Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Patrim uz ke generaci tricatniku, pro ktere je internet samozrejmou soucasti kazdodenniho pracovniho i soukromeho zivota. Vetsinu zprav tedy vstrebam prave z netu. Obcas me ale chytne chut koupit si klasicke noviny (MF, HN, LN). Rychle ale vzdycky zjistim, ze jsem se z nich temer nic noveho nedozvedel. Nic neni v dnesni dobe starsiho nez dnesni noviny :) Priznavam, ze snad jedine v letadle po navratu z dovolene maji noviny sve kouzlo. A jak jste na tom vy, ctete tistene nebo jedete online?

Upraveno uživatelem Ondra
Návštěvník YPO
Odesláno

já nečtu

1. nemám na to čas

2. co potřebuju si najdu na webu

mám, ale radost, že si syn (9) našel sám od sebe cestu ke knihám a čte a čte a čte :smile_anim:

Odesláno

Noviny kvůli zpravodajství už ne - k tomu používám aktuálnější web. Občas zakoupím nějaký časopis či společenský týdeník. A klasické knihy kupujeme pořád (i když si někdy něco stáhnu do iPhonu).

Odesláno

Papirove noviny uz moc nectu. Ale byva to takovy ritual, kdyz obcas zavitam na vikend k rodicum, tak pretrvava zvyk, ze tata jezdi vzdycky v sobotu rano pro cerstve pecivo na snidani a vikendovou MF. Maslo, jeste teple pecivo na stole a mezitim rozdelany noviny tak nejak patri k momentum, kdy se mi vybavi pocit domova.

Cteni klasickych novin pro me jiz nahradil internet (hlavne ihned), jedinou vyjimkou je casopis - tydenik Euro, ktery si nepravidelne v pondeli rano kupuju a pak ho behem tydne louskam pri cestach v MHD.

Odesláno

Klasické noviny čtu, ale hlavně při takových těch příležitostech jako je čekání někde venku, mimo kancl a domov... Jinak samozřejmě netverze ....Při jídle se taky doobře čtou noviny :)

Knihy mi jejich elektronické verze určitě nenahradí.. a čtu časopisy

Odesláno

Pět let jsem pracoval v jednom deníku. Za tu dobu jsem si ho v tištěné formě nepřečetl ani jednou. Nicméně souhlasím, že tištěné noviny stále mají své místo (u bazénu, v MHD, u doktora, na WC, ...) :)

Odesláno

knizky akorat na zachode, jinak na banzinkach si kupuju top gear apod na cteni do auta kdyz nekde na neco nebo nekoho cekam.. noviny me nikdy moc nebraly, driv sem se dival vecer na zpravy, ted sjedu net a mam klid.

Odesláno

jo, ale ne pravidelně. Mám rád když jsou noviny ještě neotevřené a stránky trochu se hůře oddělávájí od sebe. Naopak nesnáším když si je někdo půjčí a vrátí mi je rozházené... :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...