jožko Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 O lunetu si napíš do Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Postak zvoni vzdy dvakrat. A dnes zazvonil. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 U mě minulý čtvrtek zvonil dokonce třikrát...! Kecám, zvonil jen jednou, zato vezl dva balíčky s hodinkami a v jednom z nich byly dokonce dvoje...!Kontrolní otázka, soudruzi, kolikery hodinky pošťák přivezl...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 To je případ tak pro kolombovu ženu. Pošťák klidně mohl zvonit třikrát během jediné návštěvy. No a hodinek tedy dovezl 2+x, protože nevíme, kolik jich bylo v druhé krabici. Pokud v druhé krabici byly aspoň jedny, pak jich dovezl 2+x>2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 ja si myslim, ze ich priniesol malo, lebo urcite este nejake dokupis;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Tipuji... 650 gramů?!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Postak zvoni vzdy dvakrat. A dnes zazvonil. Sent from my iPhone using Tapatalkmôj otec mal také, keby si ich chcel poslať ďalej tak daj vedieť ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Zvážit je mě nenapadlo a na hmotnost na zásilkách jsem se nedíval, ale byly skutečně troje, Primky. Pavouk-šupináč, traktor a "křížky", všechny z antikprimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 To AKUC: tak bohuzel te nepotesim. Ke mne maj hodinky zatim vzdy pouze jednosmernou jizdenku. Kdyby se vsak cokoliv zmenilo, budu na tebe myslet. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Vytahl jsem na vzduch renovovane Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Tvarime se radostne. Dneska mi dorazila vesela guma od strycka Wonga, tak jsem ji zkusmo nasadil na jedny otluceny Dvojky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 No vidíš,aké monštrózne! Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Ta guma je přímo k sežrání...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Tvarime se radostne. Dneska mi dorazila vesela guma od strycka Wonga, tak jsem ji zkusmo nasadil na jedny otluceny Dvojky[sent from my iPhone using Tapatalkpekne vesele:) take zuvackoidne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Jj, jak na to ted tak koukam, tak mi to pripomina takovy ty barevny, vonavy gumy na gumovani, ktere frcely na zakladce. Taky svadely k snedku Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Máš je moc hezký, včetně toho řemenu... taky jsem chvíli přemýšlel o modrobílé kombinaci... a zajímavá fotka... Vytahl jsem na vzduch renovovane Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 K snědku sváděly, mám však takový dojem, že moc negumovaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 K snědku sváděly, mám však takový dojem, že moc negumovaly... A pěkně voněly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Máš je moc hezký, včetně toho řemenu... taky jsem chvíli přemýšlel o modrobílé kombinaci... a zajímavá fotka...Tu barvu mi michali na zakazku, a nechal jsem si rovnou udelat 4 lunety - modrobilou, bilomodrou, cernobilou a bilocernou. A diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Dneska jsem za spolujezdce, tak muzu v klidu za jizdy koukat na Televize Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se