Wendellin Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Dnešní pošta. Ty osmdesátky z nich přímo čišej.
Wendellin Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 3 hodinami, Roman-ZA napsal: presne taketo mam Myslím , že ten mesh jim moc sluší.
Roman-ZA Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 ano, dobra kombinacia. kde si kupoval a ktory to je?
Wendellin Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 před 1 hodinou, Roman-ZA napsal: ano, dobra kombinacia. kde si kupoval a ktory to je? Kupoval jsem u Hovorky na antiku přímo v téhle kombinaci, takže bohužel nevím co je to zač a odkud ten pásek je . Možná alík ?
colommbo Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Odesláno 7. března 2023 Tohle jsou (mimo jiných) moc hezký Primky, jednoduchý a čistý dizajn...
guca Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Odesláno 7. března 2023 před 24 minutami, colommbo napsal: Tohle jsou (mimo jiných) moc hezký Primky, jednoduchý a čistý dizajn... Děkuji, mám tyhle Eleganty i ve stříbrné verzi, taky v TOP stavu. Ale tyhle mi připadají zajímavější.
colommbo Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Odesláno 7. března 2023 před 1 hodinou, guca napsal: Děkuji, mám tyhle Eleganty i ve stříbrné verzi, taky v TOP stavu. Ale tyhle mi připadají zajímavější. Ano, taky bych řekl, že ve stříbrném provedení tyto hodinky vypadají poněkud "skromněji"...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se