Harwey Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Ano mylis sa https://www.prim.cz/prim-tycho-brahe-kosmos-le Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) Před hodinou, colommbo napsal: Ahoj! Pěkné hodinky, ale, a nerad bych se mýlil, mám pocit, že to "echt Primky" nejsou... Proč nejsou echt? https://www.prim.cz/prim-tycho-brahe-kosmos-le Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. března uživatelem lukassob Harwey byl rychlejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Jsou to echt Primky. Kéž by ale nebyly. Takovéto univerzální bezpohlavní nic za peníze dle finanční politiky Primu mi dělá docela nedobře. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března V tom případě se omlouvám, v nových modelech se neorientuju, moje chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 17 hodinami, colommbo napsal: Ahoj! Pěkné hodinky, ale, a nerad bych se mýlil, mám pocit, že to "echt Primky" nejsou... Ahoj, díky. Jak to myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Nějak moc mi to připomíná produkty frýdecko-místeckého podniku MPM nabízejícího hodinky pod toutéž značkou, avšak montovány z dílů z východu mají se závodem v N.M.n.M. shodné jen označení. Mýlil jsem se a je to (pro tebe) jen dobře, máš echt Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 50 minutami, colommbo napsal: Nějak moc mi to připomíná produkty frýdecko-místeckého podniku MPM nabízejícího hodinky pod toutéž značkou, avšak montovány z dílů z východu mají se závodem v N.M.n.M. shodné jen označení. Mýlil jsem se a je to (pro tebe) jen dobře, máš echt Primky. Ani se tomuto názoru moc nedivím. To, co Elton předvedl je přibližně třistapadesátádevátá nepříliš povedená variace na téma: jak využít ETA 7751. Níže přikládám něco svěžího, zajímavého a hlavně zabavného. Borci, tak co. Elton, nebo Alain Silberstein? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 2 hodinami, Bert napsal: Ani se tomuto názoru moc nedivím. To, co Elton předvedl je přibližně třistapadesátádevátá nepříliš povedená variace na téma: jak využít ETA 7751. Níže přikládám něco svěžího, zajímavého a hlavně zabavného. Borci, tak co. Elton, nebo Alain Silberstein? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Děkuji, nedám si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Nápad či myšlenku tomu neupírám, ale na mě jako konzervativního a stárnoucího člověka je to příliš "divoké"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejus Odesláno čtvrtek v 17:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:33 Krásný den s Traktory. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRS_Lenka Odesláno neděle v 11:23 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:23 Vymetání pavučin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRS_Lenka Odesláno neděle v 11:24 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:24 Bílé mají navíc pouzdro s fazetkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno neděle v 16:27 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:27 před 5 hodinami, VRS_Lenka napsal: Vymetání pavučin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásné bruselky v pavoučích pouzdrech. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno neděle v 21:18 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:18 U telky:-) SupeSent from my iPhone using TapatalkTyho, ty jsou fakt krásnýOdesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno neděle v 21:19 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:19 Nasadil jsem nový šedý kaučuk, ať je změna oproti černému. Myslím, že jim sluší.Paráda, ta šedá je bóóží Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRS_Lenka Odesláno pondělí v 09:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:41 Dnes sportovně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se