radep Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Dneska s Igenama v práci. Koupené od Martyho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
simsa Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Po delší době na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
James24 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Nádhera - moje oblíbené, mám je doma jen v chromovaném pouzdře, ale ne v takovém stavu, krása...
James24 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Jsi mě navnadil, už jsou taky na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Je to starší fotka, ale dneska zase tyhle po dědovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Možná jsou elegantnější než samotné Diplomaty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Jeronimo: Osobně ti dávám za pravdu, ciferník je "čistější", elegantnější, neruší datum a větší množství textu... Upraveno 5. května 2017 uživatelem colommbo
Jeronimo Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Jeronimo: Osobně ti dávám za pravdu, ciferník je "čistější", elegantnější, neruší datum a větší množství textu...Přesně tak. Bez datumu jedině traktory Prdlajs.
guzmic Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Starý dobrý humberta na běhání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 To je takovy prekladatelsky orisek. :-)Mensi korekce: Neboj, tvuj pot neobsahuje chrom, to jenom z hodinek, kvuli tvemu potu sleze chrom. :-) :-)
AndyAaron Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Ok, dostals me. Kdyz to ted ctu zpetne, tak jsem napsal nesmysl
guzmic Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Chlapi jsou to sportovní hodinky, tak sportujou. :-)Beru je max 2-3 krát za týden a na to jsou super, no a to pouzdro to hravě zvládne.
Hardslimer Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Nesmysl jsi nenapsal.To jenom ja (uz po peti panacich) se zacinam ztracet v souvislostech. :-)
Kid_A Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 (upraveno) orlik opet v akci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. května 2017 uživatelem Kid_A
Milan01 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Já se ještě dovolím přidat k předchozí sérii skoro-diplomatů se svým novým úlovkem. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Já se zase dovolím přidat k orlíkům. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 A zas bez datumu :-) PánBů Ti odpusť ,jsou pěkné,ale já ten datum zkrátka potřebuju,jinak nevím kterého je,no :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se