Návštěvník Ondra Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) Patrim uz ke generaci tricatniku, pro ktere je internet samozrejmou soucasti kazdodenniho pracovniho i soukromeho zivota. Vetsinu zprav tedy vstrebam prave z netu. Obcas me ale chytne chut koupit si klasicke noviny (MF, HN, LN). Rychle ale vzdycky zjistim, ze jsem se z nich temer nic noveho nedozvedel. Nic neni v dnesni dobe starsiho nez dnesni noviny Priznavam, ze snad jedine v letadle po navratu z dovolene maji noviny sve kouzlo. A jak jste na tom vy, ctete tistene nebo jedete online? Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem Ondra
Návštěvník YPO Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 já nečtu 1. nemám na to čas2. co potřebuju si najdu na webu mám, ale radost, že si syn (9) našel sám od sebe cestu ke knihám a čte a čte a čte
ricous Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Noviny kvůli zpravodajství už ne - k tomu používám aktuálnější web. Občas zakoupím nějaký časopis či společenský týdeník. A klasické knihy kupujeme pořád (i když si někdy něco stáhnu do iPhonu).
skalis Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Papirove noviny uz moc nectu. Ale byva to takovy ritual, kdyz obcas zavitam na vikend k rodicum, tak pretrvava zvyk, ze tata jezdi vzdycky v sobotu rano pro cerstve pecivo na snidani a vikendovou MF. Maslo, jeste teple pecivo na stole a mezitim rozdelany noviny tak nejak patri k momentum, kdy se mi vybavi pocit domova. Cteni klasickych novin pro me jiz nahradil internet (hlavne ihned), jedinou vyjimkou je casopis - tydenik Euro, ktery si nepravidelne v pondeli rano kupuju a pak ho behem tydne louskam pri cestach v MHD.
Horhe Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Tak nějak to funguje u nás, v sobotu ráno dojdu pro teplý rohlíky a koupim mladou frontu. Jinak noviny nečtu.
sureshot Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 len to nie najst objektivne informacie je tazke aj na webe a neverim ze by ich bol schopny niekto vytlacit na par listov
chacharoid Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 nekupuju, jen se dycky někde snažím sehnat Salon, čas od času zkusím koupit Literárky nebo A2
Onisan Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Klasické noviny čtu, ale hlavně při takových těch příležitostech jako je čekání někde venku, mimo kancl a domov... Jinak samozřejmě netverze ....Při jídle se taky doobře čtou noviny Knihy mi jejich elektronické verze určitě nenahradí.. a čtu časopisy
kubson Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 LN denně, já už se bez toho nejsem schopný normálně najíst
sery.vlk Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Většinou čtu noviny na skle, ale mnohem raději na papíře. Duo LN a Právo patří u nás k prostírání na sobotní snídani, mají nejlepší sloupkaře...
Jakubisko Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Pět let jsem pracoval v jednom deníku. Za tu dobu jsem si ho v tištěné formě nepřečetl ani jednou. Nicméně souhlasím, že tištěné noviny stále mají své místo (u bazénu, v MHD, u doktora, na WC, ...)
wave ceptor Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Z tištěných novin u nás už najdete je Dirt Biker , a když jdu kolem vodafonu tak beru ČILI ČILI aby bylo co číst na wc.Jinak jen internet.
vraby Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Každý den něco,hlavně na WC.Je to takový denní rituál. Jinak bych se asi v klidu nevys...
sibirnaya Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 knizky akorat na zachode, jinak na banzinkach si kupuju top gear apod na cteni do auta kdyz nekde na neco nebo nekoho cekam.. noviny me nikdy moc nebraly, driv sem se dival vecer na zpravy, ted sjedu net a mam klid.
raven Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Když na něco čekám, u kávy, na cestách... papírová MF případně HN. Jinak online... A pravidelně Reflex.
tombed Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 jo, ale každý den je nekupuju, já to potřebuju k žrádlu, na vecko je lepčí knížka, ale ta se u jídla zavírá, a u PC teda jíst nebudu.,
sta Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 jo, ale ne pravidelně. Mám rád když jsou noviny ještě neotevřené a stránky trochu se hůře oddělávájí od sebe. Naopak nesnáším když si je někdo půjčí a vrátí mi je rozházené...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se