tommas4 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Tak trošku dělám do tohoto oboru, počítejte taky s fenoménem zvaným daňová soustava, neumím nakoupit angus roštěnou za 200, nicméně při úvaze 100 náklad a 300 prodej je nutno počítat s 15% daní na vstupu a 21% na výstupu, a to hned udělá ze 300 necelých 250 na prodeji. Já se tomuto vláknu a kulináriu snažím vyhýbat jak to jen jde, omluvte mě pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Cestou z Chebu do Varů je před Sokolovem restaurace U bílého koníka (Kostelní Bříza). Je to konec světa, ale poctivá kuchyně, příjemná obsluha. Naposledy jsem se výborně najedl v Třeboni u Šupiny nebo Šupinky, v Mikulově Modrá sojka. Je fajn, že i takové hezké nekonfliktní vlákno je obohacováno výměnami názorů:-). Jak již někdo psal, tak nikdo nikoho do restaurace/hospody nenutí chodit. Ti, co chtějí, si pochutnají na dražším jídle či pití ve společnosti a Ti druzí, zůstanou doma a užijí si palačinku v klidu. Hlavní je, že si všichni pochutnají a budou mít na rukách hodinky...Je pravda, že kdybych seděl jenom doma na pr...i, měl bych už těch hodinek podstatně více;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Pánové, nechci dělat reklamu, ale když už se ptáte kde to hovězí beru, tak z farmy Lozice. Pán je členem svazu chovatelů plemene Aberdeen Angus, zabíjí v sezóně tak jednou měsíčně. Má také pojízdnou prodejnu a říkal, že to vozí i do Prahy. Za kolik vám to tam potom prodává, to netuším. Já to tady beru roštěnec za 260,- , květová špice 300,- , hrudí 120,- a kosti jsem neplatil ( v rámci odběru kolem 3.000,- Kč mi je nechal zdarma). Chlapík tomu opravdu rozumí, vyzná se i ve vaření a je to opravdu taková čistá duše. Přijel jsem tam, nabídnul mi tatarák, pojedli jsme, popili, pohovořili, já jsem nakoupil a spokojeně odjel domů. Kravky možno vidět při návštěvě, kvalita BIO. Číslo je na něj na internetu, co se týče cen tak mi neříkal, že bych si to měl nechat pro sebe, tak je dávám jako veřejné. A to bych rád podotknul, že v našem kraji to za tyhle ceny skoro nemůže udat a 90% lidí se to zdá drahý.... http://www.aberdeenangus.cz/angus.php?page=aaclenoved&id=492 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 a uplne nejvic cloveka nastve, kdyz jde do drahyho podniku a oni ho soupnou nekam do kouta za plentu, pac neni dost hezkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Kdysi tady proběhl výrok, že chudý lidi jsou zbytečný. To byl taky Milis?http://www.youtube.com/watch?v=3-AMSB2hwtI Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Pánové, nechci dělat reklamu, ale když už se ptáte kde to hovězí beru, tak z farmy Lozice. Pán je členem svazu chovatelů plemene Aberdeen Angus, zabíjí v sezóně tak jednou měsíčně. Má také pojízdnou prodejnu a říkal, že to vozí i do Prahy. Za kolik vám to tam potom prodává, to netuším. Já to tady beru roštěnec za 260,- , květová špice 300,- , hrudí 120,- a kosti jsem neplatil ( v rámci odběru kolem 3.000,- Kč mi je nechal zdarma). Chlapík tomu opravdu rozumí, vyzná se i ve vaření a je to opravdu taková čistá duše. Přijel jsem tam, nabídnul mi tatarák, pojedli jsme, popili, pohovořili, já jsem nakoupil a spokojeně odjel domů. Kravky možno vidět při návštěvě, kvalita BIO. Číslo je na něj na internetu, co se týče cen tak mi neříkal, že bych si to měl nechat pro sebe, tak je dávám jako veřejné. A to bych rád podotknul, že v našem kraji to za tyhle ceny skoro nemůže udat a 90% lidí se to zdá drahý.... http://www.aberdeenangus.cz/angus.php?page=aaclenoved&id=492 Díky za tip. Tohle by mne docela zajímalo. Mám to trochu z ruky, ale až pojedu okolo, tak vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Pánové, nechcete si ty OT řešit někde v samostatném vlákně? Já sem docela rád chodím čerpat inspiraci, kam zajít...hostinský byznys je v tomto vlákně dost mimo, nicht wahr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 http://www.aberdeenangus.cz/angus.php?page=aaclenoved&id=492 Díky za zajímavý link. Pokud bys u pána nakupoval a zjistil kam a kdy do Prahy jezdí prodávat, tak budu rád za post. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Našel by se nějaký tip na dobrou a klidnou vinárnu/vinotéku/kavárnu/restauraci na Praze 9 (zúžím to na Prosek, Letňany, Kbely... klidně i Ďáblice)? A která by měla otevřeno v neděli večer? Úplně klidně nekuřáckou. Komický je, že já v podstatě v týhle oblasti bydlím, ale většinou chodím jinam, a tak jsem se o okolí nezajímal. Respektivě znám tu hospody. Ovšem většinou takový, kde vás po druhým pivu pro jistotu přitlučou ke stolu, abyste jim neutekli bez placení. Jenže tam s kamarádkou, z podstaty věci, nemůžu. Díky za každý doporučení. Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Našel by se nějaký tip na dobrou a klidnou vinárnu/vinotéku/kavárnu/restauraci na Praze 9 (zúžím to na Prosek, Letňany, Kbely... klidně i Ďáblice)? A která by měla otevřeno v neděli večer? Úplně klidně nekuřáckou. Komický je, že já v podstatě v týhle oblasti bydlím, ale většinou chodím jinam, a tak jsem se o okolí nezajímal. Respektivě znám tu hospody. Ovšem většinou takový, kde vás po druhým pivu pro jistotu přitlučou ke stolu, abyste jim neutekli bez placení. Jenže tam s kamarádkou, z podstaty věci, nemůžu. Díky za každý doporučení.naproti Bile jak je RWE tak vedlejší barák má vzadu dobrou tichou pizzerii. Na rande jak udělaný ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 naproti Bile jak je RWE tak vedlejší barák má vzadu dobrou tichou pizzerii. Na rande jak udělaný ;-)Vidíš, tak sice každej všední den jezdím kolem, ale na tohle jsem zapomněl. Díky za tip! Snad tam maj i dobrý víno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Našel by se nějaký tip na dobrou a klidnou vinárnu/vinotéku/kavárnu/restauraci na Praze 9 (zúžím to na Prosek, Letňany, Kbely... klidně i Ďáblice)? A která by měla otevřeno v neděli večer? Úplně klidně nekuřáckou. Komický je, že já v podstatě v týhle oblasti bydlím, ale většinou chodím jinam, a tak jsem se o okolí nezajímal. Respektivě znám tu hospody. Ovšem většinou takový, kde vás po druhým pivu pro jistotu přitlučou ke stolu, abyste jim neutekli bez placení. Jenže tam s kamarádkou, z podstaty věci, nemůžu. Díky za každý doporučení. Kousek vedle je restaurace Zelený dvůr. Tam jsem byl moc spokojenej. Krásný prostředí, moc dobrý jidlo. http://www.zelenydvur.eu/cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Vidíš, tak sice každej všední den jezdím kolem, ale na tohle jsem zapomněl. Díky za tip! Snad tam maj i dobrý víno...bílý maj dobrý gavi di gavi a v cervenejch hodně dobrý italský. Barolem nic nezkazis;-) do francie bych tam nešel ale to asi já nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Díky chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Ja moc do restauracii nechodim,nejak mi to nejde s priborom...Ale mam jeden oblubeny podnik na Prahe 2, www.restauraceuberana.cz Taky zastrceny polosuteren.Ciste hajzliky,prijemny personal.Moje oblubene su ich prazene mandlicky a malinovy lezak z Rohozca,ac sam odporca nejakych pivnych napojov,vypestoval som si na tych malinach zavislost....A potom www.kavarnanasumave.cz ,vyborne taliany,ine pivka,personal velice prijemny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Prosím doporučte mi nějakou dobrou restauraci v Jeseníkách nebo Beskydech, chceme zítra jet někam do hor na jídlo a jsme s ženskou bez nápadu. Miuru už máme za sebou, takže bychom rádi vyzkoušeli něco jiného. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Co takhle Libušín na Pustevnách?http://www.libusin-mamenka.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 filo: Díky, zvážíme, menu mě sice úplně nenadchlo, ale je možný dojezd autem až na místo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Prosím doporučte mi nějakou dobrou restauraci v Jeseníkách nebo Beskydech, chceme zítra jet někam do hor na jídlo a jsme s ženskou bez nápadu. Miuru už máme za sebou, takže bychom rádi vyzkoušeli něco jiného. Díky moc.překvapivě dobře jsem se najedl v Rožnověhttp://www.brasserieavion.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 m.n.: Ano, pres Prostredni Becvu az nahoru, nebo zaparkovat na Raztoce a lanovkou nahoru. A vari fakt moc dobre - teda aspon vzdycky, kdyz jsme tam byli. A pak prochazka k Radegastu a dale na Radhost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se