leon Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Tak nad tím přemýšlím a nevím proč se u nás neprodávají automatické diversky Seiko.Něco málo se občas objeví na AZ watch,ale jinak nikde nic.Přitommechanických Seiko 5 je všude dost.Samuraje,Suma a ani SKX OO7-OO9 nejsou nikde v nabídce.Chápu,že se neprodávají Marinemstery,snad k vůli vysoké ceně,i když hodinek jiných značek v cenách třeba přs 100000,- je všude dost.Rovněž tak u nás lze běžně koupit automatické divery Citizen jen ty Seika prostěnejsou.Nevíte někdo proč je tomu tak?
Martz Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Já jsem je párkát viděl v nabídce potápěčských obchodů (myslím, že SKX007 a podobné).Ale u prodejců hodinek, neřku-li v kamenných obchodech - nic.
kubson Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 zeptej se v Altru ale obecně - u náz oficiální dovozce nebude prodávat modely, které nejsou určeny pro náš trh..
Yvaine Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Kdo vím možná se jim automaty "nižší" třídy špatně prodávají... osobně si myslím že nedělají dobře.Navíc takové skx007 by se prodávaly odhadem tak za 10 000kč
gougy Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Imho je třeba si uvědomit i fakt, že krom chronomagorů a pár vyjímek, co se jim líbí GS, prostě Seiko v Evropě middle a high end neprodává.Breitle či Omegy si koupí každej chrononakaženej taxikář či pseudohvězdička, SpringDrive už nikoliv.
noviisek Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Odkud je nejlepší objednat potápky od Seika? Rád ybch si nějaké pořídil, nebo aspoň se podíval, kde se dají sehnat.
onney Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Odkud je nejlepší objednat potápky od Seika? Rád ybch si nějaké pořídil, nebo aspoň se podíval, kde se dají sehnat. O jaký model máš konkrétně zájem? Dost se jich vyskytuje i tady na foru Jinak ale určitě ebay, jak píše baker. A pokus bys chtěl třeba nějaké vytuněné, tak zkus prodejce yobokies. Když ho vygooglíš, vyjede ti jeho galerie.
Baker Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 O jaký model máš konkrétně zájem? Dost se jich vyskytuje i tady na foru Spravne, treba tady
onney Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Spravne, treba tady Po těch pokukuju pořád. Ale musel bych našetřit prachy :-) Pokud se rychle neprodají a inzerát rychle nezmizí, tak se asi zblázním.
Baker Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Po těch pokukuju pořád. Ale musel bych našetřit prachy :-) Pokud se rychle neprodají a inzerát rychle nezmizí, tak se asi zblázním. V pondeli rano zmizi.
Baker Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 necháš si je? Ne, mam zajemce, ale nabidka je nizsi nez pozaduji, takze pokud nikoho nechytnou, pujdou za nabidnutou cenu.
onney Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Ne, mam zajemce, ale nabidka je nizsi nez pozaduji, takze pokud nikoho nechytnou, pujdou za nabidnutou cenu. Za výrazně nižší cenu je taky vezmu :-)))
miccalek Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Odkud je nejlepší objednat potápky od Seika? Rád ybch si nějaké pořídil, nebo aspoň se podíval, kde se dají sehnat. Rozhodně zkus zde všem známého a oblíbeného Higuchiho, má výborné ceny, jde se i na ceně domluvit, bleskové zaslání a záruka u něj 1 rok.
lub Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Ne, mam zajemce, ale nabidka je nizsi nez pozaduji, takze pokud nikoho nechytnou, pujdou za nabidnutou cenu. Ještě že nemají ten magický temnězelený ciferník, protože bych se neudržel. Nedávno jsem od tebe koupil pohodlný seiko řemen a jak mi včera kibi prozradil, tak pochází z alpinistů - konečně bych pro něj měl využití.
Baker Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Mel jsem i 059 a ver mi, ze ten cerny je mnohem hezci, neleskne se tolik, na nem prave ta AR vrstva vynikne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se