Borodov Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Jeden mistopisny kviz! Kdepak ze to byly Orliky?WP_20150225_018.jpgWP_20150225_020.jpg Takze nic? Orliky se vydaly ve stopach Ernesta Hemingwaye po Havanskych barech... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A protoze jste to nikdo nevyhral, tak si jdu nalit panaka poradnyho kubanskyho rumu sam
Borodov Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Cohibas jsem dneska daroval, protoze nekourim, ale privezl jsem si sest lahvi poradnyho rumu!To bylo na letisti "vzruso" jestli me zastavi celnici Jedna pro "nastvani" ostatnich... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Tak se mi konečně vrátily, reklamace vyřešena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Tak si to užívej! Já.mám naštěstí radši bílej rum.:-))
Borodov Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 2Straspol: Gratulace! Ja cekam zasilku dneska. Mam u nich tri kousky. A vecer se bude sprchovat... 2Honza.manta: Bily moc "skrabe" v krku. Lepsi jsou vyzralejsi rocniky 5 a vice let
malda Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 straspol, on 12 Bře 2015 - 21:11, said:Tak se mi konečně vrátily, reklamace vyřešena.Co těm Orlíkům pořád děláte, že je musíte imrvére reklamovat? Mám je taky jen tak z principu poslat na reklamaci?
cali Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Igeny nie je velky hriech nosit na 18mm watchadoo pravda viac by sedelo 20mm zbrusene na 19, mam to v plane, ale som sa k tomu este akosi nedostal.
cali Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 To zavisi asi hlavne podla toho s cim to clovek porovnava, nas co sme zvyknuti na tuzemak asi nejak extra neposkriabe.
Borodov Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 ad1) nelicovaly rucky pri "cele hodine"ad2) po vykoupani byl v hodinkach "rybnik" Nic dalsiho jsem zatim nenasel.Jedna rychla z "Pankrace" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borodov Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 2Straspol: Sami kubanci rikaji, ze bilej je dobrej akorat tak do koktejlu a nebo jako "levny" piti... Je to ten nejmladsi rum, ktery se prodava. Po prvni destilaci ma i kubansky rum kolem 70% nez se zacne s procesem zrani v sudech a michani ruznych druhu.Ty tmavy zraji v sudech od whisky a proto tmavnou. Kde zraji bily to netusim, ale asi v cistych (nepouzitych) sudech.http://havana-club.cz/cz/havana-dedictvi/proces-vyroby-rumu 2Cali: O tom zadna. Proti tuzemaku neskrabe zadnej 2Anela: Masakr!!! Vzdyt i rakusaci to maj spis na vareni nez na piti. To je jako pit Tatransky caj 72%...
Honza.manta Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Co těm Orlíkům pořád děláte, že je musíte imrvére reklamovat? Mám je taky jen tak z principu poslat na reklamaci? Klidně to zkus - požádej o tlakovou zkoušku. Mně, Borodovi a i Strašákovi měnili korunku. Taky uvažuji - já si k nim přikoupil náhradní korunku a teď se dost klepu, jestli to nebyla vadná série korunek. 2Straspol: Gratulace! Ja cekam zasilku dneska. Mam u nich tri kousky. A vecer se bude sprchovat... 2Honza.manta: Bily moc "skrabe" v krku. Lepsi jsou vyzralejsi rocniky 5 a vice let Každý má jiné chutě, mě připadá bílý RON rum jemnější.
Anela Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 2Anela: Masakr!!! Vzdyt i rakusaci to maj spis na vareni nez na piti. To je jako pit Tatransky caj 72%...to není přímo moje fotka, je to link z netu... ale mám ho rád, právě jako doplněk při pečení štrúdlu, si naliju skleničku. mňam
malda Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Klidně to zkus - požádej o tlakovou zkoušku. Mně, Borodovi a i Strašákovi měnili korunku. Taky uvažuji - já si k nim přikoupil náhradní korunku a teď se dost klepu, jestli to nebyla vadná série korunek.Asi kus od kusu. Já už jsem s nima byl v bazénu i v sauně a v pohodě. To mě mrzí, že vám takhle blbnou. Tohle udělat mě, tak bych přemýšlel, jestli se jich nezbavit...
Nowis Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 (upraveno) Jedna se špatným datem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března 2015 uživatelem Nowis
Jeronimo Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Už týden na ruce, tak ti Jarku fakt děkuji :-DJeště musím poresit remen ale zrno nějak mlčíNo, sluší ti.
noro.svk Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 (upraveno) Niesu na ruke, lebo potrebuju vycistit a premazat :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března 2015 uživatelem noro.svk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se