Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aldo, ono se da generelne rict, ze je predrazeny vsechno krome ME vlastni prace :D

Jestli jsou R az tak moc predrazeny, jak to, ze si tak dobre drzi 'resale value'? Je jen malo takovych a myslim, ze zadna mezi masovkami. Cim to, ze ta 'bublina' uz davno nepraskla? Ja vim ... reklama, ze? :lol: Ale uz tak dlouho?

Zpatky k topicu: Na roladach prakticky neni nic zvlastniho; jen to zatim vydalo na 11 stran :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Sibarnaya to napsal dobře.

Já dřív taky nechápal co na těch rolexkách je. Pak jsem si několikery zkusil a vím, že jsou prostě dobré. Jsou drahé, ale co dneska není... :P

Odesláno

ETA 2836 stoji u ofrei 138 USD, takze mi pripada, ze hodinky za 20-30 tisic jsou s timhle strojkem predrazene kdyz to vyzenu ad absurdum = ETA 2824 stoji taky okolo 130 USD, ale treba Accutrony se daji koupit s timhle strojkem uz od cca 4500-5000 CZK = to asi predrazene hodinky nejsou, a musi byt vsechny ostatni co stoji vic predrazeny, nebo tim clovek ziska i nejakou jinou pridanou hodnotu? Napr. lepsi zpracovani pouzdra, tahu, ciferniku atd, certifikaci COSC, lepsi znacku, jednodussi a kvalitnejsi servis, mechanicke upravy na strojku, pripadne lepsi nez zakladni dily..?

To, ze jsou pro nekoho hodinky za 30k to same co pro jineho hodinky za 150k neznamena, ze ten co si ty hodinky za 150k koupi se o ne bude nutne nejak prehnane strachovat, porovnavat by to bylo mozne z opacneho uhlu pohledu a to - ma na hodinky 30k coz je moje hranice, ale kdyz budu dlouhou dobu setrit, mohl bych si koupit vrcholny "sperk" za 150k coz je pro me neskutecne moc penez za hodinky, ale pak se o ne budu obavat a budu se je snazit hyckat jako v bavlnce, aby se jim nahodou nic nestalo - je to v poradku, ale ja tenhle pristup nemam a uz nikdy mit nechci, i z tohoto duvodu si kupuju hodinky v primerene price range, ktera mi dava pocit kvalitnich hodinek, ktere mam rad, ale jejichz otrokem nemusim a ani nechci byt. Kupuju si hodinky, protoze me bavi, ale chci je pouzivat stejne jako jine veci, jen si o nich shanim mnohem vic informaci a uzivam si je..

Myslim, ze cela tahle diskuze neni ani tak o cene nebo o znacce, jako spis o osobnich preferencich, jak chce kdo s cim nakladat.. A to jestli jsou nejake hodinky predrazene? Asi joo, drtiva vetsina tech o kterych se tady na chronomagu bavime, skoro vsechny jdou hur nez prumerne kvarcky za par stovek, ale bavi nas to a kazdy si je z urcitych duvodu kupujeme a dokaze nas to alespon na cas uspokojit a o tom to je, to ze to nepostizeni lide vidi jinak........je jejich problem ne nas :D

• Dát hlas 1
Odesláno

A ja vam rikam, ze od te doby, co nosim Rolexy, tak vsichni kolem me poprve pochopili, o cem že je ta vášeň k hodinkam Posted Image A ja si pripadam jako king a to i kdyz jsem doma a mám je na ruce nebo kdyz jdu s košem Posted Image Takze vy všichni kdo je nemáte, nevíte o čem mluvíte!!! A ja si budu machrovat, jak budu chtít, bleeeee Posted Image

• Dát hlas 1
Odesláno

A ja vam rikam, ze od te doby, co nosim Rolexy, tak vsichni kolem me poprve pochopili, o cem že je ta vášeň k hodinkam Posted Image A ja si pripadam jako king a to i kdyz jsem doma a mám je na ruce nebo kdyz jdu s košem Posted Image Takze vy všichni kdo je nemáte, nevíte o čem mluvíte!!! A ja si budu machrovat, jak budu chtít, bleeeee Posted Image

Ty už hlavně přestaň chlastat. :D
Návštěvník YPO
Odesláno

ty brďo to vás to ještě nepustilo ? :D

je to jednoduchý - Rolex sou hodinky stejný jako každý jiný a drahý sou protože to zákazník prostě chce, kdyby stály 15tísíc tak si to nikdo nekoupí - není důvod - už by to nebylo IN

tady je pár fotek od clokmejkra Hacka, že to není žádný nadprůměrný výrobek, který by zasloužil nadstandardní pozornost x ostatní značky

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

je to jednoduchý - Rolex sou hodinky stejný jako každý jiný a drahý sou protože to zákazník prostě chce, kdyby stály 15tísíc tak si to nikdo nekoupí - není důvod - už by to nebylo IN

Dalsi rozvracec :D.
Odesláno

Taky jsem se tu už v minulosti ptal, co dělá Rolex Rolexem, když prakticky vypadají a mnohdy poskytují i míň, než takový mnohem levnější Seiko, který je taky spolehlivý a funkční. No, bylo mi vysvětleno, že Rolex.

Odesláno

tady je pár fotek od clokmejkra Hacka, že to není žádný nadprůměrný výrobek, který by zasloužil nadstandardní pozornost x ostatní značky

No mě z té první fotky mi skoro přijde že to není vyrezlé ale že to je chyba v odlitku toho pouzdra.
Odesláno (upraveno)

No mě z té první fotky mi skoro přijde že to není vyrezlé ale že to je chyba v odlitku toho pouzdra.

Ovšem teď přichází kardinální otázka co je větší průser, že? ;) Trošku mně to připomnělo debatu hasiče s kolegou z Hoří má panenko: "...člověče, a víš že máš pravdu, Václave. Tak tady žádná tlačenka nebyla. To byla čokoládová koule... No jo, ale kde je teda ta čokoládová koule?..." Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Ovšem teď přichází kardinální otázka co je větší průser, že? ;) Trošku mně to připomnělo debatu hasiče s kolegou z Hoří má panenko: "...člověče, a víš že máš pravdu, Václave. Tak tady žádná tlačenka nebyla. To byla čokoládová koule... No jo, ale kde je teda ta čokoládová koule?..."

Přesně tak, to už je druhá otázka ;) Je to průser minimálně z hlediska výstupní kontroly, dá se předpokládat že v tomhle místě bude těsnění asi hůř sedět a tím pádem i možná hůř těsnit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...