Frantik Odesláno 16. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2010 (upraveno) Dík, jsi prostě kámoš. Myslel jsem, že to bude na mě . Celá ta vaše brněnská klika má na svědomí hromadu mejch (a nejenom mejch) peněz, ach jo Upraveno 16. září 2010 uživatelem Frantik
Jakubisko Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Celá ta vaše brněnská klika má na svědomí hromadu mejch (a nejenom mejch) peněz, ach jo Copy that! Jak se zpívá ve známé písničce: "Brno je zlatá loď, za hodinkami z Brna choď!"
gas Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Rolex stoji za howno, nechapu, jak to nekdo muze nosit ...
lolohh Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Jak je to dlouho, cos mi řikal, abych si hlavně nekupoval Rolexy, že bysme s nima vypadali jako debilové? Tenkrát jsi mi je celkem znechutil, hade.
sureshot Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Přátelé, kamarádi.....odtial vedie cesta uz len, domu...do podolí....do lékárny 1
Frantik Odesláno 16. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Jak je to dlouho, cos mi řikal, abych si hlavně nekupoval Rolexy, že bysme s nima vypadali jako debilové? Tenkrát jsi mi je celkem znechutil, hade. No na tom se nic nemění
honza71 Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Moc Ti přeju tu radost, kterou z těch hodinek máš. To, že se mi vůbec nelíbí, je můj problém. 1
maty Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Moc hezky hodiny, gratuluju. Zda se, ze zacina Rolex sezona
spiderer Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Franto uprimne gratuluju, vydal jsi se spravnou cestou
Tazz Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Moc hezky napsané, velká gratulace. A komu se nelíbí ať si půlky políbí . Na většinu hoď bobana , kdo tomu nepropadl, nikdy to nepobere .
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Franto uprimne gratuluju, vydal jsi se spravnou cestou správně "Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!" Mia Wallacová: To je fakt? Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallacová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallacová: Oni toho dost nakecaj.
spiderer Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Vole :lol2: Ja uz to mam vyreseny, sice se mi Rolexky libi a GMT IIc obzvlast, ale moje srdcovka je Breitling a proto si budu kupovat dalsi a dalsi Breitlingy protoze me ty hodinky bavi
sureshot Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 správně "Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby....
Frantik Odesláno 16. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2010 správně "Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!" Mia Wallacová: To je fakt? Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallacová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallacová: Oni toho dost nakecaj. Amen
xjr1 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Opožděně, ale přece: gratulace ke krásnýmu kusu!
911 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 vyborny. uzij si je. uplne si to u tebe v praci dokazu predstavit. lolohh to jeste nezpracoval, ale az se posunes dal, rad je nasadi na svou tlapu
chacharoid Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 tak už jede další vlna, po Panerai včil Rolex, doufám, že pak už to bude AP nebo PP, ať to stojí za to
quequeek Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Jediný rolády co jsem měl na ruce. Samozřejmě jen na chviličku vypůjčené, na vlastní ještě nemám munici a byl to ummm zvláštní pocit. Rolexy se mi nikdy nelíbily, ale jak někdo řekl "stejně k nim všichni spějeme". Umím si představit, že třeba za 5 let, až "dorostu", budu o velkém R uvažovat taky. Gratulace
bandicoot Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Franto dobrý vole. Fakt super. Parádní hodinky. Gratuluju k tomu odhodlání. Koukám že ta jihovýchodní klika tě taky dostala.
Frantik Odesláno 19. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Franto dobrý vole. Fakt super. Parádní hodinky. Gratuluju k tomu odhodlání. Koukám že ta jihovýchodní klika tě taky dostala. Jo, ty cajzli z Brna nakonec zlomí každýho vyborny. uzij si je. uplne si to u tebe v praci dokazu predstavit. lolohh to jeste nezpracoval, ale az se posunes dal, rad je nasadi na svou tlapu hele pristi tejden uvidim hlavniho šéfa a až mu je ukážu, tak mi zatrhne prémie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se