Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...


Doporučené příspěvky

Tyhle restarace je teď strašná móda, někdy tam mají za každou cenu jiné jídlo než ostatní, ne vždy se to povede, cena ovšem vysokohorská....

 

eskakarlin.cz

tak tady to už fakt vypadá jak školní jídelna anno 1975...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Člověk se i dočte, že to je vlastně bomba restaurace, byl jsem tam asi třikrát, že bych padal do kolen to ne, teda vyjma placení :) No nějak už tomu světu nerozumím, stejně jako to měli naše rodiče, jejich rodiče atd. atd.

 

Gastronomické ocenění michelinskou hvězdičkou obhájily pražské restaurace La Degustation Boh?me Bourgeoise, Alcron i Field. Novinkou je ocenění Bib Gourmand pro karlínskou restauraci Eska.

 

Zdroj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezbývá než vyrazit do zahraničí, třeba tohle je kreveta v rýžovém těstíčku s čokoládovou omáčkou v

restauraci Yuan v Atlantisu na palmě v Dubaji (mají tam čokoládový týden, proto ta divná kombinace),

cena 90 AED. 

 

 

 

Restaurace vypadá takto:

 


 

A když tam budete, tak rozhodně zkuste ve stejném hotelu restaurace Ayamna a Nobu,

naopak třeba Ronda Locatelli mě zklamala. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zopáknu tip na Mlýn u vodníka Slámy u Ostravy. Dnešní oběd s přáteli byl skvělý, je tam stabilní šéfkuchař, přišel se optat ke stolu jak nám chutnalo.

Žena měla polevku uzenou s kroupami, skvěle naservírováno s kusem uzeného žebra nahoře a zeleninou na papírově tenká kolečka, fantastická. Předkrm husi játra taky v pořádku.

Poširované kuře s domácími nočky s medvědím česnekem skvělý,

jako dezert číslo jedna jsem bez zaváhání dojedl svickovou po juniorovi.

Takhle dobrou svíčkovou umí jen málokdo, klobouk dolů.

Doporučuji rezervaci v exponované časy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud by jste někdo měl tip na dobrou typicky řeckou /nejraději tu kam chodí místní-ta bývá nejlepší / na Zakyntosu v lokalitě Laganos

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K dobremu steaku sa predsa nedavaju prilohy, staci dobra omacka a troska zeleniny, idealne pre teba ;)

 

Přesně. Jestli potřebuješ přílohu, tak máš malej steak :D

 

Aneb jak říká kamarád kuchař - co má pod 300g není steak ale plátek :D

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nějak chlapi v poslední době ty načinčaný restaurace nemusím, mám rád takový ty "dřevěný" kvalitní zájezdní hostince s posezením v zahradě se stromy apod.

 

Tohle je třeba moje oblíbená v Jesenici u Prahy U kohouta"

 

 

post-11110-0-39964900-1492933930_thumb.png

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nějak chlapi v poslední době ty načinčaný restaurace nemusím, mám rád takový ty "dřevěný" kvalitní zájezdní hostince s posezením v zahradě se stromy apod.

 

Tohle je třeba moje oblíbená v Jesenici u Prahy U kohouta"

 

Vždycky se rád vracím do Roubenky v Harrachově. Dobře tam vaří a je to ten styl z tvého obrázku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty stránky jsou ovšem uživatelsky hrozný - když se chceš podívat na lístek vyhodí to na tebe pdfko, když se chceš podívat na denní nabídku, posílaj tě na FB.

Ale je to v oblasti kudy poměrně často jezdím, tak to určitě zkusím, dobrých hospod není nikdy dost. Škoda, že v pondělí a úterý se chystaj asi na těch pět jídel, co maj na lístku, nebo možná utíraj prach z tý hromady serepetiček vyvěšenejch  a vystavenejch po interiéru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty stránky jsou ovšem uživatelsky hrozný - když se chceš podívat na lístek vyhodí to na tebe pdfko, když se chceš podívat na denní nabídku, posílaj tě na FB.

Ale je to v oblasti kudy poměrně často jezdím, tak to určitě zkusím, dobrých hospod není nikdy dost. Škoda, že v pondělí a úterý se chystaj asi na těch pět jídel, co maj na lístku, nebo možná utíraj prach z tý hromady serepetiček vyvěšenejch  a vystavenejch po interiéru.

No jo no., máš recht...ale serepetičky a net klidně přežiju, když si řádně štrejchnu. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...