Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dnes po nějaké době Primky, Prim Sport.

V původním stavu, ale jsou to příjemné hodinky, fungují bez nejmenšího problému.  :)

post-40161-0-99992400-1446312139_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kocuro
Odesláno

Krása, jestli se nepletu tak jsou to ty moje bejvalky a jak vidím tak jsou ve velmi dobrých rukou.

Odesláno

Krása, jestli se nepletu tak jsou to ty moje bejvalky a jak vidím tak jsou ve velmi dobrých rukou.

Přesně tak! Jsou to ony a jsou denňe na ruce. Ten automat je prostě fajn. Igeny teď zahálí.

Odesláno

Ani nevíš jak jak jsem rád, že je někdo pořádně nosí. Mě bohužel smutně ležely v krabičce a na ruku se moc nedostaly. Ale je pravda, že ten automat, dává primkám úplně jiný rozměr.

Odesláno

Nooo docela si užijou. Každé ráno jdou ve 4.20 na ruku,dají si se mnou každý den 700km plus nějakou tu manuální práci no a kolem 22 hod usínají na nočním stolku. Přesně pro takovéhle použití jsem je plánoval. Fak jsou supr

Odesláno

Tak to je super, tohle je pro ně fajn využití a doufám, že budou dobře a přesně dál sloužit. :-)

Odesláno

Jojo, jsou dobrý. Do dvojek prostě začali v Primu montovat automaty, protože cítili že do moderních hodinek automat patří. Tyhle s devětašedesátkou mám všechny, jsou to fešandy- jen to vykrojené pouzdro mi chybí, mám jen jedno a je v mizerném stavu. A ty pozdější s Myiotou jsou taky fajné :clap: ty se dají normálně nosit !!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...