Nestler Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 To colommbo: kdyz se ti vejde do osobaku jako me, tak muze Sent from my iPhone using Tapatalk
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Přijde mi dost dát 500 za nato, dát více za kožený řemen už mi přijde normální. Ale nakonec to tak stejně dopadne. Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkNa nato je ideal www.cheapestnatostraps.com @Kid_A Jsou super, ty ti nekdy omrknu, pokud ti vydrzi do leta
colommbo Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Už jsem tu párkrát zmiňoval, že nemám vybavení k pořizování vlastních fotografií hodinek hodných zveřejnění (na kvalitu a provedení většiny tady koukám s otevřenou pusou...), tož, s dovolením, jen takhle... Ale mám je na ruce od dopoledne, kdy mi je přivezl pošťák... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Na nato je ideal www.cheapestnatostraps.com @Kid_A Jsou super, ty ti nekdy omrknu, pokud ti vydrzi do leta Určitě kouknu a děkuji ;-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Kid_A Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 @Andy -> tyhle zatim vypadaj, ze by mohly vydrzet:)) pekne me ale nasmerovali k novym limitkam seamster 300:)))
ouskavl Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 I já dneska dostal od pošty balíček, Diplomaty už mám na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Elton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sonny919 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 dnes mi na ruku vyliezol pavúkorolex obyčajný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PJK Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Po dlouhé době tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ouskavl Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Diplomaticky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milan01 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Diplomaticky Krásné! Chromované diplomaty asi taky někdy budu muset pořídit, neboť mi převelice imponují... Jen u mě by šly určitě na kůži :-)
colommbo Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Dozajista! Myslím ale, že kolega jim nějakou pěknou kůžičku taky pořídí...
ouskavl Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Jedinej volnej byl doma tenhle Kovotex, a na ruku jsem je dát musel :-) Kůže bude. Krásné! Chromované diplomaty asi taky někdy budu muset pořídit, neboť mi převelice imponují... Jen u mě by šly určitě na kůži :-) Dozajista! Myslím ale, že kolega jim nějakou pěknou kůžičku taky pořídí...
Jeronimo Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Potápky jedině na sharku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 A netočí se ti na zápěstí furt dokola jak náramek...?
Lukyn77 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Mé první dvojky. Těšil sem se na ně jak malej Jarda. Po přeleštění sklíčka, před servisem a ještě tu lunetu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Autosalón Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 A netočí se ti na zápěstí furt dokola jak náramek...?Netočí, protože je nenosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se