jeko Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Ja mám dneska staro-nove PRIM -Orlik:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Ja mám dneska staro-nove PRIM -Orlik:)No pěkně ses uvedl, první příspěvek a ejhle, vítám tě tedy a závidím, samozřejmě v dobrém.
Mil.haus Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) a já si říkám že mi to patří, ,,,kdo zaváha nežere,, , ale jednou snad...Svatá pravda, ale já si zase říkám "kdo si počká, ten se dočká". Tak snad jednou Upraveno 5. května 2014 uživatelem Mil.haus
Perun73 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Ja mám dneska staro-nove PRIM -Orlik:)No vida, další orlíky, který nemám Thumbzup
financ Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Ja mám dneska staro-nove PRIM -Orlik:)Moc pekny, kloboucek.Ukaz je zespodu. Nemaj číslo 176? :-) Upraveno 5. května 2014 uživatelem financ
hirsch Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Ja mám dneska staro-nove PRIM -Orlik:)No paráda, pro začátek moooc dobrý! Gratuluju
zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Perun73,financ- vy jste hned jak mlsni kocuři nad játrovou paštikou
financ Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Perun73,financ- vy jste hned jak mlsni kocuři nad játrovou paštikou Samo, nováčka je potřeba proklepnout a úlovky zdokumentovat
zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Samo, nováčka je potřeba proklepnout a úlovky zdokumentovatjo, a případně zkusit jestli je nepustí viď,, nechte ho bejt,,
financ Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) jo, a případně zkusit jestli je nepustí viď,, nechte ho bejt,, číslo 176 šlo přes aukci a zajímá mě jestli jsou to ony. A taky byly bez krabice a notA já jsem poreseny :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. května 2014 uživatelem financ
jeko Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 ne ne tieto majú iné číslo...vela rokov spali v zabudnutí a včera som ich len objavil
financ Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 ne ne tieto majú iné číslo...vela rokov spali v zabudnutí a včera som ich len objavil Takže ty hodinky nejsou uvedený v tomhle seznamu?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43484-prim-orlik/?p=1055626 O to větší gratulace. Pokud by ses chtěl podělit o příběh jak jsi k nim přišel, myslím že se tu najde dost dychtivých posluchačů. Objevit spící Orlíky je sen většiny čtenářů primkařskýho vlákna
Perun73 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 ne ne tieto majú iné číslo...vela rokov spali v zabudnutí a včera som ich len objavil ... a můžeš prozradit, jakej to byl pocit, protože já si nedokážu představit, co bych dělal, kdyby mi při utírání prachu spadly z horní police na hlavu starý orlíky! O tomhle sní každej. A přeju ti to.
Honza.manta Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Taktéž gratulace a vítej - na fóru a i do klubu!
Lamiczka Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Vítej na fóru, koukám, že jsi tu dobře :-D Taky se připojuju ke gratulaci k nádherným hodinkám, i mě by mě zajímal příběh, jestli se dá zveřejnit :-)
jeko Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Nazdar, dakujem za prajné správy a v krátkosti Vám popíšem prečo staro-nové... Uvedené hodinečky som cez otca zdedil po mojom českom dedovi..., ked som bol malý tak som si ich v podstate ,,privlastnil" od otca, ktorý ich dostal od svojho otca, ale vobec ich neriešil, tak som sa s nim ako malý hrával a mal ich celé roky po šuflíkoch uložené, pričom som netušil, že z akej jedinečnej série pochádzajúže, kdežto ma nesustále priťahovali a lúbili sa mi. Takto boli u mňa celé roky zabudnuté a až posledný víkend ako som niečo hladal na povale kde máme uložené nepotrebné veci po nedávnom presťahovaní som siahol do igelitky a náhodne som ich vytiahol a v tom ma napadlo, že moje staré hodinky z detstva vyskúšam ich preklepnúť na internete, že čo sú zač a ked som sa dozvedel bol to šok...od vtedy ich mám ešte radšej, moje staro-nové možete zapísať do zoznamu č. 65 198
bohus76 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 Na seznamu už je máš,tak postni ještě nějaké fotky ,ať se pokocháme.
straspol Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 Nazdar, dakujem za prajné správy a v krátkosti Vám popíšem prečo staro-nové... Uvedené hodinečky som cez otca zdedil po mojom českom dedovi..., ked som bol malý tak som si ich v podstate ,,privlastnil" od otca, ktorý ich dostal od svojho otca, ale vobec ich neriešil, tak som sa s nim ako malý hrával a mal ich celé roky po šuflíkoch uložené, pričom som netušil, že z akej jedinečnej série pochádzajúže, kdežto ma nesustále priťahovali a lúbili sa mi. Takto boli u mňa celé roky zabudnuté a až posledný víkend ako som niečo hladal na povale kde máme uložené nepotrebné veci po nedávnom presťahovaní som siahol do igelitky a náhodne som ich vytiahol a v tom ma napadlo, že moje staré hodinky z detstva vyskúšam ich preklepnúť na internete, že čo sú zač a ked som sa dozvedel bol to šok...od vtedy ich mám ešte radšej, moje staro-nové možete zapísať do zoznamu č. 65 198Přesně takové příběhy ve mně živí moje marné naděje tak vítej na fóru a dej si bacha ať neupadneš v pokušení...
Georgeisin Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 Moje žena pláče u love story, já skoro u tohodle. Nevím, kdo z nás je divnější.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se