parkaboy Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Zdravim, nedavno jsem tu doporucoval Hemmingway bar, kde jsem byl stalym hostem, ale nedavno prosel velkymi renovacemi a zmenou personalu, ktera kvalitu baru dle meho znacne zhorsila. Byl jsem tam tuhle sobotu v 5 ti lidech a bylo to zklamani. Servis byl v nekuracke casti katastrofalni - pan s krysim oblicejem byl velice arogantni, pani take velice nesympaticka. Nakonec jsme sli dolu do kuracke casti, take protoze nahore bylo nelidske vedro. Dole byla obsluha sice prijemnejsi, alle naprosto neznala, neprofesionalni. Nejhorsi na tom je, ze byl pritomen i majitel baru, ktery nebyl zrovna prijemny a dokonce zapomnel na muj drink koktejly byly nevyvazene, o tridu horsi nez drive. Na to, na jak snobsky podnik si zacli hrat ( viz. jejich pravidla baru kdy si nesmite ani prisunout zidli), tak kvalita rozhodne neodpovida. Rumu sice velky vyber, alle predrazene. Navstevu v dohledne dobe rozhodne nedoporucuji S timhle souhlasim. Extremne arogantni - to jsem nikde nezazil a znalost drinku nebo nejaky tip konci zhruba po tretim drinku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 S timhle souhlasim. Extremne arogantni - to jsem nikde nezazil a znalost drinku nebo nejaky tip konci zhruba po tretim drinku ... To jako fakt?Já tam byl asi před měsícem a nemůžu si to pořád vynachválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 To jako fakt?Já tam byl asi před měsícem a nemůžu si to pořád vynachválit.Ono hrozne zalezi na koho narazis. Pokud budes mit stesti a narazis na jednoho cisnika z peti, kterej je prijemnej a ochotnej, tak se mas:) plus jejich neochota/ neschopnost vymyslet drink podle chuti je pravdou. Doporucuju podnik Casa Havana de la vieja v Opatovicke ulici. Podobny styl baru jako Hemm, akorat na uplne jiny urovni, vsichni prijemni a ochotni - takze super atmosfera a kvalita drinku je na vzestupu narozdil od Hemmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 (upraveno) Ja taky tedy nevim, ja tam byl tak desetkrat a pokazdy super, ale ze zdrazili to pravda je Upraveno 14. listopadu 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Dnešní kulinářský zážitek překonal očekávání.Čerstvě otevřená restaurace Cafe Emma v novém hotelu UNIC v Soukenické ulici. Personál zmatený a pomalý (nicméně pěkný holky), ale to co nosili z kuchyně bylo skvělý, lepší saláty a masa jsem v posledním roce neměl. Stojí za tím dva slavní francouzští kuchaři, kteří opakují úspěšný koncept z Barcelony. Asi tam bude časem nával a možná i vyšší ceny, ale teď je tam poloprázdno a poměr ceny a kvality velmi dobrý. Aspoň teda dneska byl.http://www.cafe-emma.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Viktore dík za tip, vypadá to dobře. Akorát ta "kolínka a la carbonara" mě v lístku poněkud zaskočila:) Pivo tam asi netočej, viď? Jinak abych jenom nekecal, teď se dost žvaní o tomdle - http://www.potaufeu.cz/, ale ještě jsem nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Dnešní kulinářský zážitek překonal očekávání.Čerstvě otevřená restaurace Cafe Emma v novém hotelu UNIC v Soukenické ulici. Personál zmatený a pomalý (nicméně pěkný holky), ale to co nosili z kuchyně bylo skvělý, lepší saláty a masa jsem v posledním roce neměl. Stojí za tím dva slavní francouzští kuchaři, kteří opakují úspěšný koncept z Barcelony. Asi tam bude časem nával a možná i vyšší ceny, ale teď je tam poloprázdno a poměr ceny a kvality velmi dobrý. Aspoň teda dneska byl.http://www.cafe-emma.cz/ cafe emma rostena.jpg No nevím, tam je ještě prostor pro šponování ceny ? :-) Když vezmu podniky jako Café Imperial nebo Alcron, tak to jsou proti tomu cenově hospody pro socky Ale dostal jsem teda chuť na ústřice, když jsem je tam viděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Tomas: Počkej, kdy naposled jsi byl v Alcronu? Tos přestřelil:) Tohle se ještě dá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 no nechci vám do toho kecat, ale za cenu večeře pro dva žije některá čtyřčlená rodina i týden na jídle.. a já to mam takřka na dva týdny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Ale no tak, todle sem snad nepatří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 já myslim že patří, je to reakce na ty super ceny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) Kde píše o super cenách? Já tam vidim něco o poměru cena/kvalita. A ten může bejt dobrej i u večeře za desítku. Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Dnešní kulinářský zážitek překonal očekávání.Čerstvě otevřená restaurace Cafe Emma...potvrzuji. I když se tím nechlubí tak má Emma regulérní jednu Michelin hvězdu. Pokud kuchař má dvě a vic a mění podnik tak o jednu méně přenáší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 František jsi první člověk na mém blacklistu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 no nechci vám do toho kecat, ale za cenu večeře pro dva žije některá čtyřčlená rodina i týden na jídle.. a já to mam takřka na dva týdny..to mají prodávat humra za pade? to tam má naběhnout státní restaurační policie a konfiskovat předražené jídlo? vyhláškou stanovit lidové ceny? pokud je Emma srovnatelná s top podniky v centru Prahy, tak jsou ty ceny ok, což neznamená, že by to bylo pro každého? ale to se tady snad nediskutuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Když se na to podívám, tak nevěřím svým očím. Palačinka 152,- Kč - mě jich manželka udělá na velikánský talíř 6, jsou plněné jahodami, meruňkami, rybízem, atd., polité hořkou čokoládou, nahoře je 5 cm šlehačky. Za to bych tam u těch břídilů dal málem 1.000,- Kč a myslím si, že by ani tak dobré nebyly. Ostatní dobroty jsou na tom podobně. Mám asi štěstí, že moji ženu baví vaření a stále vymýšlí a zkouší nové věci. Ale já, i nebýt toho, bych si v takové restauraci připadal jako kavka, ze které mají srandu, jak ji natáhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Tomas: Počkej, kdy naposled jsi byl v Alcronu? Tos přestřelil:) Tohle se ještě dá.. No je to už dýl. Někdy na přelomu července a srpna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Tak nejlevnější menu má Alcron za 1100, plus litr za wine pairing, čim je to teda oproti tý Emmě podnik pro socky? Průměrná večeře v Alcronu vyjde rozhodně dráž, než tady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Když se na to podívám, tak nevěřím svým očím. Palačinka 152,- Kč - mě jich manželka udělá na velikánský talíř 6, jsou plněné jahodami, meruňkami, rybízem, atd., polité hořkou čokoládou, nahoře je 5 cm šlehačky. Za to bych tam u těch břídilů dal málem 1.000,- Kč a myslím si, že by ani tak dobré nebyly. Ostatní dobroty jsou na tom podobně. Mám asi štěstí, že moji ženu baví vaření a stále vymýšlí a zkouší nové věci. Ale já, i nebýt toho, bych si v takové restauraci připadal jako kavka, ze které mají srandu, jak ji natáhli.a hodinky kupujes v lidlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Když se na to podívám, tak nevěřím svým očím. Palačinka 152,- Kč - mě jich manželka udělá na velikánský talíř 6, jsou plněné jahodami, meruňkami, rybízem, atd., polité hořkou čokoládou, nahoře je 5 cm šlehačky. Za to bych tam u těch břídilů dal málem 1.000,- Kč a myslím si, že by ani tak dobré nebyly. Ostatní dobroty jsou na tom podobně. Mám asi štěstí, že moji ženu baví vaření a stále vymýšlí a zkouší nové věci. Ale já, i nebýt toho, bych si v takové restauraci připadal jako kavka, ze které mají srandu, jak ji natáhli. Až si Tvá paní otevře podnik v centru Prahy a bude tam s odpovídajícím servisem prodávat palačinky za zlomek ceny těch "břídilů", tak se rád stavím.Profi gastro je trošku jiný byznys, než domácí vaření - a především, je to byznys = provozovatel musí hlavně vydělávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se