Columbus Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Je to tady, já to věděl. JeanRichardy fuč a MarineMastery na scéně, to byl fofr. Instante, Ty jsi ďábel. Jeden z kolegů tady psal o přiblblém MI, který se tady vymyslel. Byla to píčovina a Ty jsi tady předvedl, že se má na zdejší konvence zvysoka kašlat a jít svou cestou. Nečetl jsem ohlasy jiných, ale vsadím se, že bychom zde našli nadšené výkřiky těch, kteří o MI nahlas mluvili. Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem Columbus 1 1
Spec Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Gratulujem presne takto si predstavujem definitivne divery
cody Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Po dlouhej dobe fakt zavidim, uzij si je. Hauptrefa :notworthy: Moc pěkné,jen bych klidně oželel tu datumovku.Dělají Seiko něco podobného bez té datumovky?Ta fotka od Yvaine je krásná. Taky bych radsi bez datumu, ale to by jsi neco podobneho musel hledat u GS. U Marinemasteru jsem to nevidel.
gas Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Ha ha, to je kecu o zhovadilosti MI, ale Seika za tyhle kacky jsou tu jen dvoje, ze ... jinak nadherne hodinky s uzasnym strojem, uprimne gratuluju k nadhernym hodinkam, velkemu srdci a odvaze ! 2
lolohh Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Člověk tu pár dní neni a hned si nějakej drzák koupí jeho vysněný hodinky Gratuluju a závidim.
instant Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 kašlite na závisť, je to hriech a navyše dnes mi bolo celý deň nejako divne.. kto z vás bol na woodoo rekvalifikačnom kurze z úradu práce - sa rovno priznajte dnes bol čas ohmatkať gumový remeň. odporúčaniahodný, to rozhodne.
RadekB Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nádhera, srdce zaplesá, tyhle divers jednou budou mé definitivní (doufám že se tak stane). Ale bude to ještě dlouhá cesta. Od mých titanových Seiko Samarajů bude ještě nějaké mezizastávka, ale tyhle přijdou jednou na řadu, jako poslední z diverů... . GRATULUJI!Docela by mně zajímala ta přesnost, jestli se dlouhodobě udrží na 1s/24h. Mně jde spíš o to, jestli ten strojek japončíci několik dní měří na přesnost, něco jako u švýcarů COSC certifikát. U low-endů se s tím nepářou, nastaví pacičku na střed a utáhnou dýnko. Vycházím z toho, že mé Samuraje běží +25s/24h. Marinemaster profesional 300m je úplně jiná liga, proto mně to zajímá
gas Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Srovnavas jabka s hruskama ... jinak samuraje po serizeni u hodinare me dalaly +1s za den Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem gas
instant Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nádhera, srdce zaplesá, tyhle divers jednou budou mé definitivní (doufám že se tak stane). Ale bude to ještě dlouhá cesta. Od mých titanových Seiko Samarajů bude ještě nějaké mezizastávka, ale tyhle přijdou jednou na řadu, jako poslední z diverů... . GRATULUJI! Docela by mně zajímala ta přesnost, jestli se dlouhodobě udrží na 1s/24h. Mně jde spíš o to, jestli ten strojek japončíci několik dní měří na přesnost, něco jako u švýcarů COSC certifikát. U low-endů se s tím nepářou, nastaví pacičku na střed a utáhnou dýnko. Vycházím z toho, že mé Samuraje běží +25s/24h. Marinemaster profesional 300m je úplně jiná liga, proto mně to zajímá kaliber 8L35 je zhruba povedané nedekorovaná a "unadjusted" verzia Grand Seiko 9S55. Seiko nepoužíva COSC benchmarky, ale má vytvorený vlastný štandard Grand Seiko, ktorý je ešte prísnejší ako COSC. 9S55 ich samozrejme spĺňa. Link na porovnanie COSC a GS s kopou detailov Obrázky nižšie sú samovysvetľujúce. Pokiaľ ide o výstupnú kontrolu 8L35, to netuším. Užívatelia na fórach väčšinou presnosť chvália, ale nájdu sa aj kusy ktoré sú v okrajovej časti spektra udávanom výrobcom. Štandardne je však presnosť porovnateľná s COSC hodinkami /rádovo pár sekúnd denne/. A samozrejme, poladiť sa dá kde-čo, ale to je samozrejme o inom. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Jeden z najkrajsich prirastkov na fore za poslednu dobu, sklanam sa a uprimne gratulujem. Pre mna osobne je MI tychto hodiniek daleko pred seamastermi, PO a spol., pretoze ten kto si toto kupi je proste MACHER ktory neda na konvencie. GRATULUJEM!
svijanskymaz Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 jejej sama chvala na tie hodinky,ale ja ako neznalec mozem hodnotit len esteticku stranku a pridu mi tie hodinky nepekne/slusne povedane/ ako rotwailer.-) 1
instant Odesláno 25. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 jejej sama chvala na tie hodinky,ale ja ako neznalec mozem hodnotit len esteticku stranku a pridu mi tie hodinky nepekne/slusne povedane/ ako rotwailer.-) prečo neslušne - veď je to takmer ideálny pes. "bezpovahové zviera", ako hovorí majiteľ miestneho cvičáku /a ten ich má tak tridsať :)/
svijanskymaz Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 prečo neslušne - veď je to takmer ideálny pes. "bezpovahové zviera", ako hovorí majiteľ miestneho cvičáku /a ten ich má tak tridsať :)/ Dobre,poviem to na rovinu,na nazor mam snad narok,rucicky jak policajne hnaty,tie gule na ciferniku velke jak boulingy,proste ako ked vidim Hamra na ceste....fujtajbel za kopec prachov:-) 1
instant Odesláno 25. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 s tym nazorom na hummer /fujtajbl za kopec prachov/ plne suhlasim
eskimak Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Dobre,poviem to na rovinu,na nazor mam snad narok,rucicky jak policajne hnaty,tie gule na ciferniku velke jak boulingy,proste ako ked vidim Hamra na ceste....fujtajbel za kopec prachov:-) apage satanas
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 gule na ciferniku - ty kokso, tebe jebe, alebo co? dyt to sou potapky, aby poradne svitily, tak tam dost dobre nemuzou byt indexy jako na Nomosech. Na vlastni nazor narok mas, ale odsuzovat je kvuli velikosti, pripadne svitivosti indexu je naprosta demence 1
railmaster Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Toto vlákno som prešiel už tretí krát za sebou, aby nejaký obrázok neunikol mojej rozospatej osobe. Veľmi pekné...
lub Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Gratuluju . Nejdřív parádní osvěta v japonském vlákně a najednou jsou naživo v chlubícím - klobouk dolů.
svijanskymaz Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 gule na ciferniku - ty kokso, tebe jebe, alebo co? dyt to sou potapky, aby poradne svitily, tak tam dost dobre nemuzou byt indexy jako na Nomosech. Na vlastni nazor narok mas, ale odsuzovat je kvuli velikosti, pripadne svitivosti indexu je naprosta demence Tak sory,nevedel som ze to tu je samy hlbkovy potapac...:"-). 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se