Barbossa Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 21 hodinami, petroniuzz napsal: K včerejšímu nejvýznamnějšímu státnímu svátku, mé sváteční hodinky. Všechno nejlepší k narozeninám, Československo. Krasavice ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Jedna včerejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 9 hodinami, Barbossa napsal: Krasavice ! Na dnešní slavnostní den, slavnostní hodinky, a náčelník měl stejný nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Hosi poradte... Jsou to origo rucky s predelanou lumi nebo nejaka cina/polsko? Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 vyzerá to na vymenenú lumi a origo ručky, tiež som zobral igeny na prechádzku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Určitě se někdo v těch hodinkách hrabal. Je to vidět hlavně na ciferníku (je tam nanesený nějaký bezbarvý lak?) Opotřebení korunky, lunety a pouzdra odpovídá. Vteřinová ručka asi ok. Minutová a hodinová ručka podezřele zachovalá(šacoval bych to možná na Polsko). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Cifr může být původní lesklý, byl to první model. Obvykle k němu byly bombírované ručky, které rychle odcházely, takže asi výměna. Korunka odpovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Zaujal mě vyhrnutý materiál přes logo Prim. Nezdá se mi, že by to byl máčený ciferník, ale třeba se pletu. Toho cifru je ale škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 před 18 minutami, stenly napsal: Zaujal mě vyhrnutý materiál přes logo Prim. Nezdá se mi, že by to byl máčený ciferník, ale třeba se pletu. Toho cifru je ale škoda. Jsem jen na telefonu. Tohle jsem neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Diky na jine fotce to zas pusobi jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Jojo Řucka tam udělala pořádnou paseku ….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Jedna pracovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 (upraveno) S těmito travím poslední dny... Upraveno 8. listopadu 2021 uživatelem McPet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Po opravě opět v provozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se