Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...


Doporučené příspěvky

Zdravim, nedavno jsem tu doporucoval Hemmingway bar, kde jsem byl stalym hostem, ale nedavno prosel velkymi renovacemi a zmenou personalu, ktera kvalitu baru dle meho znacne zhorsila. Byl jsem tam tuhle sobotu v 5 ti lidech a bylo to zklamani. Servis byl v nekuracke casti katastrofalni - pan s krysim oblicejem byl velice arogantni, pani take velice nesympaticka. Nakonec jsme sli dolu do kuracke casti, take protoze nahore bylo nelidske vedro. Dole byla obsluha sice prijemnejsi, alle naprosto neznala, neprofesionalni. Nejhorsi na tom je, ze byl pritomen i majitel baru, ktery nebyl zrovna prijemny a dokonce zapomnel na muj drink :) koktejly byly nevyvazene, o tridu horsi nez drive. Na to, na jak snobsky podnik si zacli hrat ( viz. jejich pravidla baru kdy si nesmite ani prisunout zidli), tak kvalita rozhodne neodpovida. Rumu sice velky vyber, alle predrazene. Navstevu v dohledne dobe rozhodne nedoporucuji :)

S timhle souhlasim. Extremne arogantni - to jsem nikde nezazil a znalost drinku nebo nejaky tip konci zhruba po tretim drinku ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jako fakt?

Já tam byl asi před měsícem a nemůžu si to pořád vynachválit.

Ono hrozne zalezi na koho narazis. Pokud budes mit stesti a narazis na jednoho cisnika z peti, kterej je prijemnej a ochotnej, tak se mas:) plus jejich neochota/ neschopnost vymyslet drink podle chuti je pravdou. Doporucuju podnik Casa Havana de la vieja v Opatovicke ulici. Podobny styl baru jako Hemm, akorat na uplne jiny urovni, vsichni prijemni a ochotni - takze super atmosfera a kvalita drinku je na vzestupu narozdil od Hemmu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní kulinářský zážitek překonal očekávání.

Čerstvě otevřená restaurace Cafe Emma v novém hotelu UNIC v Soukenické ulici. Personál zmatený a pomalý (nicméně pěkný holky), ale to co nosili z kuchyně bylo skvělý, lepší saláty a masa jsem v posledním roce neměl. Stojí za tím dva slavní francouzští kuchaři, kteří opakují úspěšný koncept z Barcelony. Asi tam bude časem nával a možná i vyšší ceny, ale teď je tam poloprázdno a poměr ceny a kvality velmi dobrý. Aspoň teda dneska byl.

http://www.cafe-emma.cz/

 

post-59-0-88182200-1384955431_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní kulinářský zážitek překonal očekávání.

Čerstvě otevřená restaurace Cafe Emma v novém hotelu UNIC v Soukenické ulici. Personál zmatený a pomalý (nicméně pěkný holky), ale to co nosili z kuchyně bylo skvělý, lepší saláty a masa jsem v posledním roce neměl. Stojí za tím dva slavní francouzští kuchaři, kteří opakují úspěšný koncept z Barcelony. Asi tam bude časem nával a možná i vyšší ceny, ale teď je tam poloprázdno a poměr ceny a kvality velmi dobrý. Aspoň teda dneska byl.

http://www.cafe-emma.cz/

 

attachicon.gifcafe emma rostena.jpg

 

No nevím, tam je ještě prostor pro šponování ceny ? :-) Když vezmu podniky jako Café Imperial nebo Alcron, tak to jsou proti tomu cenově hospody pro socky :D Ale dostal jsem teda chuť na ústřice, když jsem je tam viděl :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nechci vám do toho kecat, ale za cenu večeře pro dva žije některá čtyřčlená rodina i týden na jídle.. a já to mam takřka na dva týdny..

to mají prodávat humra za pade? to tam má naběhnout státní restaurační policie a konfiskovat předražené jídlo? vyhláškou stanovit lidové ceny?  :eek:

pokud je Emma srovnatelná s top podniky v centru Prahy, tak jsou ty ceny ok, což neznamená, že by to bylo pro každého? ale to se tady snad nediskutuje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se na to podívám, tak nevěřím svým očím. Palačinka 152,- Kč - mě jich manželka udělá na velikánský talíř 6, jsou plněné jahodami, meruňkami, rybízem, atd., polité hořkou čokoládou, nahoře je 5 cm šlehačky. Za to bych tam u těch břídilů dal málem 1.000,- Kč a myslím si, že by ani tak dobré nebyly. Ostatní dobroty jsou na tom podobně. Mám asi štěstí, že moji ženu baví vaření a stále vymýšlí a zkouší nové věci. Ale já, i nebýt toho, bych si v takové restauraci připadal jako kavka, ze které mají srandu, jak ji natáhli. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Když se na to podívám, tak nevěřím svým očím. Palačinka 152,- Kč - mě jich manželka udělá na velikánský talíř 6, jsou plněné jahodami, meruňkami, rybízem, atd., polité hořkou čokoládou, nahoře je 5 cm šlehačky. Za to bych tam u těch břídilů dal málem 1.000,- Kč a myslím si, že by ani tak dobré nebyly. Ostatní dobroty jsou na tom podobně. Mám asi štěstí, že moji ženu baví vaření a stále vymýšlí a zkouší nové věci. Ale já, i nebýt toho, bych si v takové restauraci připadal jako kavka, ze které mají srandu, jak ji natáhli.

a hodinky kupujes v lidlu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se na to podívám, tak nevěřím svým očím. Palačinka 152,- Kč - mě jich manželka udělá na velikánský talíř 6, jsou plněné jahodami, meruňkami, rybízem, atd., polité hořkou čokoládou, nahoře je 5 cm šlehačky. Za to bych tam u těch břídilů dal málem 1.000,- Kč a myslím si, že by ani tak dobré nebyly. Ostatní dobroty jsou na tom podobně. Mám asi štěstí, že moji ženu baví vaření a stále vymýšlí a zkouší nové věci. Ale já, i nebýt toho, bych si v takové restauraci připadal jako kavka, ze které mají srandu, jak ji natáhli. 

Až si Tvá paní otevře podnik v centru Prahy a bude tam s odpovídajícím servisem prodávat palačinky za zlomek ceny těch "břídilů", tak se rád stavím.

Profi gastro je trošku jiný byznys, než domácí vaření - a především, je to byznys = provozovatel musí hlavně vydělávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...