Milog Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Skoro samé sporty a já na ty svoje musím čekat, tak krátím čas u televize. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Dnes elegantně.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Samé krásné kousky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Právě mám na ruce svoje cukrouše :-) Sice žádná sláva,ale su rád,že je mám :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Ještě tam vidím puzzle. Tuším, že rohlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Právě mám na ruce svoje cukrouše :-) Sice žádná sláva,ale su rád,že je mám :-) Krásná sbírka. Já dnes vytáhl tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Pěkný,pěkný.Simsa:To není rohlík,to jsou ořechy.Při loupání jsem se vrtal v Chronomagu a přišel jsem na ten výtečnej nápad s foťákem,ale už mě nenapadlo trošku udělat pořádek.Ale slibuju,že se polepším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Dnes quartz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 (upraveno) Pěkný,pěkný.Simsa:To není rohlík,to jsou ořechy.Při loupání jsem se vrtal v Chronomagu a přišel jsem na ten výtečnej nápad s foťákem,ale už mě nenapadlo trošku udělat pořádek.Ale slibuju,že se polepším jj... Dobrý, hlavně, že hodinky jsou pěkné. :-) Upraveno 13. února 2016 uživatelem simsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekPK Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Dnes sa dostali na ruku tieto Odoslané z m2 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Su rád,že se líbijou.Nejsou nijak sběratelsky zajímavý,ale já jsem si zahojil svoje ego,těma prostředníma soudečkama.Měli je na základce spolužáci,tiše jsem záviděl.Už je mám taky,po 30ti letech,ve stavu nových :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Elegány Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Jj,krasavice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Právě mám na ruce svoje cukrouše :-) Sice žádná sláva,ale su rád,že je mám :-) tak to je mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Proč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Po dlouhé době tyhle drobečky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Vcera jsem koukal na noveho Bonda, tak dneska bondovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Dnes takto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 To:NovisSú pekné zachované,aj veľkosť je nositeľná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se