lib Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Aldo, ono se da generelne rict, ze je predrazeny vsechno krome ME vlastni prace Jestli jsou R az tak moc predrazeny, jak to, ze si tak dobre drzi 'resale value'? Je jen malo takovych a myslim, ze zadna mezi masovkami. Cim to, ze ta 'bublina' uz davno nepraskla? Ja vim ... reklama, ze? Ale uz tak dlouho?Zpatky k topicu: Na roladach prakticky neni nic zvlastniho; jen to zatim vydalo na 11 stran
Chumpus Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
gas Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Chumpus: ono to s Aldou ani nemá smysl řešit, je to kluk šikovná a vždy vymyslí něco převratného
Návštěvník Tada Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Sibarnaya to napsal dobře. Já dřív taky nechápal co na těch rolexkách je. Pak jsem si několikery zkusil a vím, že jsou prostě dobré. Jsou drahé, ale co dneska není...
spiderer Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 ETA 2836 stoji u ofrei 138 USD, takze mi pripada, ze hodinky za 20-30 tisic jsou s timhle strojkem predrazene kdyz to vyzenu ad absurdum = ETA 2824 stoji taky okolo 130 USD, ale treba Accutrony se daji koupit s timhle strojkem uz od cca 4500-5000 CZK = to asi predrazene hodinky nejsou, a musi byt vsechny ostatni co stoji vic predrazeny, nebo tim clovek ziska i nejakou jinou pridanou hodnotu? Napr. lepsi zpracovani pouzdra, tahu, ciferniku atd, certifikaci COSC, lepsi znacku, jednodussi a kvalitnejsi servis, mechanicke upravy na strojku, pripadne lepsi nez zakladni dily..? To, ze jsou pro nekoho hodinky za 30k to same co pro jineho hodinky za 150k neznamena, ze ten co si ty hodinky za 150k koupi se o ne bude nutne nejak prehnane strachovat, porovnavat by to bylo mozne z opacneho uhlu pohledu a to - ma na hodinky 30k coz je moje hranice, ale kdyz budu dlouhou dobu setrit, mohl bych si koupit vrcholny "sperk" za 150k coz je pro me neskutecne moc penez za hodinky, ale pak se o ne budu obavat a budu se je snazit hyckat jako v bavlnce, aby se jim nahodou nic nestalo - je to v poradku, ale ja tenhle pristup nemam a uz nikdy mit nechci, i z tohoto duvodu si kupuju hodinky v primerene price range, ktera mi dava pocit kvalitnich hodinek, ktere mam rad, ale jejichz otrokem nemusim a ani nechci byt. Kupuju si hodinky, protoze me bavi, ale chci je pouzivat stejne jako jine veci, jen si o nich shanim mnohem vic informaci a uzivam si je.. Myslim, ze cela tahle diskuze neni ani tak o cene nebo o znacce, jako spis o osobnich preferencich, jak chce kdo s cim nakladat.. A to jestli jsou nejake hodinky predrazene? Asi joo, drtiva vetsina tech o kterych se tady na chronomagu bavime, skoro vsechny jdou hur nez prumerne kvarcky za par stovek, ale bavi nas to a kazdy si je z urcitych duvodu kupujeme a dokaze nas to alespon na cas uspokojit a o tom to je, to ze to nepostizeni lide vidi jinak........je jejich problem ne nas 1
Frantik Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 A ja vam rikam, ze od te doby, co nosim Rolexy, tak vsichni kolem me poprve pochopili, o cem že je ta vášeň k hodinkam A ja si pripadam jako king a to i kdyz jsem doma a mám je na ruce nebo kdyz jdu s košem Takze vy všichni kdo je nemáte, nevíte o čem mluvíte!!! A ja si budu machrovat, jak budu chtít, bleeeee 1
jankoxxx Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Já nich vidím tohle. tento obrazok by moja priatelka radsej nemala vidiet, poprosim admina zmazat :)
Kalifx Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 A ja vam rikam, ze od te doby, co nosim Rolexy, tak vsichni kolem me poprve pochopili, o cem že je ta vášeň k hodinkam A ja si pripadam jako king a to i kdyz jsem doma a mám je na ruce nebo kdyz jdu s košem Takze vy všichni kdo je nemáte, nevíte o čem mluvíte!!! A ja si budu machrovat, jak budu chtít, bleeeee Ty už hlavně přestaň chlastat.
gas Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 co máš, za střízliva by si rolexky nikdy nekoupil
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 ty brďo to vás to ještě nepustilo ? je to jednoduchý - Rolex sou hodinky stejný jako každý jiný a drahý sou protože to zákazník prostě chce, kdyby stály 15tísíc tak si to nikdo nekoupí - není důvod - už by to nebylo IN tady je pár fotek od clokmejkra Hacka, že to není žádný nadprůměrný výrobek, který by zasloužil nadstandardní pozornost x ostatní značky 1 1
skalis Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 je to jednoduchý - Rolex sou hodinky stejný jako každý jiný a drahý sou protože to zákazník prostě chce, kdyby stály 15tísíc tak si to nikdo nekoupí - není důvod - už by to nebylo IN Dalsi rozvracec .
Cyber Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 (upraveno) radsi nic... Upraveno 30. října 2010 uživatelem Cyber
Dřevák Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Taky jsem se tu už v minulosti ptal, co dělá Rolex Rolexem, když prakticky vypadají a mnohdy poskytují i míň, než takový mnohem levnější Seiko, který je taky spolehlivý a funkční. No, bylo mi vysvětleno, že Rolex.
Andrew_C Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 tady je pár fotek od clokmejkra Hacka, že to není žádný nadprůměrný výrobek, který by zasloužil nadstandardní pozornost x ostatní značky No mě z té první fotky mi skoro přijde že to není vyrezlé ale že to je chyba v odlitku toho pouzdra.
Kalifx Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 (upraveno) No mě z té první fotky mi skoro přijde že to není vyrezlé ale že to je chyba v odlitku toho pouzdra. Ovšem teď přichází kardinální otázka co je větší průser, že? Trošku mně to připomnělo debatu hasiče s kolegou z Hoří má panenko: "...člověče, a víš že máš pravdu, Václave. Tak tady žádná tlačenka nebyla. To byla čokoládová koule... No jo, ale kde je teda ta čokoládová koule?..." Upraveno 30. října 2010 uživatelem Kalifx
Andrew_C Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Ovšem teď přichází kardinální otázka co je větší průser, že? Trošku mně to připomnělo debatu hasiče s kolegou z Hoří má panenko: "...člověče, a víš že máš pravdu, Václave. Tak tady žádná tlačenka nebyla. To byla čokoládová koule... No jo, ale kde je teda ta čokoládová koule?..." Přesně tak, to už je druhá otázka Je to průser minimálně z hlediska výstupní kontroly, dá se předpokládat že v tomhle místě bude těsnění asi hůř sedět a tím pádem i možná hůř těsnit.
mechano Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 No mě z té první fotky mi skoro přijde že to není vyrezlé ale že to je chyba v odlitku toho pouzdra. Ále bačkoru, to přece není vůbec odlitek.
Andrew_C Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Ále bačkoru, to přece není vůbec odlitek. Ani ten polotovar ze kterého se pouzdro obrábí? To jsem netušil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se