Barbossa Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Odesláno 30. října 2021 před 21 hodinami, petroniuzz napsal: K včerejšímu nejvýznamnějšímu státnímu svátku, mé sváteční hodinky. Všechno nejlepší k narozeninám, Československo. Krasavice !
bohus76 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Odesláno 30. října 2021 před 9 hodinami, Barbossa napsal: Krasavice ! Na dnešní slavnostní den, slavnostní hodinky, a náčelník měl stejný nápad
krutor Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Odesláno 31. října 2021 Hosi poradte... Jsou to origo rucky s predelanou lumi nebo nejaka cina/polsko? Diky!
Sonny919 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Odesláno 31. října 2021 vyzerá to na vymenenú lumi a origo ručky, tiež som zobral igeny na prechádzku
stenly Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2021 Určitě se někdo v těch hodinkách hrabal. Je to vidět hlavně na ciferníku (je tam nanesený nějaký bezbarvý lak?) Opotřebení korunky, lunety a pouzdra odpovídá. Vteřinová ručka asi ok. Minutová a hodinová ručka podezřele zachovalá(šacoval bych to možná na Polsko).
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2021 Cifr může být původní lesklý, byl to první model. Obvykle k němu byly bombírované ručky, které rychle odcházely, takže asi výměna. Korunka odpovídá.
stenly Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2021 Zaujal mě vyhrnutý materiál přes logo Prim. Nezdá se mi, že by to byl máčený ciferník, ale třeba se pletu. Toho cifru je ale škoda.
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2021 před 18 minutami, stenly napsal: Zaujal mě vyhrnutý materiál přes logo Prim. Nezdá se mi, že by to byl máčený ciferník, ale třeba se pletu. Toho cifru je ale škoda. Jsem jen na telefonu. Tohle jsem neviděl.
krutor Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2021 Diky na jine fotce to zas pusobi jinak.
stenly Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2021 Jojo Řucka tam udělala pořádnou paseku …..
McPet Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2021 (upraveno) S těmito travím poslední dny... Upraveno 8. listopadu 2021 uživatelem McPet
Fiona Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se