Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

PS II (Nejsou na prodej)

Já nemyslel/nechtěl, abys odteďka u každých Primek na svý ruce psal, jestli jsou nebo nejsou k mání...  :D

Odesláno

Jéé modrá je nejhezčí a Kovotex sluší  :eek:

Souhlasím. 

Já nemyslel/nechtěl, abys odteďka u každých Primek na svý ruce psal, jestli jsou nebo nejsou k mání...  :D

V pohodě. Vždyť je to jen hra. Je tu pár jedinců co mi po každé druhé fotce Primek píše SZ jestli jsou ještě volné a ty jsi trefil hřebíček na hlavičku veřejně. :D

Odesláno

Dobré ráno, včera byly taky na ruce, ale nevyfotil jsem je, tak přikládám pár dní staré foto. Snad to nebude vadit :-) .

Hezký den. 

Moc pěkné, já z nich udělal trochu Monstra. :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jj, rybka jede :)

Kdyz jsem ji jako malej dostal od dedy, tak jsem nadsenej nebyl, protoze jsem chtel poradnej nuz. Ted jsem si ji jako velkej koupil za 89 Kc a jsem z ni nadsenej. Malinka, lehka, i do trenek se vejde ;)

Odesláno (upraveno)

Rovný brus z roku 1966 

Edit: už jsou prodané

Upraveno uživatelem Jeronimo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...