Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dík, jsi prostě kámoš. Myslel jsem, že to bude na mě :D.

Celá ta vaše brněnská klika má na svědomí hromadu mejch (a nejenom mejch) peněz, ach jo Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Celá ta vaše brněnská klika má na svědomí hromadu mejch (a nejenom mejch) peněz, ach jo Posted Image

Copy that! :D

Jak se zpívá ve známé písničce: "Brno je zlatá loď, za hodinkami z Brna choď!"

Odesláno

Jak je to dlouho, cos mi řikal, abych si hlavně nekupoval Rolexy, že bysme s nima vypadali jako debilové? Tenkrát jsi mi je celkem znechutil, hade.

No na tom se nic nemění Posted Image

Odesláno

Moc hezky napsané, velká gratulace. A komu se nelíbí ať si půlky políbí Posted Image. Na většinu hoď bobana Posted Image, kdo tomu nepropadl, nikdy to nepobere .

Návštěvník YPO
Odesláno

Franto uprimne gratuluju, vydal jsi se spravnou cestou :)

správně :)

"Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!"

Mia Wallacová: To je fakt?

Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel.

Mia Wallacová: Od koho?

Vincent Vega: Od nich.

Mia Wallacová: Oni toho dost nakecaj.

:D

Odesláno

Vole :lol2: :lol2: :lol2:

Ja uz to mam vyreseny, sice se mi Rolexky libi a GMT IIc obzvlast, ale moje srdcovka je Breitling a proto si budu kupovat dalsi a dalsi Breitlingy protoze me ty hodinky bavi :D

Odesláno

správně :)

"Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!"

Mia Wallacová: To je fakt?

Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel.

Mia Wallacová: Od koho?

Vincent Vega: Od nich.

Mia Wallacová: Oni toho dost nakecaj.

:D

Amen Posted Image

Odesláno

vyborny. uzij si je. uplne si to u tebe v praci dokazu predstavit. lolohh to jeste nezpracoval, ale az se posunes dal, rad je nasadi na svou tlapu :)

Odesláno

Jediný rolády co jsem měl na ruce. Samozřejmě jen na chviličku vypůjčené, na vlastní ještě nemám munici a byl to ummm zvláštní pocit. Rolexy se mi nikdy nelíbily, ale jak někdo řekl "stejně k nim všichni spějeme". Umím si představit, že třeba za 5 let, až "dorostu", budu o velkém R uvažovat taky. Gratulace :notworthy:

Odesláno

Franto dobrý vole. Fakt super. Parádní hodinky. Gratuluju k tomu odhodlání.

Koukám že ta jihovýchodní klika tě taky dostala.

Jo, ty cajzli z Brna nakonec zlomí každýho Posted Image

vyborny. uzij si je. uplne si to u tebe v praci dokazu predstavit. lolohh to jeste nezpracoval, ale az se posunes dal, rad je nasadi na svou tlapu :)

hele pristi tejden uvidim hlavniho šéfa a až mu je ukážu, tak mi zatrhne prémie Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...