NIGHTinGALE Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Super recenze a fotky. Ta se šnekem je povedená, líbí se mi i ta kreace v potoku.Hodinky vzbuzují nostalgické pocity a zároveň předvádějí parádní zpracování. Fakt super kousek.A pak se mi ještě líbí ukazatel stavu baterie - vypadá jak z mobilu. To je hezkej detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Super hodinky! Líbí se mi moc, retro, solar , rádio. Parádní kousek. Jak to má vodotěsnost 100m tak jsem si myslel že to musí mít šroubované nebo nějak na ty 4 šroubky upevněné víčko....ale vidím že asi nemusí. No člověk se furt učí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Závěrem bych ještě dodal, že hodinky mají nulový machrindex, každý komu jsem je ukázal (nechronomagoři) s despektem odfrkl, že ?něco takového? bylo IN před třiceti až čtyřiceti lety. Takže z mé strany naprostá spokojenost! Až jsem zamáčkl slzu. Měl jsem před těmi 30lety podobné (40 je moc, první digi Seika s LCD byly v roce 1973). Bez solárního napájení a RC, jinak v podstatě totožné. Tenkrát to byly první vodotěsné digi s alarmem na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Moc pěkná recenze i samotný hodinky. Překvapilo mě, jak jsou velký - na tý fotce na ruce. Společenský digi se obecně moc nevyskytují - takže pochvala .Těmhle bych dal asi přednost před Junghansy. Co se týče zaměření a množství funkcí - měl jsem podobný Casia viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25453-casio-wv-300/ . Tohle je ale trochu jiná liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Prima hodinky, libi se mi. Klasika. Mas pekny fotky chlape. Uzivej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Jedny jsou momentalne naprodej na Uhrforum.de za 180 euro.... http://uhrforum.de/seiko-sbpg001-power-design-project-t55895 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Skvela recenze, jeste skvelejsi digosky. Asi pred mesicem jsem mel cukani si je poridit. Libi se mi mnohem vice nez kterekoli G-Shocky. A vypadaji neznicitelne.Skoda, ze unosim jen dvoje hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Děkuju za komplimenty, pánové. Jedny jsou momentalne naprodej na Uhrforum.de za 180 euro.... http://uhrforum.de/s...-project-t55895 Už tam nejsou. Tak se přiznejte, kdo je koupil? Ta cena byla více než přívětivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Moc pěkná recenze i samotný hodinky. Překvapilo mě, jak jsou velký - na tý fotce na ruce. Společenský digi se obecně moc nevyskytují - takže pochvala . Těmhle bych dal asi přednost před Junghansy. Co se týče zaměření a množství funkcí - měl jsem podobný Casia viz http://forum.chronom...3-casio-wv-300/ . Tohle je ale trochu jiná liga Tyhle Casia jsem měl před pár lety taky. Byly fajn, ale rychle se mi okoukaly. K velikosti hodinek - no ono na mojí ruce je všechno velký - mám statných 16,5 cm v obvodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Jedny Seika SBGP001 za 180 USD !!! na WUS. http://forums.watchuseek.com/f29/fs-seiko-sbpg001-power-design-project-solar-440981.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Několik obrázků z dovolené: Hodinky koupání v moři i ostatní útrapy zvládly bez ztráty květinky. Stala se mi ale taková zajímavá věc. Ačkoli jižní cíp Korsiky není v dosahu ani německého ani UK vysílače, několikrát se mi hodinky synchronizovaly. Jednou dokonce z UK vysílače, který to má opravdu z ruky. To by ale nebylo až tak zajímavé jako to, že hodinky byly nastaveny špatně - ukazovaly o hodinu víc. Nevím jak se to mohlo stát, jako ''home time'' mám celou dobu nastavený Berlín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Pěkný fotky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Včera jsem si trochu pohrál s 20 mm řemenama co jsem doma našel. Nejdříve "Kajaani" od MEYHOFER: Pak přišel na řadu řemen "Fashion" od HIRSCHe: Potom nějaký ''lakovaný hajzlpapír za 30 Korun'' (Pepa SFI): A nakonec mesh z Seiko White Helmet: Co na to říkáte? Následky řemenové promiskuity: A jeden grupáč na závěr: Upraveno 24. září 2010 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 No, do origa mají všechny hodně daleko, digi na kůži vypadají imho divně, to už radši plast, takže za mě jedině ten mesh...Ale jinak super digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Je to obecně nezvyklá kombinace, to uznávám. Ale třeba Prim-DIGI se prodávaly taky jen na obyčejném tenkém koženém řemenu a nevypadalo to špatně. IMHO na tom černém Meyhoferu nevypadají zle. Hlavní problém je asi v tom velkém skoku mezi 20mm řemenem a daleko širším pouzdrem. No ale jak píšeš, na origo nemá ani jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Na kuzi vypadaji uchylne Nejlip jim podle me sedne origo tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 ...digi na kůži vypadají imho divně... Na kuzi vypadaji uchylne ... To je samá konzerva tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Samá ne. Digošky na kůži jsou fajn. Ale uznávám,že je těžší vybrat správný řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Až jsem zamáčkl slzu. Měl jsem před těmi 30lety podobné (40 je moc, první digi Seika s LCD byly v roce 1973). Bez solárního napájení a RC, jinak v podstatě totožné. Tenkrát to byly první vodotěsné digi s alarmem na světě. myslel si niečo takéto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se