Jeronimo Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 PS II (Nejsou na prodej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Jéé modrá je nejhezčí a Kovotex sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 PS II (Nejsou na prodej)Já nemyslel/nechtěl, abys odteďka u každých Primek na svý ruce psal, jestli jsou nebo nejsou k mání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Eddie35 jasně hodinky popsal a poukázal i na použité díly Parexo. Osobně v tom nevidím žádný problém.Hodinky se mi líbí a Eddiemu35 fandím v jeho hodinářském nadšení!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Eddie35 nic si z toho nedělej, Daftra je divnej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Divnej a taky hodně strostej. To se tady ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Jéé modrá je nejhezčí a Kovotex sluší Souhlasím. Já nemyslel/nechtěl, abys odteďka u každých Primek na svý ruce psal, jestli jsou nebo nejsou k mání... V pohodě. Vždyť je to jen hra. Je tu pár jedinců co mi po každé druhé fotce Primek píše SZ jestli jsou ještě volné a ty jsi trefil hřebíček na hlavičku veřejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 testovací provoz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Cely tyden ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 (upraveno) Dobré ráno, včera byly taky na ruce, ale nevyfotil jsem je, tak přikládám pár dní staré foto. Snad to nebude vadit :-) .Hezký den. Upraveno 6. září 2019 uživatelem cedric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Dobré ráno, včera byly taky na ruce, ale nevyfotil jsem je, tak přikládám pár dní staré foto. Snad to nebude vadit :-) .Hezký den. Moc pěkné, já z nich udělal trochu Monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Cely tyden NDVidím, že rybičky jsou letos v kurzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Jj, rybka jede Kdyz jsem ji jako malej dostal od dedy, tak jsem nadsenej nebyl, protoze jsem chtel poradnej nuz. Ted jsem si ji jako velkej koupil za 89 Kc a jsem z ni nadsenej. Malinka, lehka, i do trenek se vejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Mám to podobně. Jen ta povrchovka jde nějak rychle dolů oproti původním kusům. Ale jinak dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 (upraveno) Rovný brus z roku 1966 Edit: už jsou prodané Upraveno 6. září 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Jedny Prim nePrim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Tož to jsi King:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Tak jsem oženil syna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Tak ať mu tovydrží alespoň tak dlouho, jako Tobě. Gratuluji. Jinak pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Děkuji za gratulaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se