat Klidně pokud někdo budete zase objednávat větší balení, tak bych se přidal. Žiletky zkusím Feather, snad se s nima nedořežu Časem i nějakej novej bagr, ale tam neutším kam se případně pohnout...Zkus mýdla z hrochotě.. Já tam jednou za čas nakoupím rovnou do zásoby... A lepší mýdlo mi rukama nešlo. Třeba mýdla od Weledy a Speicku jsou ty lepší, co seženeš skoro všude - ale Hrochoť je vedle toho ještě o level výš. Feathersky vyzkoušej, jsou super, ale i s mnohem levějšíma uděláš velkou parádu.Po holení jsou ale Weleda i Speick super... A za zlomek ceny pak Alpa Windsor s propolisem - čisté složení, a celkem fajn.Bagr mám Merkur Futur - je to pěkná hračka... Ale Muhle R41/89 by byl za mě asi lepší volbou.
Lamiczka Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Ty mýdla z hrochotě vypadají dobře, dohledal jsem si nejaký recenze, ale nejak jsem nepřišel na to, jak je koupil, asi zkusím napsat paní na mail... chtěl jsem zkusit ještě proraso, který jsem doufal, že bude běžně dostupný... O bagru jsem uvažoval o zde celkem chváleném Muhle R89, ale popravdě zatím nepoznám rozdíl. Je to jako by mi někdo říkal "kup si seika" a já netušil proč to tak je Žiletky mám zelený astry, tak zatím experimentuju, ono je to přecejen trochu vintage nářadí, to co používám Kdyby měl náhodou někdo přebytečnej vzorek pár žiletek na test, budu rád. Alpu klidně vyzkouším, díky za tip...vlastně bych měl zkusit i oldschool pitralon
freshkuba Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Zkus treba tady. https://www.oholsiho.cz/proraso/
Liqid Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Bagr doporučuji Muhle -vyvážení a zpracování super. Mýdla Proraso jsou fajn, preferuji bílé. Ovšem nejoblíbenějším mýdlem je pro mě španělská Lea - pevná pěna, nedráždí a úžasně voní. V drogérce koupíš max Barbus, což je celkem shit. Ale pořád lepší jak turecký Arko. Pitralon je v poho, jen ti zasmradí půl bytu A taky se přimlouvám k upravse.cz dávají k objednávce i vzorečky na vyzkoušení.
Frantik Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Jako kolínskou doporučuji originál 4711 anebo jsem si zvykl občas zajít do Thomas Barber shop a tam mají svojí. Za pár korun, 80% alkoholu a pekne cistrusove voni.
Marty35 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 V 27. 9. 2017 v 6:36, Roman I. napsal: Proč je Barbus celkem shit?Já zkoušel Proraso, Muhle.., a starý dobrý Barbusák mi vyhovuje nejvíc, jen ta "vůně", jak z časů našich dědů ...;-)
Lamiczka Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Tady na to forum je vždycky spoleh.....že do toho člověk zahučí a bude to drahý Aspoň bude mít žena spoustu inspirace na dárky...zkusím to uprav se...
pebe Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 já jsem na Upravse koupil Feather strojek, Feather žiletky a Proraso mýdlo. To jsem vypotřeboval, koupil v Lidlu v retro akce Barbus a taky dobrý. Ten strojek je celkem levný, naučil jsem se (snad) si nepodřezat krk a pomalu se chystám na upgrade.
Návštěvník Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 K timu Barbusu. Na foru britva je o nem 40 stran diskuze a ze by to byl shit, to z toho alespon pro me jednoznacne nevyplyva. Ja se tim holim taky
ggrand Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Jj, tam jsem se taky dočetl spousty mouder od lidí, co si nešuchli k ničemu lepšímu. Nejvíc mě tam pobavil jeden Slovák, co si za ním stál a pak si vyzkoušel něco lepšího(což je vlastně téměř cokoliv) a pak přišel k zjištění, že to pálení na obličeji s Barbusem vlastně není normální-toliko k rozhledu přispívajících. A tím teď nemyslím, že každého bude Barbus pálit/způsobovat zarudnutí. Oholit se s tím dá, ale žádná hitparáda to není. Stejně tak bych mluvil i o Prorasu. Upraveno 27. září 2017 uživatelem ggrand
Marty35 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Tak Barbus je za mě o třídu výš než Proraso.. A oholím s s ním líp než např. s Muhle. Takže ani nemám extra potřebu čuchat k něčemu lepšímu. Ale klidně tipy sem, rád si rozšířím obzory.
Liqid Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Výhodou barbusu je cena a dostupnost, tím to končí.Já jsem z něj podrážděnej, nevoní mi, pěna tak průměr.Na mydle nemá cenu šetřit, vydrží ti dlouho. A za cenu lepšího oběda máš na výběr ze spousty kvalitních přípravků.
nekdo Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 no ja to resil s nekym kvuli necemu jinemu, ale fotka tu je na foru a tak to nebudu cpat vsude - za me timto:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59709-no%C5%BEe/&do=findComment&comment=2000889co se tyka chemie, tak Jermyn street sensitive skin mydlo + VPH od Taylor of Old Bond Street
Návštěvník Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 V 27. 9. 2017 v 11:28, Liqid napsal: Výhodou barbusu je cena a dostupnost, tím to končí.Já jsem z něj podrážděnej, nevoní mi, pěna tak průměr.Na mydle nemá cenu šetřit, vydrží ti dlouho. A za cenu lepšího oběda máš na výběr ze spousty kvalitních přípravků.Jj, nedala mně, dala kámošovi, je to štětka :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se