Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Před hodinou, colommbo napsal:

Ahoj! Pěkné hodinky, ale, a nerad bych se mýlil, mám pocit, že to "echt Primky" nejsou...  

Proč nejsou echt?

https://www.prim.cz/prim-tycho-brahe-kosmos-le

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem lukassob
Harwey byl rychlejší...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak moc mi to připomíná produkty frýdecko-místeckého podniku MPM nabízejícího hodinky pod toutéž značkou, avšak montovány z dílů z východu mají se závodem v N.M.n.M. shodné jen označení. Mýlil jsem se a je to (pro tebe) jen dobře, máš echt Primky. 🙂

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, colommbo napsal:

Nějak moc mi to připomíná produkty frýdecko-místeckého podniku MPM nabízejícího hodinky pod toutéž značkou, avšak montovány z dílů z východu mají se závodem v N.M.n.M. shodné jen označení. Mýlil jsem se a je to (pro tebe) jen dobře, máš echt Primky. 🙂

Ani se tomuto názoru moc nedivím. To, co Elton předvedl je přibližně třistapadesátádevátá nepříliš povedená variace na téma: jak využít ETA 7751. Níže přikládám něco svěžího, zajímavého a hlavně zabavného. Borci, tak co. Elton, nebo Alain Silberstein?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Bert napsal:

Ani se tomuto názoru moc nedivím. To, co Elton předvedl je přibližně třistapadesátádevátá nepříliš povedená variace na téma: jak využít ETA 7751. Níže přikládám něco svěžího, zajímavého a hlavně zabavného. Borci, tak co. Elton, nebo Alain Silberstein?

Děkuji, nedám si. 

Odkaz ke komentáři

Nasadil jsem nový šedý kaučuk, ať je změna oproti černému. Myslím, že jim sluší.
IMG_4140.thumb.jpeg.09e2f8b685b2994fb2472f5fbc4225d8.jpeg
Paráda, ta šedá je bóóží :)

Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...